Cały czas szukamy ludzi do gry. Ogólnie, zauważyłem, że robię czasami literówki na tych ss. Sory za to, czasami ich po prostu nie widzę i zauważam je dopiero po wstawieniu. ;d

Popularny

Cały czas szukamy ludzi do gry. Ogólnie, zauważyłem, że robię czasami literówki na tych ss. Sory za to, czasami ich po prostu nie widzę i zauważam je dopiero po wstawieniu. ;d
zaglądam do waszego tematu od dłuższego czasu i jestem w lekkim szoku, że nie wystartowaliście jeszcze z oficjalnym panelem porównując materiały wrzucane przez oficjalne organizacje do waszych na zwykłym projekcie IC zjadacie ich i wypluwacie na starcie jeśli prezentujecie chociaż mały procent tego co dostarczacie na materiałach wrzucanych na forum w gierce to sympatycznie życzę powodzenia w dalszej rozgrywce.
Użytkownik spizgany joe edytował ten post 28/02/2019 - 06:22
zaglądam do waszego tematu od dłuższego czasu i jestem w lekkim szoku, że nie wystartowaliście jeszcze z oficjalnym panelem porównując materiały wrzucane przez oficjalne organizacje do waszych na zwykłym projekcie IC zjadacie ich i wypluwacie na starcie jeśli prezentujecie chociaż mały procent tego co dostarczacie na materiałach wrzucanych na forum w gierce to sympatycznie życzę powodzenia w dalszej rozgrywce.
Dzięki. Nie planujemy pakować się w zbędny dm. Gramy na projekcie luźną gierkę, staramy się z dnia na dzień grać lepiej i wymyślać ciekawe akcje, co myślę, że nam się udaje.
Co z tego, że chłopaki zajebiście grają, skoro żeby mieć jakiekolwiek korzyści z prowadzenia organizacji, trzeba nastawiać się na to, że co drugi dzień trzeba być przygotowanym na dm.zaglądam do waszego tematu od dłuższego czasu i jestem w lekkim szoku, że nie wystartowaliście jeszcze z oficjalnym panelem porównując materiały wrzucane przez oficjalne organizacje do waszych na zwykłym projekcie IC zjadacie ich i wypluwacie na starcie jeśli prezentujecie chociaż mały procent tego co dostarczacie na materiałach wrzucanych na forum w gierce to sympatycznie życzę powodzenia w dalszej rozgrywce.

Popularny

coś pięknego

Popularny
Zaglądam od kilku dni na Downtown, ale tam grobowa cisza. Gdzie można was złapać?

Popularny
Zaglądam od kilku dni na Downtown, ale tam grobowa cisza. Gdzie można was złapać?
Jeśli chcesz z nami pograć, to daj mi albo Sekcie znać na forumowym PW.

Popularny

Popularny

Popularny
Polecam gorąco, fajnie się czyta grajcie dalej swoje!
Użytkownik xXxNeQUxXx edytował ten post 06/03/2019 - 21:13

Popularny
Dwa SS'y z wczoraj, zapomniałem dodać.

Popularny

Wrzucam taki można powiedzieć "smaczek" dla całego naszego projektu.
Jest to moja pierwsza praca tego typu, ale myślę, że nie wygląda najgorzej.
Nadal szukamy ludzi do gry.
Gregory Nunez gumowe ucho
Nunez się sprzedał.

Popularny

Popularny

Popularny
Witam, rozpracowuję tę szajkę.

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=m6yHMnBBR9o

Użytkownik Bolton edytował ten post 09/03/2019 - 20:53

Popularny

Popularny

Zapraszamy do gry.

Popularny

Popularny

Popularny

O rety, kotlety
jak to jest najlepsza organizacja na serwisie, mój penis co 24 godziny na dobę jest w zwisie 1h po zobaczeniu sklejek w topicu stoi i płonie. ogólnie zdziwiłem się, że coś tak fajnego działa w półświatku.

Popularny

Popularny
Witam wszystkich, w końcu mogę postować, więc to wykorzystam, a mianowicie;
Dostaję mnóstwo pytań gdzie gramy, czy w ogóle gramy - tak, gramy, jeśli nawet jest kilkudniowy przestój w temacie i wieje pustką od screenów to nie oznacza, że zamulamy w grze. Ekipa jest mała, dlatego, że mamy selekcję, która oddziela newbie od graczy, którzy umieją grać ten klimat. Przez jakiś czas było tak, że ja, czy ktokolwiek z mojej ekipy miał chęci na to, aby poduczyć świeżych gry w tym klimacie, ale zauważyliśmy, że nie ma to sensu bo my poświęcamy na nowych graczy czas, a oni koniec końców i tak przestają grać, więc od tamtego momentu szukamy jedynie ludzi, których kręci mobsterka i wiedzą z czym to się je. Wciąż poszukujemy ludzi ogarniętych, którzy zasilą nasze szeregi i pomogą nam stworzyć z tego projektu naprawdę mocny przestępczy proceder w grze, opieramy się tylko i wyłącznie na grze IC - co z resztą widać wyżej w screenach umieszczanych przez chłopaków(dobra robota wariaty), nie rajcuje nas walka o strefy, ani dm który się z tym wiąże, po prostu nie mamy na to czasu, ani ochoty, póki system się nie zmieni, lub gracze nie spuszczą z tonu(głównie z wojnami OOC XD) to my będziemy tylko widnieć w tym dziale. W końcu też mogę podziękować wariatom i wariatkom za zajebiste komentarze pod tematem, czy nawet na moim PW - to motywuje do dalszego działania, nawet w tak małym gronie osób. Nie poddajemy się póki co i gramy dalej, dlatego też osoby, które chcą pograć dobry roleplay i mają pojęcie na temat gry mobstera (nawet jakikolwiek) gorąco zapraszamy, jesteście mile widziani, a reszta niech nie marnuje naszego czasu.
Pozdrówki.
Użytkownik Sekta Świrów edytował ten post 19/03/2019 - 18:07
Użytkownik Zdrada Dobrych Rani edytował ten post 20/03/2019 - 00:24

Popularny

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0

Moja kolejna praca, która jak myślę, nie wypadła najgorzej.
Nadal szukamy ludzi do gierki.

Popularny

Popularny

Popularny

Popularny

Popularny
Serwus. Mija kolejny miesiąc projektu, przez ten czas zbudowaliśmy kilka dodatkowych miejsc do gry, żeby zbyt prędko nie popaść w rutynę gry, dziś postanowiłem trochę udekorować strefę na której głównie nas spotkacie. Możecie się przy nas zakręcić przez gierke, lub zgłosić się na nasze pw. Jak widać w screenach wyżej zajawka dalej jest i zapewne będzie przez jeszcze długi czas. Zapraszamy postacie nowe(osoby kreatywne), nie muszą być koniecznie pochodzenia włoskiego, ale wtedy musicie się liczyć z tym, że nie osiągniecie zbyt wiele i będziecie jedynie w cieniu całej sielanki.

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych