Cześć, z racji że dział "Problemy techniczne" nie służy do apelacji ani skarg, odsyłam Cię do działu "Apelacje" lub do kontaktu z HR - obecnie tą funkcję pełni Kasiek. Na tym moglibyśmy zakończyć, jednakże ja spieszę Ci z odpowiedzią na wszystkie Twoje pytania czy też zarzuty, jakie pojawiły się w tym temacie abyś był bardziej świadomy.
"Pare miesięcy temu gdy GM Robert dostał się na posadę administratora zamieścił w temacie ''Ekipa'' post w którym przedstawia się jako piętnastoletni Robert. Wszystko okej nie ma sprawy.(Nie mogę znaleźć linku, usunął albo ukrył.)"
> Otóż, nie prawda. Robert nigdy nie założył tematu w dziale "Ekipa" ani "Nasza społeczność". Mimo wszystko przyjmijmy, że się pomyliłeś i Robert przedstawiał się gdzieś indziej (bo się przedstawiał, jednak wtedy jeszcze nie był nawet w ekipie; zainteresowani odnajdą
).
"Potem jednak mi ciśnienie podskoczyło i nie chciało mi się dłużej prowadzić z nim konwersacji więc napisałem spier***** 15 latku."
> Jeżeli podczas normalnej rozmowy skacze Ci ciśnienie i nie potrafisz zachować kultury, to chyba trzeba nad sobą trochę popracować. Choćbym nie wiem, jak starał się Ciebie zrozumieć, to nie widzę na Twoim screenie czegokolwiek, co mogłoby podnieść ciśnienie - no, chyba że Twoje odpowiedzi, ale to raczej drugiemu rozmówcy 🙄.
"Od kiedy to rzeczy na discordzie są brane pod uwagę?"
> Odkąd istnieje możliwość stwierdzenia ich autentyczności przez członków ekipy serwera.
"Przecież są miliony użytkowników discorda którzy mogli napisać w moim imieniu do niego."
> Na szczęście wiemy już, że jednak to nie był żaden z milionów użytkowników, tylko Ty we własnej osobie 😏.
Definicja wulgaryzmu: "inaczej idź sobie!"
> Jak rodzice przynoszą Ci obiad do pokoju, to też w taki sposób mówisz im "idź sobie"?
Reasumując... Twoją linią obrony jest tylko to, że nie dostrzegasz swojej winy ze względu na brak kultury osobistej, nie zdajesz sobie sprawy ze znaczenia słów których używasz, nie potrafisz panować nad emocjami i prowadzić rozmowy na poziomie. O hipokryzji z Twojej strony, którą słusznie zauważyły niektóre osoby wyżej to już nawet nie muszę wspominać.