Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] GALAXY DRIVING SCHOOL

naukajazdy rekrutacja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ziomek biznesmen — 76 13/08/2018 - 14:23

Ziomek biznesmen
  • Gracz

FbaqnY0.png

Otwieramy nabór do firmy nauki jazdy Galaxy Driving School na stanowisko instruktora! Wypłaty sięgają do 307$ dziennie oraz premii 20$ od każdego kursu wykonanego przez pracownika.

((codziennie umieszczane są posty z premiami za kursy - panel grupy > dyskusje > Wypłaty))

Zarząd firmy:

James Dudley - tel.9046202

Tara Carter - tel.8367114

Mia Petrov - tel.8356670

Sage Betro - tel.8448718

Postanowienia ogólne w firmie:

Spoiler

Wymagania rekrutacyjne:

Spoiler

Flota pojazdów:

Spoiler

Siedziba firmy:

Spoiler

WZÓR PODANIA

Tytuł wiadomości:

[PODANIE-INSTRUKTOR] IMIĘ NAZWISKO

Treść:

Spoiler

((PODANIA WYSYŁACIE NA MOJĄ FORUMOWĄ SKRZYNKĘ WEDŁUG POWYŻSZEGO WZORU I TYTUŁU WIADOMOŚCI LUB W POŚCIE POD TYM TEMATEM))

• Do góry
    • 0

#2 Pantrio — -2 13/08/2018 - 14:52

Pantrio
  • Gracz

Ja Warren Catanzaro chciałbym ubiegać się o stanowisko instruktora w firmie Galaxy Driving School tym samym spełniam wymagania i zobowiązuję się przestrzegać regulaminu. Mój numer telefonu to: 9141442

Ilość RP w grze (/stats):-16
Imię: Łukasz
Czy jesteś w stanie spędzić 54 minuty w grze dziennie na służbie naszej grupy?(ewentualnie chociaż ~4 godziny w tygodniu) [tak/nie]: tak
Czy posiadasz komunikator discord oraz konto?(jeśli tak to podaj - nazwa#XXXX): nie, mam ts'a
Coś od siebie(opcjonalnie):

• Do góry
    • 0

#3 Ziomek biznesmen — 76 13/08/2018 - 17:01

Ziomek biznesmen
  • Gracz

Ja Warren Catanzaro chciałbym ubiegać się o stanowisko instruktora w firmie Galaxy Driving School tym samym spełniam wymagania i zobowiązuję się przestrzegać regulaminu. Mój numer telefonu to: 9141442

Ilość RP w grze (/stats):-16
Imię: Łukasz
Czy jesteś w stanie spędzić 54 minuty w grze dziennie na służbie naszej grupy?(ewentualnie chociaż ~4 godziny w tygodniu) [tak/nie]: tak
Czy posiadasz komunikator discord oraz konto?(jeśli tak to podaj - nazwa#XXXX): nie, mam ts'a
Coś od siebie(opcjonalnie):

Podanie odrzucam ze względu na niespełnienie wymagań rekrutacyjnych.

Użytkownik Ziomek biznesmen edytował ten post 13/08/2018 - 17:02

• Do góry
    • 0

#4 damus108 — 0 14/08/2018 - 09:11

damus108
  • Gracz

lość RP w grze (/stats):-143
Imię:Breat
Czy jesteś w stanie spędzić 54 minuty w grze dziennie na służbie naszej grupy?(ewentualnie chociaż ~4 godziny w tygodniu) [tak/nie]:tak
Czy posiadasz komunikator discord oraz konto?(jeśli tak to podaj - nazwa#XXXX):
Coś od siebie(opcjonalnie):Jestem świetnym kierowcom oraz oraz nauczycielem jazdy już pracowałem w tej dziedzinie.

• Do góry
    • 0

#5 TheLordSzandorek — -2 14/08/2018 - 16:09

TheLordSzandorek
  • Gracz

Ja [Clayton Setaou] chciałbym ubiegać się o stanowisko instruktora w firmie Galaxy Driving School tym samym spełniam wymagania i zobowiązuję się przestrzegać regulaminu. Mój numer telefonu to: 914-22-63

((OOC))

Ilość RP w grze (/stats): 1RP
Imię: Clayton Setaou
Czy jesteś w stanie spędzić 54 minuty w grze dziennie na służbie naszej grupy?(ewentualnie chociaż ~4 godziny w tygodniu) [tak/nie]: Pewnie że tak :)
Czy posiadasz komunikator discord oraz konto?(jeśli tak to podaj - nazwa#XXXX): posiadam aczkolwiek nie pamiętam nicku muszę nowy stworzyć i podam.
Coś od siebie(opcjonalnie): Posiadam własny motorek Freeway na który uzbierałem kasę dbam o niego wiem jak to jest jak się przydupczy dzwona a potem trzeba za kogoś płacić będę starał się dbać o pojazdy bo posiadam swój to wiem jak to jest. Proszę zrobić wyjątek na postaci nie mam 10h ale postaram się dziś dobić i spędzić troszkę czasu w grze, wiem że gdy nie mam 10h nie mogę wsiadać na G i dawać oferty kursu aczkolwiek do wieczora postaram dobić te 10h więc proszę przymknąć na to oko aktualnie posiadam 490gs aczkolwiek rozpatrujący już będzie mógł ujrzeć przy rozpatrywaniu 500+ gs

• Do góry
    • -1

#6 Ziomek biznesmen — 76 14/08/2018 - 20:04

Ziomek biznesmen
  • Gracz

lość RP w grze (/stats):-143
Imię:Breat
Czy jesteś w stanie spędzić 54 minuty w grze dziennie na służbie naszej grupy?(ewentualnie chociaż ~4 godziny w tygodniu) [tak/nie]:tak
Czy posiadasz komunikator discord oraz konto?(jeśli tak to podaj - nazwa#XXXX):
Coś od siebie(opcjonalnie):Jestem świetnym kierowcom oraz oraz nauczycielem jazdy już pracowałem w tej dziedzinie.

Brak wzoru IC w podaniu.

Ja [Clayton Setaou] chciałbym ubiegać się o stanowisko instruktora w firmie Galaxy Driving School tym samym spełniam wymagania i zobowiązuję się przestrzegać regulaminu. Mój numer telefonu to: 914-22-63

((OOC))

Ilość RP w grze (/stats): 1RP
Imię: Clayton Setaou
Czy jesteś w stanie spędzić 54 minuty w grze dziennie na służbie naszej grupy?(ewentualnie chociaż ~4 godziny w tygodniu) [tak/nie]: Pewnie że tak :)
Czy posiadasz komunikator discord oraz konto?(jeśli tak to podaj - nazwa#XXXX): posiadam aczkolwiek nie pamiętam nicku muszę nowy stworzyć i podam.
Coś od siebie(opcjonalnie): Posiadam własny motorek Freeway na który uzbierałem kasę dbam o niego wiem jak to jest jak się przydupczy dzwona a potem trzeba za kogoś płacić będę starał się dbać o pojazdy bo posiadam swój to wiem jak to jest. Proszę zrobić wyjątek na postaci nie mam 10h ale postaram się dziś dobić i spędzić troszkę czasu w grze, wiem że gdy nie mam 10h nie mogę wsiadać na G i dawać oferty kursu aczkolwiek do wieczora postaram dobić te 10h więc proszę przymknąć na to oko aktualnie posiadam 490gs aczkolwiek rozpatrujący już będzie mógł ujrzeć przy rozpatrywaniu 500+ gs

Wiek tyczył się tego oczywiście OOC nie IC, wzór IC to IC a OOC to OOC. Napisz na moją forumową skrzynkę gdy spełnisz wymagania.

W każdym razie oba podania odrzucam ze względu na niespełnienie wymagań rekrutacyjnych.

• Do góry
    • 0

#7 Quantum3 — 1 16/08/2018 - 19:21

Quantum3
  • Gracz

((IC))

Ja Keyton Johnson chciałbym ubiegać się o stanowisko instruktora w firmie Galaxy Driving School tym samym spełniam wymagania i zobowiązuję się przestrzegać regulaminu. Mój numer telefonu to: 9151456

((OOC))

Ilość RP w grze (/stats): https://imgur.com/a/7FO3UN7

Imię: Norbert
Czy posiadasz komunikator discord oraz konto?(jeśli tak to podaj - nazwa#XXXX): posiadam aczkolwiek rzadko go używam. Na potrzeby firmy mogę znowu zacząć z niego korzystać.
Coś od siebie(opcjonalnie): No generalnie fajnie byłoby tu pracować.

PS. - repki mam nabijanie od wrogów z IC. Można mi zaufać.

• Do góry
    • 0

#8 Laki43 — 0 18/08/2018 - 17:29

Laki43
  • Gracz
Ja Leonide Morris chciałbym ubiegać się o stanowisko instruktora w firmie Galaxy Driving School tym samym spełniam wymagania i zobowiązuję się przestrzegać regulaminu. Mój numer telefonu to: 9147428

((OOC))
Ilość RP w grze (/stats): -66
Imię: Maciek
Czy posiadasz komunikator discord oraz konto?(jeśli tak to podaj - nazwa#XXXX): posiadam tylko ts :/
Coś od siebie(opcjonalnie): Mega chcialbym u was pracowac i lubie poznawac nowe twarze :D
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: naukajazdy, rekrutacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych