Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][Skarga] Jeremy Cerri

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 kameleon532 -13 08/03/2019 - 23:53

kameleon532
  • Zbanowani

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: https://net4game.com...44-mateuszeeek/
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Jeremy Cerri

Opis sytuacji: Jak widać na poniżej zamieszczonym filmie, gracz na arenie ASG używał AIM'a. Od razu jak zostałem przez niego zastrzelony aim przekierował mu celownik na moją głowę kiedy się zrespiłem, co dokładnie można zauważyć w 0:20.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Spoiler

• Do góry
    • 0

#2 Skino819 12/03/2019 - 17:40

Skino
  • Gracz

*
Popularny

Akceptuję, zobaczymy co oskarżony ma do powiedzenia na ten temat. ;) Poinformuj Mateuszeeek o skardze, standardowo 24h od momentu poinformowania. 

• Do góry
    • 3

#3 kameleon532 -13 12/03/2019 - 17:48

kameleon532
  • Zbanowani

Poinformowany

• Do góry
    • 0

#4 Mateuszeeek0 12/03/2019 - 18:19

Mateuszeeek
  • Świeżak
Jedyne co tu widać to to że nawala myszka szybko bo mam duza czułość a gracze na discordzie potwierdza to że nawet modów wgrać nie mogę bo nie działały pozdrawiam i liczę na rozpatrzenie tego
A tak BTW nie widać że mam AIMA gdyż nie widać że szybko przejechałem ci na GLOWE
  • Do góry
    • 0

#5 kameleon532 -13 12/03/2019 - 18:19

kameleon532
  • Zbanowani

To ciekawe, że masz dużą czułość myszy, ale akurat wszystkie pociski poleciały idealnie w moją głowę.

Ale ty wiesz, że to nie jest normalne? Od razu po respawnie wycelowałeś w moją głowę i wszystkie pociski leciały prosto.

Użytkownik kameleon532 edytował ten post 12/03/2019 - 18:22

• Do góry
    • -1

#6 Mateuszeeek0 12/03/2019 - 18:42

Mateuszeeek
  • Świeżak

To ciekawe, że masz dużą czułość myszy, ale akurat wszystkie pociski poleciały idealnie w moją głowę.
Ale ty wiesz, że to nie jest normalne? Od razu po respawnie wycelowałeś w moją głowę i wszystkie pociski leciały prosto.

ale tylko raz strzelilem a mógł być lat Sampa bo samych bitwach wiesz ze synchro jest zwalone a strzelilem i odrazy wycelowałem w lewo bo widać że tam jest typ i może strzelilem owszem ale AIMA niemam jeśli ktoś chce może sprawdzić mi pliki
Mam nadzieję że szybko sprawa się wyjaśni i żadna ze stron nie będzie płakać pozdrawiam Pana co mnie oskarżył i administrację :)
  • Do góry
    • 0

#7 kameleon532 -13 12/03/2019 - 18:44

kameleon532
  • Zbanowani

Na filmie widać przynajmniej trzy strzały, naucz sie liczyć. Plus na początku również strzelasz w te samą część ciała co później - w głowę, a ta przy okazji jest najmniejsza. Po takiej serii powinieneś mieć odrzut, więc oskarżam Cie jeszcze o cheat na zniwelowanie odrzutu

• Do góry
    • -1

#8 Mateuszeeek0 12/03/2019 - 18:45

Mateuszeeek
  • Świeżak

Na filmie widać przynajmniej trzy strzały, naucz sie liczyć. Plus na początku również strzelasz w te samą część ciała co później - w głowę, a ta przy okazji jest najmniejsza. Po takiej serii powinieneś mieć odrzut, więc oskarżam Cie jeszcze o cheat na zniwelowanie odrzutu

nie istnieje chyba takie coś nawet albo ja poprpstu nie wjem
  • Do góry
    • 0

#9 Skino819 13/03/2019 - 22:50

Skino
  • Gracz

*
Popularny

No cóż. Niestety nie jestem w stanie uwierzyć w niezwykłe szczęście oraz to, że idealnie wymierzyłeś spawn postaci - gdyż nie spudłowałeś żadnego trafienia. W takiej sytuacji werdykt jest oczywisty.

Jeremy Cerri - ban - Cheater. Korzysta z aimbota. 

• Do góry
    • 3

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych