Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[DO ZARZĄDU] GM ROBERT ZA DUŻA WŁADZA

zarząd kasiek robert niesluszny ban

Najlepsza odpowiedź GokuPL, 01/01/2019 - 21:31

Cześć, z racji że dział "Problemy techniczne" nie służy do apelacji ani skarg, odsyłam Cię do działu "Apelacje" lub do kontaktu z HR - obecnie tą funkcję pełni Kasiek. Na tym moglibyśmy zakończyć, jednakże ja spieszę Ci z odpowiedzią na wszystkie Twoje pytania czy też zarzuty, jakie pojawiły się w tym temacie abyś był bardziej świadomy.

"Pare miesięcy temu gdy GM Robert dostał się na posadę administratora zamieścił w temacie ''Ekipa'' post w którym przedstawia się jako piętnastoletni Robert. Wszystko okej nie ma sprawy.(Nie mogę znaleźć linku, usunął albo ukrył.)"

> Otóż, nie prawda. Robert nigdy nie założył tematu w dziale "Ekipa" ani "Nasza społeczność". Mimo wszystko przyjmijmy, że się pomyliłeś i Robert przedstawiał się gdzieś indziej (bo się przedstawiał, jednak wtedy jeszcze nie był nawet w ekipie; zainteresowani odnajdą ;)).

"Potem jednak mi ciśnienie podskoczyło i nie chciało mi się dłużej prowadzić z nim konwersacji więc napisałem spier***** 15 latku."
> Jeżeli podczas normalnej rozmowy skacze Ci ciśnienie i nie potrafisz zachować kultury, to chyba trzeba nad sobą trochę popracować. Choćbym nie wiem, jak starał się Ciebie zrozumieć, to nie widzę na Twoim screenie czegokolwiek, co mogłoby podnieść ciśnienie - no, chyba że Twoje odpowiedzi, ale to raczej drugiemu rozmówcy 
🙄. 

"Od kiedy to rzeczy na discordzie są brane pod uwagę?"

> Odkąd istnieje możliwość stwierdzenia ich autentyczności przez członków ekipy serwera.

"Przecież są miliony użytkowników discorda którzy mogli napisać w moim imieniu do niego."
> Na szczęście wiemy już, że jednak to nie był żaden z milionów użytkowników, tylko Ty we własnej osobie 😏.

Definicja wulgaryzmu: "inaczej idź sobie!"

> Jak rodzice przynoszą Ci obiad do pokoju, to też w taki sposób mówisz im "idź sobie"? 

Reasumując... Twoją linią obrony jest tylko to, że nie dostrzegasz swojej winy ze względu na brak kultury osobistej, nie zdajesz sobie sprawy ze znaczenia słów których używasz, nie potrafisz panować nad emocjami i prowadzić rozmowy na poziomie. O hipokryzji z Twojej strony, którą słusznie zauważyły niektóre osoby wyżej to już nawet nie muszę wspominać. 

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 STANDARD KACZOR327 01/01/2019 - 20:27

STANDARD KACZOR
  • Gracz
Witam dzisiaj wam przedstawię w tym temacie w jaki sposób dostałem bana za ''HEJT EKIPY, HEJT CZŁONKA EKIPY''

Pare miesięcy temu gdy GM Robert dostał się na posadę administratora zamieścił w temacie ''Ekipa'' post w którym przedstawia się jako piętnastoletni Robert. Wszystko okej nie ma sprawy.(Nie mogę znaleźć linku, usunął albo ukrył.)

Dostałem od niego dziś blokadę postaci więc postanowiłem się zapytać o parę rzeczy. Potem jednak mi ciśnienie podskoczyło i nie chciało mi się dłużej prowadzić z nim konwersacji więc napisałem spier***** 15 latku.

Od kiedy to rzeczy na discordzie są brane pod uwagę? Przecież są miliony użytkowników discorda którzy mogli napisać w moim imieniu do niego. Tym bardziej że nie mam nazwy jako DOEX czy też STANDARD KACZOR.
Równie dobrze mogłem napisać do niego w innej sprawie i go obrazić nie jako GM'a tylko zwykłego gracza to też bym dostał bana za hejt ekipy?
BEZ SENS
ioGdDwW.jpg

Spierdalaj

up.gif 28 down.gif
inaczej idź sobie!

Faktycznie HEJT EKIPY jak mało co, tak po nim pojechałem, że to jest po prostu masakra!!!

Użytkownik STANDARD KACZOR edytował ten post 01/01/2019 - 21:11

• Do góry
    • 0

#2 iHrabia QuarK34 01/01/2019 - 20:36

iHrabia QuarK
  • Gracz
Spierdalaj 15 latku? Nie wiem co tego gma obrazilo. Slowo spierdalaj ktore jesr juz w dzisiejszycj czasach naduzywane i jest to juz prawie normalne. Czy 15 latku. Tez mialem 15 lat a mlodosc do szczescie czy jakos tak. To zamiast hejtu ekipy powinien dostac plusika od pietnastoletniego roberta. :)
  • Do góry
    • 1

#3 1774TenNumerToKlopoty70 01/01/2019 - 20:39

1774TenNumerToKlopoty
  • Gracz

*
Popularny

Mój znajomy dostał permbana na forum za napisanie na discordzie 'a idz zmywać naczynia', dlatego pospolite spier... nagrodzone jedynie banem z możliwością apelacji to i tak wystarczające ustępstwo w twoją stronę.

Swoją drogą - musiałeś być nieźle zdesperowany skoro posunąłeś się do argumentu wieku zachowując się przy tym jak dziecko.
  • Do góry
    • 6

#4 Krzychuuu577 01/01/2019 - 20:43

Krzychuuu
  • Gracz

*
Popularny

ty gosciu jak ty od niego rok starszy tylko jestes XD

• Do góry
    • 6

#5 Docent Żbik 1819 01/01/2019 - 20:51

Docent Żbik
  • Gracz

*
Popularny

Urodziny:Październik 10, 2001

spierdalaj 15 latku - napisał szesnastolatek do piętnastolatka. A temu co nadal karę to się nie dziwie, tłumaczy Ci jak człowiek a ty coś do niego się pultasz. Ban uzasadniony, przez ten czas wypada się nauczyć kontrolować samego siebie. Dzięki za link do apelacji, zostawiłem niespodziankę.

• Do góry
    • 10

#6 Aniia369 01/01/2019 - 20:52

Aniia
  • GameMaster SA-MP

*
Popularny

2001 rocznik to naprawdę, bardziej rozwinięty wiek od rzekomej '15-stki'. Wieje trochę hipokryzją, chociaż przypuszczam, że jakby ktoś inny użył wobec Ciebie takich słów to byś go zjechał na maksa, ale w tym przypadku to i tak powinieneś się cieszyć z możliwości pisania tutaj.  :-/

• Do góry
    • 6

#7 Don Buster1173 01/01/2019 - 20:55

Don Buster
  • Gracz

*
Popularny

Trochę ogłady i szacunku do drugiej osoby by Ci się przydało. Ktoś tutaj sam najwidoczniej jest niedojrzały emocjonalnie.

• Do góry
    • 5

#8 GokuPL497 01/01/2019 - 21:31

GokuPL
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

*
Popularny

Cześć, z racji że dział "Problemy techniczne" nie służy do apelacji ani skarg, odsyłam Cię do działu "Apelacje" lub do kontaktu z HR - obecnie tą funkcję pełni Kasiek. Na tym moglibyśmy zakończyć, jednakże ja spieszę Ci z odpowiedzią na wszystkie Twoje pytania czy też zarzuty, jakie pojawiły się w tym temacie abyś był bardziej świadomy.

"Pare miesięcy temu gdy GM Robert dostał się na posadę administratora zamieścił w temacie ''Ekipa'' post w którym przedstawia się jako piętnastoletni Robert. Wszystko okej nie ma sprawy.(Nie mogę znaleźć linku, usunął albo ukrył.)"

> Otóż, nie prawda. Robert nigdy nie założył tematu w dziale "Ekipa" ani "Nasza społeczność". Mimo wszystko przyjmijmy, że się pomyliłeś i Robert przedstawiał się gdzieś indziej (bo się przedstawiał, jednak wtedy jeszcze nie był nawet w ekipie; zainteresowani odnajdą ;)).

"Potem jednak mi ciśnienie podskoczyło i nie chciało mi się dłużej prowadzić z nim konwersacji więc napisałem spier***** 15 latku."
> Jeżeli podczas normalnej rozmowy skacze Ci ciśnienie i nie potrafisz zachować kultury, to chyba trzeba nad sobą trochę popracować. Choćbym nie wiem, jak starał się Ciebie zrozumieć, to nie widzę na Twoim screenie czegokolwiek, co mogłoby podnieść ciśnienie - no, chyba że Twoje odpowiedzi, ale to raczej drugiemu rozmówcy 
🙄. 

"Od kiedy to rzeczy na discordzie są brane pod uwagę?"

> Odkąd istnieje możliwość stwierdzenia ich autentyczności przez członków ekipy serwera.

"Przecież są miliony użytkowników discorda którzy mogli napisać w moim imieniu do niego."
> Na szczęście wiemy już, że jednak to nie był żaden z milionów użytkowników, tylko Ty we własnej osobie 😏.

Definicja wulgaryzmu: "inaczej idź sobie!"

> Jak rodzice przynoszą Ci obiad do pokoju, to też w taki sposób mówisz im "idź sobie"? 

Reasumując... Twoją linią obrony jest tylko to, że nie dostrzegasz swojej winy ze względu na brak kultury osobistej, nie zdajesz sobie sprawy ze znaczenia słów których używasz, nie potrafisz panować nad emocjami i prowadzić rozmowy na poziomie. O hipokryzji z Twojej strony, którą słusznie zauważyły niektóre osoby wyżej to już nawet nie muszę wspominać. 

• Do góry
    • 38

Tematy o podobnych tagach: zarząd, kasiek, robert, niesluszny, ban

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych