Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Oddanie pieniędzy z powodu laga

auto lag

Najlepsza odpowiedź Scharlqtte, 09/03/2019 - 21:52

5. Użytkownik ponosi odpowiedzialność za niepoprawnie funkcjonujące łącze lub oprogramowanie po stronie Użytkownika.

Administracja raczej Ci nie zwróci gotówki. Ale powodzenia.  :-/

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 ORCHIDEJA 2 09/03/2019 - 21:40

ORCHIDEJA
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Colin Wolff

Opis sytuacji: Dziś około 21:00 zawoziłem mojego kursanta do urzędu a ja jechałem za zieloną karetką i nagle mnie cofnęło i auto rozwalone z 985 hp wyszło 527 hp auta Napisałem do GM chyba Reyyy opisałem sytuacje i napisał żebym naprawił SS zrobił i napisał tu o tym i poczekać na GM który ma więcej mocy

Link SS: https://imgur.com/gallery/tWb2knf

I jak widać na SS 339$ Tyle kosztowała naprawa i liczę na taką samą kwotę na moim koncie bankowym

Wsadzam też numer konta jeśli będzie lepiej  :)

Numer konta: 80715568

Dziękuje i miłego dnia / wieczoru  ;)

• Do góry
    • 0

#2 Scharlqtte1681 09/03/2019 - 21:52

Scharlqtte
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

5. Użytkownik ponosi odpowiedzialność za niepoprawnie funkcjonujące łącze lub oprogramowanie po stronie Użytkownika.

Administracja raczej Ci nie zwróci gotówki. Ale powodzenia.  :-/

• Do góry
    • 0

#3 ShowTime 3055 09/03/2019 - 21:56

ShowTime
  • Gracz

Imię i nazwisko: Colin Wolff

Opis sytuacji: Dziś około 21:00 zawoziłem mojego kursanta do urzędu a ja jechałem za zieloną karetką i nagle mnie cofnęło i auto rozwalone z 985 hp wyszło 527 hp auta Napisałem do GM chyba Reyyy opisałem sytuacje i napisał żebym naprawił SS zrobił i napisał tu o tym i poczekać na GM który ma więcej mocy

Link SS: https://imgur.com/gallery/tWb2knf

I jak widać na SS 339$ Tyle kosztowała naprawa i liczę na taką samą kwotę na moim koncie bankowym

Wsadzam też numer konta jeśli będzie lepiej  :)

Numer konta: 80715568

Dziękuje i miłego dnia / wieczoru  ;)

Hej.

Administracja nie ponosi odpowiedzialności za łącze/sprzęt gracza - jest to niestety w wyniku problemów Twojego łącza/sprzętu lub gracza który jechał przed Tobą.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: auto, lag

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych