Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA - AKADEMIA] EAGELS SECURITY PROJEKT IC

rekrutacja akademia

• Please log in to reply
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Benzin36 15/03/2019 - 04:37

Benzin
  • Gracz

*
Popularny

bc7f097354f2c87cmed.png

GRAFIKA ZOSTANIE W PRZYSzŁOŚCI POPRAWIONA PRZEZ SPECJALISTE - NIE OCENIAJCIE MOICH FATALNYCH ZDOLNOSCI.

Zawsze marzyłeś o pracy w służbach porządkowych? Ale się nie dostałeś? Teraz masz szanse aby dostać się do profesjonalnej ochrony, która ma za zadanie działać na najwyższym poziomie - ochraniać imprezy - duże eventy - wspólnie wesela - i wszystkie osoby współpracujące z firmą. ((( UWAGA - TA FIRMA NIE JEST TAKA ZE ODRAZU WCHODZISZ I DOSTAJESZ INVITE DO BIZNESU - TRZEBA SIE TROCHĘ NAPOCIĆ))

link do tematu : https://net4game.com...y/#entry3216869

link do rekrutacji : https://net4game.com.../#entry3216871 

ooc : Możecie mnie hejtować, dawać minusy - nie ma znaczenia czy będą na plusie czy na minusie - nie jestem mistrzem grafik komputerowych, zostanie ona w przyszłości zmieniona. Nie każdemu musi podobać się mój projekt IC. Wychodzę z inicjatywą do ludzi którzy nudzą się na serwerze a chcieli by pograć prawdziwy RP. Zapraszam wszystkich graczy jak i nowych i starych wyjadaczy - Całość będzie trochę surowo utrzymywana, żeby w projekcie był lad i skład, mniej więcej jak w LSPD. Po prostu za większe przewinienia osoba będąca już w grupie zostanie natychmiastowo usunięta. Chciałem zrobić coś innego niż powtarzalne schematy - nie martwcie się o rozgrywkę IC ja zadbam o to żebyśmy mieli co robić - nawet  będziemy odgrywać po prostu akcje na /me i /do bez interakcji - FIRMA - GRACZE - organizować będę mini eventy wewnątrz firmy, szkolenia wyjazdy. Na początku chciałbym zdobyć garstkę zaufanych ludzi którzy mają chęci prowadzić tą korporacje razem ze mną, nie wymagam żadnego wkładu finasowego, zbudowałem z czego miałem - wiadomo projekt z czasem będzie się rozwijał. Chce jak najszybciej zakupić securitycar - aby on urozmaicił nam rozgrywkę i wyniósł na wyższy poziom. Chciałbym aby moja cała jednostka była w przyszłości uzbrojona w legalna broń zarejestrowana na komisariacie. Abyśmy mogli wspólnie działać zgodnie z przepisami, by nie było problemów z frakcją LSPD/FBI  Do której jestem pozytywnie nastawiony.

Użytkownik Benzin edytował ten post 16/03/2019 - 15:15

• Do góry
    • 3

#2 Strzelec_Rajden62 15/03/2019 - 12:01

Strzelec_Rajden
  • Gracz

Propsik, chętnie wpadnę pograć :P

• Do góry
    • 0

#3 Benzin36 16/03/2019 - 15:16

Benzin
  • Gracz