Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Problem z 2FA - Podaj 6 cyfrowy kod

problem kod

Najlepsza odpowiedź ShowTime , 25/11/2018 - 19:05

Zaczne od tego ze wgralem nowy system na komputerek, poinstalowalem wszystko, chce wejsc na serwer no i... po wpisaniu poprawnie hasla wyswietla sie informacja aby podac 6 cyfrowy / znakowy kod z urzadzenia. Nie pamietam zebym takiego zabezpieczenia  2FA wlaczal, aczkolwiek najwidoczniej kiedys to uruchomilem. Da sie cos z tym zrobic? Dziekuje z gory,
EDIT:
W sumie taki sam problem mam jak tutaj opisal kolega: https://net4game.com...2fa-do-zarządu/

Da rade na nowe urzadzenie wyslac ten kod?

Hi.

Wyłączyłem Ci 2FA więc możesz sobie je na nowo założyć i nie musisz już czekać 2 tygodnie. :)

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Twistos 85 23/11/2018 - 15:22

Twistos
  • Gracz

Zaczne od tego ze wgralem nowy system na komputerek, poinstalowalem wszystko, chce wejsc na serwer no i... po wpisaniu poprawnie hasla wyswietla sie informacja aby podac 6 cyfrowy / znakowy kod z urzadzenia. Nie pamietam zebym takiego zabezpieczenia  2FA wlaczal, aczkolwiek najwidoczniej kiedys to uruchomilem. Da sie cos z tym zrobic? Dziekuje z gory,
EDIT:
W sumie taki sam problem mam jak tutaj opisal kolega: https://net4game.com...2fa-do-zarządu/

Użytkownik Riff Raff edytował ten post 23/11/2018 - 17:24

• Do góry
    • 0

#2 Kozaker247 23/11/2018 - 15:41

Kozaker
  • GameMaster SA-MP
Przez 2 tygodnie nie loguj się do gry to samo wygasnie. Możesz też próbować kontaktu z czerwonymi.
  • Do góry
    • 0

#3 Vardenowski2 23/11/2018 - 16:18

Vardenowski
  • Gracz

Dziwne, że dziś o 10:11 mogłeś normalnie wejść na serwer, a teraz już nie. Po za tym jeżeli nic nie robiłeś z 2fa to co? Samo Ci się włączyło? ;)

Użytkownik Vardenowski edytował ten post 23/11/2018 - 16:18

• Do góry
    • 0

#4 Twistos 85 23/11/2018 - 16:58

Twistos
  • Gracz

Dziwne, że dziś o 10:11 mogłeś normalnie wejść na serwer, a teraz już nie. Po za tym jeżeli nic nie robiłeś z 2fa to co? Samo Ci się włączyło? ;)

No rano gralem, po zakonczeniu gry wgrywalem nowy system do komputera. Jak wroce do starego systemu z plyty zainstalowanego i tego bledu z wpisywaniem  kodu nie bedzie to chyba skisne ze smiechu.

Użytkownik Riff Raff edytował ten post 23/11/2018 - 16:58

• Do góry
    • 0

#5 ShowTime 3055 25/11/2018 - 19:05

ShowTime
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

EDIT:

Hi.

Wyłączyłem Ci 2FA więc możesz sobie je na nowo założyć i nie musisz już czekać 2 tygodnie. :)

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: problem, kod

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych