Imię i nazwisko oskarżonego: GameMaster_10C
Imię i nazwisko oskarżającego:Nicole Martinez
Opis sytuacji:Więc, normalnie zaczęłam grę, wsiadłam do auta zapięłam pasy i odjechałam. Pod SN miałam wypadek, ale pasy zadziałały. Po jakimś czasie przejeżdżam obok HQ FBI i teleporutje siędo mnie owy gamemaster i daje AJ za to że pisze na /do że pasy zadziałały po wypadku. I potem pisze że ich nie miałam itp. Wysłałam mu SS który to dowodzi, a on mnie olał.
Screen: (obowiązkowe)http://img444.images...619/samp112.png
Proponowana kara:Coś od adminów.
PS:Można sprawdzić logi że po wejściu do auta od razu dałam /pasy.
[Zrealizowano]GameMaster_10C
Rozpoczęty przez Nikusia285, 14/02/2010 16:59
6 odpowiedzi w tym temacie
— 0
14/02/2010 - 16:59
— 723
14/02/2010 - 17:04
Zabawne, strasznie zabawne. Dobrze wiemy, że nie miałaś zapiętych pasów podczas wypadku, a to, czy później miałaś zapięte mnie nie interesuje.
— 1167
14/02/2010 - 17:05
Pod SN miałam wypadek, ale pasy zadziałały.
Uważasz więc, że /do pasy zadziałały to remedium na wszystkie wypadki i zastępuje całą akcję IC?
— 0
14/02/2010 - 17:05
Można sprawdzić logi po wejściu do auta po rozpoczeciu gry.
Nie, ale osoba z którą miałam wypadek pojechała sobie dalej. Więc nic więcej także nie robiłam.
Uważasz więc, że /do pasy zadziałały to remedium na wszystkie wypadki i zastępuje całą akcję IC?
— 40
14/02/2010 - 17:09
Można sprawdzić logi po wejściu do auta po rozpoczeciu gry.
Nie, ale osoba z którą miałam wypadek pojechała sobie dalej. Więc nic więcej także nie robiłam.
Trzeba było być mądrzejszym i odegrać akcję RP, kara słuszna.
— 723
14/02/2010 - 17:11
Tutaj wpadłaś jak śliwka w kompot. Dostałem report od tej właśnie osoby, która twierdziła, że nie masz pasów, olałaś całą akcję. Owszem - pasy mogły zadziałać, lecz wątpię, że przy takim wypadku wyszłabyś bez szwanku.
— 4643
14/02/2010 - 17:19
Widać, że lubisz siedzieć w AJ, ponieważ lubisz pisać żałosne skargi. Quel mógł Ci dać tylko 30 minut, wielka szkoda, że nie było nikogo, kto mógłby dać Ci więcej. 300 minut, ochłoń w tym AdminJailu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty