Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Skarga] Takanori Kojima

• Zamknięty Temat jest zamknięty
20 odpowiedzi w tym temacie

#1 Chris855 06/03/2010 - 15:33

Chris
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: Ichiro Haruguchi
Imię i nazwisko oskarżającego: Takanori Kojima
Opis sytuacji: Tak więc ten oto osobnik ma otrzymać Force Character Kill od organizacji Hidoi-kai. Staramy się nim zająć od jakiegoś czasu, lecz niestety ciągle "w jakiś sposób" nam umyka. Przyjeżdża na dzielnicę, stroi sobie z nas żarty, w mieście tak samo. Nie wiem, czy to jest odpowiednie zachowanie w stosunku do mafii, która w każdej chwili może go zamordować. Dzisiaj koło godziny 14 dowiedziałem się, że Takanori Kojima jest w Cafe 22, wszedłem tam, zauważyłem, że siedzi tam z innym osobnikiem - Ryu Yakusho. Postanowiłem zaczekać tam z Shikaku Rensai, przy jego aucie. Po chwili auto zniknęło, a kiedy po chwili wpisałem /id Takanori - on nadal był na serwerze. Myślałem, że po prostu dał unspawn auta, wszedłem do budynku, a w nim go nie było. Następnym posunięciem była próba złapania go w pokoju hotelu, niejaki Isoshi Tokaiji (Cassid) zwabił go do środka. Wszystko było dobrze, wyszedłem z ukrycia - jego zasłaniała kolumna, więc nie mógł mnie widzieć i dostałem SMS'a, wtedy zwiał, stwierdzając, że to ja. (czyli po prostu - MG)
Screen: Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
Proponowana kara: Blokada postaci
  • Do góry
    • 0

#2 Linens0 06/03/2010 - 15:44

Linens
  • Świeżak
Podpisuje się.
Ciągle widzimy MG, jest to już wkurzające, ponieważ odgrywamy dobre akcje, a on wszystko nam psuje.

• Do góry
    • 0

#3 Cassid 3 06/03/2010 - 15:46

Cassid
  • Świeżak
Koleżka po usłyszeniu SMS-a od razu się ulotnił, wykręcając się, że jego ludzie 'sprawdzili' lokal i wykryli Ichiro :D
  • Do góry
    • 0

#4 Squir655 06/03/2010 - 16:02

Squir
  • Gracz

Ryu Yakusho

Złapaliśmy w Cafe22 buga i wypadliśmy przez szybę :F (potwierdzi to kelner). Aby uniknąć BW (nie było administracji online) daliśmy /q. Co do akcji w hotelu - to ja widziałem Ichiro z boku, dałem mu znać po przez '/mec szepcze coś do słuchawki' no i oczywista na pagerze napisałem mu.

wykręcając się, że jego ludzie 'sprawdzili' lokal i wykryli Ichiro

Przykro mi to mówić, ale tak było :D

Był tam z nami jeszcze Austin i nowy ochroniarz, nie pamiętam nicku.

@Edit:
Hmm, na 2 screenie widzę tekst OOC 'Jaka ciota z niego;x' http://iv.pl/images/...23765735042.png
  • Do góry
    • 0

#5 Matka Andrzeja 137 06/03/2010 - 16:09

Matka Andrzeja
  • Gracz
Po pierwsze siedząc w lokalu nie miałem pojęcia, że czekacie na zewnątrz, po około 15minutach siedzenia w lokalu gracze dosłownie zaczęli wyskakiwać przez okna od Cafe22, więc postanowiłem dać po prostu reloga a w raz zemną zrobił to mój ochroniarz Ryu .
Co do 2 akcji... 4 moich ochroniarzy obstawiało hotel, mieli rozkazy aby sprawdzać czy nie ma w nim nikogo o wyglądzie, który wcześniej im podałem(wyglądzie Ichiro), również w razie czego mieli otworzyć ogień. W ogóle nie zwróciłem uwagi na te twoje dostanie sms-a, gdyż skupiłem się na rozmowie z Isoshim i nie patrzyłem się na kolory tekst (sms). Nie licząc tego, że od początku wiedziałem iż jest to zasadzka i przyszedłem tam po prostu z dobrej woli, żebyście przynajmniej na chwilkę się do mnie zbliżyli, gdyż wiedziałem, że i tak nie zrobicie mi nic w miejscu gdzie jest pełno kamer i ludzi a do tego moja ochrona.
Podsumowując płaczecie, gdyż nie możecie mi dać CK- takie jest moje zdanie.
  • Do góry
    • 0

#6 metjeors 62 06/03/2010 - 16:13

metjeors
  • Gracz
@Squir

Ciota - inaczej okres,miesiączka,menstruacja
Olka-wkładaj bikini i spadamy na plażę
Anka- dziś nie mogę , ciote mam ;/

@SantaS

Prawda jest taka, iż gdy do nas doszedłeś zgodziłeś się na CK. Taki jest regulamin. Okazałeś brak szacunku naszemu liderowi, chłopaki obili Ci mordę/chcieli ci obić mordę. Teraz ciągle uciekasz, lecz musisz ponieść konsekwencje twego czynu.
  • Do góry
    • 0

#7 Chris855 06/03/2010 - 16:15

Chris
  • Gracz

Podsumowując płaczecie, gdyż nie możecie mi dać CK- takie jest moje zdanie.

Uważasz, że jest to płacz? Skąd mielibyśmy o tym wszystkim wiedzieć, co? :D Napisałem skargę, gdyż widzieliśmy co widzieliśmy.

@Up

No, ale on chce na nas wystawić całą ochronę. :s
  • Do góry
    • 0

#8 Cassid 3 06/03/2010 - 16:15

Cassid
  • Świeżak
http://pl.wikipedia.....org/wiki/Płacz - miłej lektury.

Posłuchaj, Ichiro siedział w hotelu i gdy dostał sms-a, jakoś od razu się ulotniłeś z niego, nie uważasz za dziwne?

PS. nie było żadnego /me czyta pager, czy coś - to jest już MG, ponieważ nie masz myśli telepatycznych, yup.

@DOWN: Nikt nic takiego nie mówił.
  • Do góry
    • 0

#9 Matka Andrzeja 137 06/03/2010 - 16:16

Matka Andrzeja
  • Gracz

Prawda jest taka, iż gdy do nas doszedłeś zgodziłeś się na CK. Taki jest regulamin. Okazałeś brak szacunku naszemu liderowi, chłopaki obili Ci mordę/chcieli ci obić mordę. Teraz ciągle uciekasz, lecz musisz ponieść konsekwencje twego czynu.

Mam świadomość , że zgodziłem się na CK, lecz ucieczka jest normalną rzeczą... przecież nie przyjdę do was na dzielnicę i nie powiem: Dajcie mi CK... Równie dobrze mógłbym w tym czasie zacząć grać na innej postaci i przelać majątek jak to robią prawie wszyscy- lecz tego nie zrobię bo dla mnie jest to po prostu zabawa. 

http://pl.wikipedia.org/wiki/P%C5%82acz - miłej lektury.

Posłuchaj, Ichiro siedział w hotelu i gdy dostał sms-a, jakoś od razu się ulotniłeś z niego, nie uważasz za dziwne?

Od samego początku wiedziałem ,że chcecie dać mi CK w tym hotelu... gdybym o tym nie wiedział wszedł bym do tego waszego pokoju a chwilę później zleciały by się na mnie wszystkie Dżapańce. Poza tym Ryu napisał już jak było...
  • Do góry
    • 0

#10 Squir655 06/03/2010 - 16:20

Squir
  • Gracz

Wiesz, trochę tam inaczej to widzę. Zauważ, że ta osoba jest obok robiącej screen.

Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.
  • Do góry
    • 0

#11 Matka Andrzeja 137 06/03/2010 - 16:23

Matka Andrzeja
  • Gracz

Wiesz, trochę tam inaczej to widzę. Zauważ, że ta osoba jest obok robiącej screen.

Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.

Dobra, przestańmy się kłócić o jakąś obrazę... ja do nich żalu nie mam. Tym bardziej, że napisali to sobie na swoim czacie organizacyjnym- sam przyznam, że gdy ktoś mnie wkurzy napisze czasem co nie co na niego.
  • Do góry
    • 0

#12 Cassid 3 06/03/2010 - 17:16

Cassid
  • Świeżak
Możliwe, że mogłeś wiedzieć o tym, że próbujemy Ciebie kropnąć, ale nie zmieniajmy faktu, że uciekłeś od razu po usłyszeniu sms-a Ichiro, który był w innym pokoju. Sorki, trochę to dziwne i podejrzane.
  • Do góry
    • 0

#13 Matka Andrzeja 137 06/03/2010 - 19:10

Matka Andrzeja
  • Gracz
Ichiro nie był w innym pokoju... wyszedł na zewnątrz.
  • Do góry
    • 0

#14 ese Remik109 06/03/2010 - 19:12

ese Remik
  • Gracz
Ah kolega terminator :D Japoniec do Ciebie celuje z broni a ty sobie odjeżdzasz :s Wogole kolega robi MG totalne ;)
  • Do góry
    • 0

#15 Cassid 3 06/03/2010 - 19:13

Cassid
  • Świeżak
Nie wychodził, był w pokoju.
  • Do góry
    • 0

#16 Matka Andrzeja 137 06/03/2010 - 19:20

Matka Andrzeja
  • Gracz

Ah kolega terminator :D Japoniec do Ciebie celuje z broni a ty sobie odjeżdzasz :s Wogole kolega robi MG totalne ;)

Ahh... jesteś śmieszny. Jak dla mnie ludzie przyjęci do Hido-Kai (wanna-be) kompletnie nie potrafią odgrywać żadnej akcji. Ty np. gdy stałem na stacji zacząłeś biec jak rambo mijając całą gromadę ludzi z Desert Eaglem- bardzo trudno było cię zauważyć i odjechać + namawianie mnie na /w do niby przyjścia w jakieś miejsce jak się później okazuje po to aby Hido-Kai mnie zawinęło.- wszystko można sprawdzić w logach...

Wogole kolega robi MG totalne :)

Poproszę o dowód tego, że robię MG bo jak na razie próbujecie coś wymusić na administracji głupimi postami bez dowodów.

Co do Pana mierzącego do mnie... chodzi o Shi(jakoś tak). Gdy ścigałem czarnego sentinela prowadzonego przez Ichiro, jadąc moim bansheem ogromną prędkością ustał gdzieś na poboczu i zaczął mierzyć w wóz...taaa już się zatrzymuje. Nauczcie się grać jeszcze raz powtarzam. 

Nie wychodził, był w pokoju.

Mhm.. wyszedł. Moja ochrona i nawet ja opuszczając hotel to widziałem ... Stał przed windą po mojej prawej koło kolumny.
  • Do góry
    • 0

#17 ese Remik109 06/03/2010 - 19:24

ese Remik
  • Gracz
Ah z tej twojej ''ochrony'' to tylko Ryu miał RP :D Wpisał bez komplikacji /akceptuj śmierc :s
  • Do góry
    • 0

#18 Linens0 06/03/2010 - 20:10

Linens
  • Świeżak
Ponieważ gadasz, że my strasznie non-rp zagrywamy popatrz na siebie!
Przyjechaliśmy na parking, a ty zamiast do nas podejść zacząłeś driftować koło nas!
Zacząłeś nas gonić więc dostałem polecenie od Ichiro, żeby zacząć strzelać uchyliłem szybę oraz zacząłem strzelać na /me, zero reakcji z twojej strony!
Czyste MG w hotelu, napisałem sms'a do Ichiro, a ty zauważając wybiegłeś z hotelu oraz pobiegłeś w swojego rumaka, uciekając!

• Do góry
    • 0

#19 Matka Andrzeja 137 07/03/2010 - 07:58

Matka Andrzeja
  • Gracz

Ponieważ gadasz, że my strasznie non-rp zagrywamy popatrz na siebie!
Przyjechaliśmy na parking, a ty zamiast do nas podejść zacząłeś driftować koło nas!
Zacząłeś nas gonić więc dostałem polecenie od Ichiro, żeby zacząć strzelać uchyliłem szybę oraz zacząłem strzelać na /me, zero reakcji z twojej strony!
Czyste MG w hotelu, napisałem sms'a do Ichiro, a ty zauważając wybiegłeś z hotelu oraz pobiegłeś w swojego rumaka, uciekając!

Bo zagrywacie, u mnie nie ma nawet najmniejszego przejawu non-rp, nie macie nawet 1 screena aby to potwierdzić. Wszystko co piszecie to tylko zdarzenia z waszej perspektywy.
Nie driftowałem tylko krążyłem wokół was żebyście mnie nie otoczyli jak coś.
Odkąd to strzelamy na /me...
Wszystko już jest wcześniej opisane z tym hotelem.
  • Do góry
    • 0

#20 Cassid 3 07/03/2010 - 09:40

Cassid
  • Świeżak
Spróbuj strzelać deaglem z samochodu :D

Odkąd zawsze akcja zapowiada się taka miodna, plan figuruje na najwyższych pułkach oraz z góry jest skazane na powodzenia, coś zawsze przeszkodzi - nie uważasz to za dziwne? MG jest bardzo częstym przejawem na serwerze, niestety... administracja jest PONAD uparta, że nie chce nawet w 1% coś z tym zrobic (mówię tutaj o nadaniu masek... inni je posiadają, nasza organizacja dostaje... gó*no).
  • Do góry
    • 0

#21 Bobicz 2435 07/03/2010 - 12:40

Bobicz
  • Gracz
Chris spróbował ponownie dorwać oskarżonego, no i się udało - wpisał /akceptujsmierc.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych