Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Dług za paserstwo

dług paserstwo

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 BackroomBoy60 08/05/2019 - 17:05

BackroomBoy
  • Gracz

Witam, kilka dni temu dostałem systemowy dług za paserstwo podczas interwencji. Wytłumaczono mi wszystko, po czym wskazałem osobe od której nabyłem pojazd. Dostałem informacje że gdy osoba spłaci dług to dostane pieniądze ale ta osoba dostała blokade postaci. Co mam teraz robić, gra z długiem utrudnia rozgrywkę. Pozdrawiam.

• Do góry
    • 0

#2 PanGentelman14 08/05/2019 - 17:51

PanGentelman
  • Gracz

Skoro osoba ma blokadę postaci to raczej nie otrzymasz pieniędzy, jedynym wyjściem jest spłacenie twojego długu i powrót do normalnej gry, albo możesz pisać do administracji, ale długi może zdejmować tylko Misiek, a z tym schodzi dobry kawał czasu. 

• Do góry
    • 0

#3 Ferrum1334 08/05/2019 - 17:59

Ferrum
  • Gracz

Hej.

Niestety będziesz musiał spłacić tę należność.

Osoba posiadająca skradziony pojazd zawsze otrzymuje dług w momencie, gdy służby znajdą pojazd i zwrócą go prawowitemu właścicielowi. Zapewne policjanci chcieli wynagrodzić Ci współpracę i zwrócić gotówkę w sytuacji, gdy rzeczywisty złodziej zostanie ukarany grzywną (i naturalnie, zapłaci ją) po rozprawie sądowej.

Jeśli jego postać została zablokowana to prawdopodobnie grzywny w najbliższym czasie nie spłaci. Jednak nie wszystko stracone, jeśli rozprawa została wytoczona tak, że Twoja postać jest określona jako beneficjent to jeśli kiedyś skazany spłaci grzywnę - 80% z niej wciąż trafi do Ciebie (jeśli w przyszłości odzyska postać).

Jeśli chcesz uniknąć w przyszłości podobnych sytuacji, zawsze można (nawet z pomocą LSPD/FBI) weryfikować każdy kupowany pojazd.

• Do góry
    • 2

Tematy o podobnych tagach: dług, paserstwo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych