The Hools - szajka, klika współpracująca z ugrupowaniami kibicowskimi w całym USA, zrzeszająca banitów i lokalnych chuliganów którzy nie potrafią prowadzić trybu życia incognito i muszą działać w grupie, klika zapewnia im stały zastrzyk adrenaliny, dostęp do wszelkiego rodzaju używek i swoich kontaktów we wszystkich stanach USA. Jak do tej pory grupie nie przybito żadnych konkretnych zarzutów, jednak nieliczni wiedzą, że szajka zajmuje się rozprowadzaniem popularnych sterydów, dragów i innych dopalaczy, a ich magazyny ze sprzętem dla wyjazdowiczów zawsze są otwarte.
OOC
Siema, postanowiłem wrócić z projektem ''The Hools'' jestem trochę zawiedziony, że poprzedni projekt zamknąłem tak szybko ze swojej winy mimo, że gierka się fajnie kręciła. Wyciągnąłem pewne wnioski i mam zamiar uczyć się na swoich błędach. Poszukuje ludzi do ekipy którzy będą chcieli razem ze mną tworzyć The Hools na naszym serwerze.
Poprzednia edycja
https://net4game.com...?hl=+the +hools
Jeśli jesteście zainteresowani gierką, odezwijcie się do mnie w prywatnej wiadomości na forum lub discord: Maximus#7823 pozdro mordeczki.
Użytkownik Maximus99LBN edytował ten post 26/10/2018 - 02:13