Imię i nazwisko oskarżającego: Takanori Kojima
Opis sytuacji: Tak więc ten oto osobnik ma otrzymać Force Character Kill od organizacji Hidoi-kai. Staramy się nim zająć od jakiegoś czasu, lecz niestety ciągle "w jakiś sposób" nam umyka. Przyjeżdża na dzielnicę, stroi sobie z nas żarty, w mieście tak samo. Nie wiem, czy to jest odpowiednie zachowanie w stosunku do mafii, która w każdej chwili może go zamordować. Dzisiaj koło godziny 14 dowiedziałem się, że Takanori Kojima jest w Cafe 22, wszedłem tam, zauważyłem, że siedzi tam z innym osobnikiem - Ryu Yakusho. Postanowiłem zaczekać tam z Shikaku Rensai, przy jego aucie. Po chwili auto zniknęło, a kiedy po chwili wpisałem /id Takanori - on nadal był na serwerze. Myślałem, że po prostu dał unspawn auta, wszedłem do budynku, a w nim go nie było. Następnym posunięciem była próba złapania go w pokoju hotelu, niejaki Isoshi Tokaiji (Cassid) zwabił go do środka. Wszystko było dobrze, wyszedłem z ukrycia - jego zasłaniała kolumna, więc nie mógł mnie widzieć i dostałem SMS'a, wtedy zwiał, stwierdzając, że to ja. (czyli po prostu - MG)
Screen:
Proponowana kara: Blokada postaci

Temat jest zamknięty