Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Skarga]Slade_Rubbio, Rahul_Keller

• Zamknięty Temat jest zamknięty
22 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wanderer2363 28/10/2018 - 20:14

Wanderer
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych:  https://net4game.com...r/118777-devvi/, https://net4game.com...he-real-najler/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Slade_Rubbio, Rahul_Keller

Opis sytuacji: Członkowie mojego projektu grali sobie na grape street gdzie zostali bezpodstawnie i bez prowokacji ofiarami, wbito im BW. Piszę tą skargę powołując się na siódmy punkt regulaminu cyt. Na pozostałych terenach stosuje się prawa ogólne - czyli brak zgody na masowy/bezpodstawny DM (chyba że za zgodą opiekuna) oraz zasadę, że wszelkie pojedyncze napaści można zgłaszać służbom. Z tego co się orientuje po konsultacji, dotyczy on też cywilów. Poniższe dowody potwierdzają, że ten atak miał tylko i wyłącznie podłoże OOC i został przeprowadzony w celu uprzykrzenia gry co można zweryfikować na kanale net4game.com.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Spoiler

• Do góry
    • 1

#2 Mikeros138 29/10/2018 - 14:59

Mikeros
  • GameMaster SA-MP

Skarga zaakceptowana, a więc proszę, abyś powiadomił raportowanych graczy o niej. Na wypowiedź mają 24 godziny.

• Do góry
    • 0

#3 Devvi 233 29/10/2018 - 15:05

Devvi
  • Zbanowani

*
Popularny

No nie wiem dziwne, że was rozwaliliśmy jak pare dni wcześniej waliliście w nas, w pare organizacji. Na pewno będziemy teraz podawać wam jeszcze ręke xd Zatarg ic pomiedzy nami jest bardzo duży tak samo w przypadku Slade'a. Dostaliście BW na SC z nielegalnej broni i jeszcze masz problem załatwcie to IC,mieliście możliwość porwania nas jak robiliśmy ten napad. 

• Do góry
    • 3

#4 Wanderer2363 29/10/2018 - 15:08

Wanderer
  • Gracz

Skarga zaakceptowana, a więc proszę, abyś powiadomił raportowanych graczy o niej. Na wypowiedź mają 24 godziny.

Gracze zostali poinformowani.

• Do góry
    • 0

#5 THE REAL NAJLER 295 29/10/2018 - 15:47

THE REAL NAJLER
  • Gracz

*
Popularny

Nie mam pojęcia czemu ta skarga została napisana. Dobrze wiesz że mamy wojne IC, grasz również na SC.. Dzień/dwa wcześniej, napadliście mnie obok Commerce i wbiliście BW.  Wtedy nikt nie płakał, lecz jak role się odwróciły i to wy tym razem lek musiliście kupić to odrazu leci skarga. Nie mam pojęcia jak się gierką kierujecie, niby coś tam gracie HG za co was strasznie propsuje i screeny wyglądają znakomicie, lecz to wasze nastawienie jest takie;Nie radzimy se IC? Napiszemy se skarge.. Czasem trzeba przyjąć porażke i zamiast wylewać płacz na forum to wystarczy kupić se lek i grać dalej.

• Do góry
    • 3

#6 Wanderer2363 29/10/2018 - 17:04

Wanderer
  • Gracz

Wszystko rozumiem, jakieś zatargi itp, ale chwila. Jest spora różnica między pojedynczym napadem, a masowym tzw. deatchmatchem. Po prostu złamaliście punkt regulaminu. Nikt Wam nie zabronił robienia pojedynczych napadów zgodnie z regulaminem na graczy z którymi uważacie, że macie zatargi. Wpadając na miejsce naszego hg jako cywile, bo panel straciliście i strzelając do wszystkich wokół nie działacie zgodnie z regulaminem tylko uprzykrzacie grę w większości nowym graczom, którzy nie są pod panelem naszej organizacji, a grają w ramach Housing Project.  Komentarze na kanałach OOC jasno wskazują jaki podtekst miał ten Wasz "atak". Kolejna sprawa, zostałeś rozwalony przez organizację barbarians, a nie harlem boys. My już Was ignorujemy i nie wchodzimy z Wami w interakcję od momentu kiedy straciliście panel. Twierdzisz, że nie radząc sobie in character, przenosimy to na forum. Pragnę Ci przypomnieć, że nie mieliśmy z Wami problemów. Gdyby było inaczej to nadal byście istnieli jako organizacja. No, ale to nie jest czas i miejsce gdzie chodzi o przepychanki, kto jest silniejszy. To skarga, która dotyczy złamania regulaminu. Chcę wyciągnąć z tego konsekwencję.

• Do góry
    • 1

#7 THE REAL NAJLER 295 29/10/2018 - 17:15

THE REAL NAJLER
  • Gracz

*
Popularny

Wszystko rozumiem, jakieś zatargi itp, ale chwila. Jest spora różnica między pojedynczym napadem, a masowym tzw. deatchmatchem. Po prostu złamaliście punkt regulaminu. Nikt Wam nie zabronił robienia pojedynczych napadów zgodnie z regulaminem na graczy z którymi uważacie, że macie zatargi. Wpadając na miejsce naszego hg jako cywile, bo panel straciliście i strzelając do wszystkich wokół nie działacie zgodnie z regulaminem tylko uprzykrzacie grę w większości nowym graczom, którzy nie są pod panelem naszej organizacji, a grają w ramach Housing Project.  Komentarze na kanałach OOC jasno wskazują jaki podtekst miał ten Wasz "atak". Kolejna sprawa, zostałeś rozwalony przez organizację barbarians, a nie harlem boys. My już Was ignorujemy i nie wchodzimy z Wami w interakcję od momentu kiedy straciliście panel. Twierdzisz, że nie radząc sobie in character, przenosimy to na forum. Pragnę Ci przypomnieć, że nie mieliśmy z Wami problemów. Gdyby było inaczej to nadal byście istnieli jako organizacja. No, ale to nie jest czas i miejsce gdzie chodzi o przepychanki, kto jest silniejszy. To skarga, która dotyczy złamania regulaminu. Chcę wyciągnąć z tego konsekwencję.

Moim zdaniem, to nie był masowy DM. Racja, kilku od was dostało BW, lecz czy to już jest powód nazywanie tego masowym DM? Co innego gdybyśmy wam codziennie robili wjazdy, czy coś innego.. No ale prosze, przez cały ten czas od kiedy se gracie to był nasz pierwszy wjazd na was.. Fakt, BW zostało mi wbite przez graczy z Barbarians, lecz przy całej akcji brałeś udział, sam się mnie nawet pytałeś czy posiadam panel organizacji więc nie wciskaj tutaj nikomu kitu że już nas ignorujecie i nie wchodzicie w interakcje od kiedy straciliśmy panel.. Smutne jest to, że taki gracz jak ty ,,stary wyjadacz'' znakomicie wie jak było kiedyś, że takie wjazdy to była norma.. Lecz jak dziś trzeba wydać 70$ na lek to odrazu trzeba napisać skarge. Wyrównałem tylko porachunki za to, że porywaliście moich ludzi+atakowaliście nam strefe we 4 organizacje.

Użytkownik THE REAL NAJLER edytował ten post 29/10/2018 - 17:15

• Do góry
    • 4

#8 Wanderer2363 29/10/2018 - 17:30

Wanderer
  • Gracz

*
Popularny

Tak, uważam to za masowy deathmatch, a zaatakowanie organizacji przestępczej przez cywili nigdy nie było normą. Podchodziło to wręcz pod prowokację, szkodnictwo i odwalanie. W zasadzie to nie mam nic więcej do dodania. Czekam na werdykt.

• Do góry
    • 3

#9 THE REAL NAJLER 295 29/10/2018 - 17:37

THE REAL NAJLER
  • Gracz

*
Popularny

Tak, uważam to za masowy deathmatch, a zaatakowanie organizacji przestępczej przez cywili nigdy nie było normą. Podchodziło to wręcz pod prowokację, szkodnictwo i odwalanie. W zasadzie to nie mam nic więcej do dodania. Czekam na werdykt.

Nie pomijaj faktu, że również grałem w organizacji przestępczej i mieliśmy rachunki do wyrównania. Co innego gdybym zrobił to na drugiej postaci, z której nie miałem z wami styczności IG. Wszystko jest spowodowane tym, co kilka dni wstecz zrobiliście nam. Nie nazywaj kogoś szkodnikiem/odwalaczem tylko dlatego że wbił ci/twoim koleżkom BW.

§ 1 - Inne ważne zasady:

1. Na respekt trzeba sobie zasłużyć. Zamiast raportować kogoś, kto "powinien mieć szacunek i się bać", nauczcie go szacunku. Wyjątkiem są osoby, które rzeczywiście szkodnikują i nie da się z nimi grać. W przypadku licznej grupy szkodników sprawę należy zgłosić opiekunowi org.

• Do góry
    • 8

#10 Mikeros138 29/10/2018 - 17:56

Mikeros
  • GameMaster SA-MP

Co to był konkretnie za panel do którego należeliście, z jakiego powodu został usunięty oraz kiedy to było?

• Do góry
    • 2

#11 THE REAL NAJLER 295 29/10/2018 - 18:00

THE REAL NAJLER
  • Gracz

*
Popularny

Co to był konkretnie za panel do którego należeliście, z jakiego powodu został usunięty oraz kiedy to było?

Dixie/BWA, a został usunięty tylko dlatego że pozabierali nam strefy, było to z kilka dni temu o ile pamiętam lecz moge się mylić ponieważ już nie gram regularnie.

Użytkownik THE REAL NAJLER edytował ten post 30/10/2018 - 15:55

• Do góry
    • 7

#12 Mitis2265 29/10/2018 - 19:39

Mitis
  • Gracz

Nie jestem oskarżony, ale wypowiem się bo widzę, że za wszelką cenę szukają dziury w całym. Jeżeli mój post nic nie wniesie proszę o usunięcie go a nie karanie. Chcę tylko uświadomić administracje że oskarżający tydzień temu rzucili na naszą strefę koktajl gdzie nawet nasz panel nie miał 14 dni, więc sami łamią regulamin a po drugie gracze strzelają do osób z naszej "byłej" organizacji ciągle i sami nas dmi'ą porywali i tym podobne, nie widzę więc sensu pisania takich skarg bo powód IC jest - my jak dostawaliśmy BW to nie pisaliśmy na nich skarg, jest to tylko i wyłącznie gra IC zatargi graczy w grze. Sam jestem przykładem i w moich logach będzie widać że nie raz oddali w moją postać strzały. Powiem tak pierw zaczynają wojnę w grze, obrywają i szukają ostatniej deski ratunku na forum. Mikeros spójrz w logach ile osób od nas dostało BW od ich członków organizacji, więc nie widzę tu żadnego bezpodstawnego dm'u i psucia rozrywki innym graczom, pozdrawiam i jeszcze raz jeżeli to nic nie wnosi to proszę o usunięcie posta a nie karanie. 

• Do góry
    • 1

#13 Wanderer2363 29/10/2018 - 19:45

Wanderer
  • Gracz

Nie jestem oskarżony, ale wypowiem się bo widzę, że za wszelką cenę szukają dziury w całym. Jeżeli mój post nic nie wniesie proszę o usunięcie go a nie karanie. Chcę tylko uświadomić administracje że oskarżający tydzień temu rzucili na naszą strefę koktajl gdzie nawet nasz panel nie miał 14 dni, więc sami łamią regulamin a po drugie gracze strzelają do osób z naszej "byłej" organizacji ciągle i sami nas dmi'ą porywali i tym podobne, nie widzę więc sensu pisania takich skarg bo powód IC jest - my jak dostawaliśmy BW to nie pisaliśmy na nich skarg, jest to tylko i wyłącznie gra IC zatargi graczy w grze. Sam jestem przykładem i w moich logach będzie widać że nie raz oddali w moją postać strzały. Powiem tak pierw zaczynają wojnę w grze, obrywają i szukają ostatniej deski ratunku na forum. Mikeros spójrz w logach ile osób od nas dostało BW od ich członków organizacji, więc nie widzę tu żadnego bezpodstawnego dm'u i psucia rozrywki innym graczom, pozdrawiam i jeszcze raz jeżeli to nic nie wnosi to proszę o usunięcie posta a nie karanie. 

• W skargach wypowiadają się osoby które są bezpośrednio powiązane ze skargą.

Bezpośrednio, a nie pośrednio.W dodatku wypowiadasz się nie na temat.

• Do góry
    • 1

#14 Devvi 233 29/10/2018 - 20:26

Devvi
  • Zbanowani

*
Popularny

• W skargach wypowiadają się osoby które są bezpośrednio powiązane ze skargą.

Bezpośrednio, a nie pośrednio.W dodatku wypowiadasz się nie na temat.

Wiesz co? Jesteś taki słaby, że musisz tutaj przyjść i napisać skarge za to że dostaliście BW na własnej ośce bo mieliście wjazd w ramach zemsty caly czas mamy ze sobą zatargi ic, ale nie wyciągamy tego tutaj. Dodam, że tego dnia nie wbiłem nikomu innemu BW. W ogóle to czemu wystawiasz skarge Ty, a nie Twoi koledzy z org, którzy brali udział w akcji.

• Do góry
    • 8

#15 Wanderer2363 29/10/2018 - 20:36

Wanderer
  • Gracz

Wiesz co? Jesteś taki słaby, że musisz tutaj przyjść i napisać skarge za to że dostaliście BW na własnej ośce bo mieliście wjazd w ramach zemsty caly czas mamy ze sobą zatargi ic, ale nie wyciągamy tego tutaj. Dodam, że tego dnia nie wbiłem nikomu innemu BW. W ogóle to czemu wystawiasz skarge Ty, a nie Twoi koledzy z org, którzy brali udział w akcji.

Proszę mnie nie obrażać. 

• Do góry
    • 0

#16 Bartas329851 29/10/2018 - 20:58

Bartas329
  • Gracz

Nawet jeśli mamy ze sobą na pieńku IC to my, memberzy organizacji. Jednak wy wpadliście na osiedle i zrobiliście DM na mieszkańcach, którzy szykowali się mały evencik gdzie i tak w rezultacie dotarliśmy. Pojechałem załatwić tylko jedną sprawę, kazałem się wszystkim zebrać. Wracam, patrzę a tu leżą sobie na BW. Szkoda ,że to byli mieszkańcy w dodatku nowi, którzy niczym nie zawinili ani ich nawet na oczy nie widzieliście wcześniej. Dlatego nie rozumiem waszego wymawiania się ,że są to jedynie zatargi IC, skoro macie je z nami a wbijacie BW uczestnikom Housing Project. Obrywają postronne osoby, nie związane z naszą "wojną". 

Użytkownik Bartas329 edytował ten post 29/10/2018 - 21:02

• Do góry
    • 0

#17 THE REAL NAJLER 295 29/10/2018 - 21:10

THE REAL NAJLER
  • Gracz

*
Popularny

Nawet jeśli mamy ze sobą na pieńku IC to my, memberzy organizacji. Jednak wy wpadliście na osiedle i zrobiliście DM na mieszkańcach, którzy szykowali się mały evencik gdzie i tak w rezultacie dotarliśmy. Pojechałem załatwić tylko jedną sprawę, kazałem się wszystkim zebrać. Wracam, patrzę a tu leżą sobie na BW. Szkoda ,że to byli mieszkańcy w dodatku nowi, którzy niczym nie zawinili ani ich nawet na oczy nie widzieliście. Dlatego nie rozumiem waszego wymawiania się ,że są to jedynie zatargi IC, skoro macie je z nami a wbijacie BW uczestnikom Housing Project. 

Widze że nie masz pojęcia na temat organizacji przestępczych.. Jeżeli dany gracz zdecyduje się na dołączeniu do was do projektu powinienen się liczyć z ,,nie łatwą'' gierką, żaden strzelec nie patrzy się czy osoba jest z HP czy jest wyżej postawiona w Hierarchii. Zobacz se jaka sytuacja panuje w Los Angeles, tam panuje od lat wojna Bloods vs Crips, oraz żaden z owych ulicznych gangów nie patrzy czy jest tam nowa twarz czy też nie.

Użytkownik THE REAL NAJLER edytował ten post 29/10/2018 - 22:23

• Do góry
    • 5

#18 Wanderer2363 29/10/2018 - 21:17

Wanderer
  • Gracz

Widze że nie masz pojęcia na temat organizacji przestępczych.. Jeżeli dany gracz zdecyduje się na dołączeniu do was do projektu powinienen się liczyć z ,,nie łatwą'' gierką, żaden strzelec nie patrzy się czy osoba jest z HP czy jest wyżej postawiona w Hierarchii. Zobacz se jaka sytuacja panuje w Los Angeles, tam panuje od lat wojna Bloods vs Crips, oraz żadnen z owych ulicznych gangów nie patrzy czy jest tam nowa twarz czy też nie.

Na szczęście to jest Los Santos.

• Do góry
    • 0

#19 Devvi 233 29/10/2018 - 21:40

Devvi
  • Zbanowani

*
Popularny

Na szczęście to jest Los Santos.

Porównując ilość wystrzelonych pocisków moich i Twoich zastanwiał bym się kto robi masowe dm'y :) Gracze mieli szanse nas pokonać przecież w dwóch wpadliśmy na was około 7, mogliście nas w takim przypadku porwać.Czekamy na werdykt. 

• Do góry
    • 4

#20 Bartas329851 29/10/2018 - 22:01

Bartas329
  • Gracz

Widze że nie masz pojęcia na temat organizacji przestępczych.. Jeżeli dany gracz zdecyduje się na dołączeniu do was do projektu powinienen się liczyć z ,,nie łatwą'' gierką, żaden strzelec nie patrzy się czy osoba jest z HP czy jest wyżej postawiona w Hierarchii. Zobacz se jaka sytuacja panuje w Los Angeles, tam panuje od lat wojna Bloods vs Crips, oraz żadnen z owych ulicznych gangów nie patrzy czy jest tam nowa twarz czy też nie.

Jednak wy już nie jesteście organizacją przestępczą a cywilami, tak samo jak Ci mieszkańcy, którym bez powodu wbiliście BW jako cywile, co innego jakbyście byli organizacją przestępczą, którą już jednak jakiś czas nie jesteście. 

• Do góry
    • 0

#21 Devvi 233 29/10/2018 - 22:04

Devvi
  • Zbanowani

*
Popularny

Jednak wy już nie jesteście organizacją przestępczą a cywilami, tak samo jak Ci mieszkańcy, którym bez powodu wbiliście BW jako cywile, co innego jakbyście byli organizacją przestępczą, którą już jednak jakiś czas nie jesteście. 

Tak od razu pójde do centrum bić duty bo nie jestem już w organizacji. Jako cywil dokonałem ostrzału, do mnie prujecie co chwile i jakoś nie ma żadnej mojej skargi. To był pojedyńczy ostrzał odegraj się IC, a nie próbujesz na siłe szukać czegoś. 

• Do góry
    • 3

#22 Bartas329851 29/10/2018 - 22:10

Bartas329
  • Gracz

Tak od razu pójde do centrum bić duty bo nie jestem już w organizacji. Jako cywil dokonałem ostrzału, do mnie prujecie co chwile i jakoś nie ma żadnej mojej skargi. To był pojedyńczy ostrzał odegraj się IC, a nie próbujesz na siłe szukać czegoś. 

Nie mówię ,żebyś szedł bić duty do centrum, nie mówię ,żebyś w ogóle szedł bić duty. Chciałem tylko zaznaczyć ,że z konkretnymi osobami macie zatargi a walacie w mieszków jak leci. Tyle ode mnie. Błędne koło. 

• Do góry
    • 0

#23 Mikeros138 06/11/2018 - 14:06

Mikeros
  • GameMaster SA-MP

Po tym co widzę, jest to jednostkowa sytuacja. Ponadto organizacja miała teoretyczną możliwość obrony, a nawet możliwość porwania na gorącym uczynku. Nie stało się tak najwidoczniej ze względu na brak przygotowania na taki atak. Niemniej jednak odradzałbym takie prowadzenie wojny przez cywilów z organizacjami na przyszłość. W tym przypadku jednak skargę odrzucam z wyżej wymienionych powodów.

• Do góry
    • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych