Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do zarządu] Kasacja budynku biznesowego.

Najlepsza odpowiedź REMSEY, 04/09/2018 - 20:47

Cześć, 

Nie dokońca wiedziałem, gdzie to napisać więc piszę tutaj. Dzisiaj z tego co zauważyłem został skasowany mi budynek biznesowy znajdujący się koło lotniska. Numer biznesu to 829, natomiast nr drzwi wewnętrznych to 65535. W tym miejscu znajduje się kilka drzwi, nawet cześciowo oddzieloną szybą, dlatego niewiem z jakiego powodu został skasowany. Faktem, którym zainspirowałem się podczas tworzenia tego budynku pod biznes jest to, że koło mnie w identyczny sposób inne drzwi wejściowe oddzielone szybą były postawione dwa biznesy, które były tam już od dłuższego czasu. Nie była też dodana żadna nota w okolicach tych drzwi wejściowych, że są to jedne drzwi wejściowe, dlatego bez wahania podjąłem się stworzenia tego budynku. Kolejną rzeczą jest to, iż pod tymi drzwiami wejściowymi są dwa napisy "entrance".

Proszę o wyjaśnienie sprawy.

Łączę wyrazy szacunku.

Jeżeli nie masz pewności czy w danym miejscu można było postawić /drzwi to trzeba było się spytać GM bądź zarządu serwera przed zakupem. Tego nie zrobiłeś, więc robiłeś to na własną odpowiedzialność. Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 siemabyq — 0 04/09/2018 - 20:43

siemabyq
  • Gracz

Cześć, 

Nie dokońca wiedziałem, gdzie to napisać więc piszę tutaj. Dzisiaj z tego co zauważyłem został skasowany mi budynek biznesowy znajdujący się koło lotniska. Numer biznesu to 829, natomiast nr drzwi wewnętrznych to 65535. W tym miejscu znajduje się kilka drzwi, nawet cześciowo oddzieloną szybą, dlatego niewiem z jakiego powodu został skasowany. Faktem, którym zainspirowałem się podczas tworzenia tego budynku pod biznes jest to, że koło mnie w identyczny sposób inne drzwi wejściowe oddzielone szybą były postawione dwa biznesy, które były tam już od dłuższego czasu. Nie była też dodana żadna nota w okolicach tych drzwi wejściowych, że są to jedne drzwi wejściowe, dlatego bez wahania podjąłem się stworzenia tego budynku. Kolejną rzeczą jest to, iż pod tymi drzwiami wejściowymi są dwa napisy "entrance".

Łączę wyrazy szacunku.

• Do góry
    • 0

#2 REMSEY — 249 04/09/2018 - 20:47

REMSEY
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Cześć, 

Łączę wyrazy szacunku.

Jeżeli nie masz pewności czy w danym miejscu można było postawić /drzwi to trzeba było się spytać GM bądź zarządu serwera przed zakupem. Tego nie zrobiłeś, więc robiłeś to na własną odpowiedzialność.
  • Do góry
    • 0

#3 siemabyq — 0 04/09/2018 - 21:05

siemabyq
  • Gracz

Jeżeli nie masz pewności czy w danym miejscu można było postawić /drzwi to trzeba było się spytać GM bądź zarządu serwera przed zakupem. Tego nie zrobiłeś, więc robiłeś to na własną odpowiedzialność.

Rozumiem, podjąłem ryzyko. Lecz proszę o wyjaśnienie. Są tam dwa wejścia, oddzielone szybą. W dodatku z dwoma napisami "entrance".

• Do góry
    • 0

#4 Skino — 819 04/09/2018 - 21:10

Skino
  • Gracz

Niestety - jedna brama jedne drzwi. Jeżeli budynek został Ci usunięty, to jestem pewny, że nikt z zarządu nie zwróci Ci pieniędzy, gdyż usunięcie ów budynku było umyślne.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych