Witam chciałbym się dowiedzieć czemu moja skarga na Ozijara nie jest akceptowana do wglądu przez tak dlugi okres czasu mimo, że inne świeże skargi są akceptowane. Inni gracze ponoszą konsekwencje za swoje czyny, a on nie może?

Popularny
Witam chciałbym się dowiedzieć czemu moja skarga na Ozijara nie jest akceptowana do wglądu przez tak dlugi okres czasu mimo, że inne świeże skargi są akceptowane. Inni gracze ponoszą konsekwencje za swoje czyny, a on nie może?

Popularny
Skarga na familyguya czeka od 19 lipca, także tutaj pewnie bedziesz miał to samo.

Popularny
Polecam bez Mk.
Jak nic nie wnosisz do tematu to się nie odzywaj
Są równi i równiejsi.
pomijając słuszność, na inne osoby skargi z mk wchodziły normalnie :thinking:Polecam bez Mk.
Ja jeszcze się skargi nie doczekałem na pewną osobę z lipca 2017 roku, no ale cóż.
Zrób temat w dziale technicznym do BM'a jak pewien filantrop i gwiazda tego serwera to wypali.
Skarga na familyguya czeka od 19 lipca,
Również czekam z niecierpliwością
To zapytaj administracji czemu skarga z 19 lipca została usunięta, a ta z początku grudnia nadal nie jest zaakceptowana.
Haha już dawno powinieneś dostać karę gdyby nie to, że ktoś z administracji usuwa skargę, która czeka od 19 lipca albo udaje, że jej nie widzi
Trzeba poczekac.
Polecam bez Mk.
Multikonto nie jest wyznacznikiem jakości, ani słuszności skargi tylko sama jej treść i dowody, a z tego co widze niektóre osoby wyrobiły sobie zasadą "nie przyjmujemy skarg od zbanowanych osób" gwarancje nietykalności. Hejter napisze na drugiego hejtera skargę za hejt ekipy i ten hejter nie będzie mógł się odwdzięczyć, bo bedzie zbanowane, bah! XD
Użytkownik antymon edytował ten post 26/12/2018 - 18:25
o jej nie dasz rady próbować kogoś udupić : (
Użytkownik Ripster edytował ten post 26/12/2018 - 18:45
Tutaj nie chodzi o udupianie kogoś, tylko o sprawiedliwość. Na tym serwerze jak widać nie każdy jest równo traktowany i administracja akceptuje tylko te skargi, które są dla nich wygodne, a resztę ukrywają.
Tutaj nie chodzi o udupianie kogoś, tylko o sprawiedliwość. Na tym serwerze jak widać nie każdy jest równo traktowany i administracja akceptuje tylko te skargi, które są dla nich wygodne, a resztę ukrywają.
true

Popularny
Skargi nie są odrzucane lub ukrywane przez administracje - obie skargi nadal są tylko oczekują na akceptacje. Każda skarga wymaga wcześniejszej weryfikacji i dopiero jest akceptowana przez skargorozpatrywacza który się nią zajmie. Z tego co czytałem to te skargi są napisane na siłę aby komuś zaszkodzić Ale spokojnie, zostaną na pewno rozpatrzone i chętnie dowiemy się co obie strony mają do powiedzenia.
Skarga na familyguya czeka od 19 lipca, także tutaj pewnie bedziesz miał to samo.
Skargi na członków ekipy kieruj na PW lub email do Kasiek - Skargi na członków ekipy nie są rozpatrywane w dziale raporty na graczy.
Haha już dawno powinieneś dostać karę gdyby nie to, że ktoś z administracji usuwa skargę, która czeka od 19 lipca albo udaje, że jej nie widzi
Chętnie sprawdzę czy faktycznie "administracja" usuwa skargi - możesz mi podesłać na PW o jaką dokładnie skargę chodzi
pomijając słuszność, na inne osoby skargi z mk wchodziły normalnie :thinking:
Jeśli chodzi o falę skarg na organizacje z MK to był to wyjątek o którym pisała nawet Kasiek - jednak to nie oznacza, że jeśli skargą jest naprawdę sensowna to nie zostanie wzięta pod uwagę. Typowe skargi pod tzw "udupienie" z MK nie będą brane pod uwagę.
Mam nadzieję, że chociaż trochę wyjaśniłem Wam co i jak - Jeśli chcecie pisać skargę na członka ekipy róbcie to na PW Kasiek zamiast pisać tutaj, że administracja traktuje jednych lepiej a innych gorzej. Każdy gracz jest traktowany tak samo, a skargi nie są rozpatrywane przez administracje, tylko przez skargorozpatrywaczy. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do werdyktów wydanych przez skargorozpatrywaczy to możecie śmiało pisać do Ferrum on jest liderem skargorozpatrywaczy i zajmuje się działem skarg razem z nimi. Poza tym mówicie, że skarga czeka aż tak bardzo długo, a z tego co widzę, została złożona 2 tygodnie temu, więc to nie jest aż tak długo biorąc pod uwagę, że mamy ich bardzo dużo Trzeba po prostu czekać, a nie od razu pisać że "kolesiostwo" i inne takie, bo przecież każdy Wie wszystko, prawda? Temat zamykam, bo to nie jest miejsce do tworzenia dram oraz wylewania żalów bo ma się aktywnego bana lub inne podobne kary.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych