Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano]GameMaster_10C

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Nikusia285 — 0 14/02/2010 - 16:59

Nikusia285
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: GameMaster_10C
Imię i nazwisko oskarżającego:Nicole Martinez
Opis sytuacji:Więc, normalnie zaczęłam grę, wsiadłam do auta zapięłam pasy i odjechałam. Pod SN miałam wypadek, ale pasy zadziałały. Po jakimś czasie przejeżdżam obok HQ FBI i teleporutje siędo mnie owy gamemaster i daje AJ za to że pisze na /do że pasy zadziałały po wypadku. I potem pisze że ich nie miałam itp. Wysłałam mu SS który to dowodzi, a on mnie olał.
Screen: (obowiązkowe)http://img444.images...619/samp112.png
Proponowana kara:Coś od adminów.
PS:Można sprawdzić logi że po wejściu do auta od razu dałam /pasy.
  • Do góry
    • 0

#2 William — 723 14/02/2010 - 17:04

William
  • Gracz
Zabawne, strasznie zabawne. Dobrze wiemy, że nie miałaś zapiętych pasów podczas wypadku, a to, czy później miałaś zapięte mnie nie interesuje.
  • Do góry
    • 0

#3 bert — 1167 14/02/2010 - 17:05

bert
  • Gracz

Pod SN miałam wypadek, ale pasy zadziałały.

Uważasz więc, że /do pasy zadziałały to remedium na wszystkie wypadki i zastępuje całą akcję IC?
  • Do góry
    • 0

#4 Nikusia285 — 0 14/02/2010 - 17:05

Nikusia285
  • Gracz
Można sprawdzić logi po wejściu do auta po rozpoczeciu gry. 

Uważasz więc, że /do pasy zadziałały to remedium na wszystkie wypadki i zastępuje całą akcję IC?

Nie, ale osoba z którą miałam wypadek pojechała sobie dalej. Więc nic więcej także nie robiłam.
  • Do góry
    • 0

#5 Rafał. — 40 14/02/2010 - 17:09

Rafał.
  • Gracz

Można sprawdzić logi po wejściu do auta po rozpoczeciu gry. 

Nie, ale osoba z którą miałam wypadek pojechała sobie dalej. Więc nic więcej także nie robiłam.

Trzeba było być mądrzejszym i odegrać akcję RP, kara słuszna.
  • Do góry
    • 0

#6 William — 723 14/02/2010 - 17:11

William
  • Gracz

Tutaj wpadłaś jak śliwka w kompot. Dostałem report od tej właśnie osoby, która twierdziła, że nie masz pasów, olałaś całą akcję. Owszem - pasy mogły zadziałać, lecz wątpię, że przy takim wypadku wyszłabyś bez szwanku.
  • Do góry
    • 0

#7 Dawid — 4643 14/02/2010 - 17:19

Dawid
  • Gracz
Widać, że lubisz siedzieć w AJ, ponieważ lubisz pisać żałosne skargi. Quel mógł Ci dać tylko 30 minut, wielka szkoda, że nie było nikogo, kto mógłby dać Ci więcej. 300 minut, ochłoń w tym AdminJailu.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych