Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Administracja] Włamanie na konto

włamanie wlamanie

• Please log in to reply
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 AmbeRR5 03/08/2018 - 19:51

AmbeRR
  • Gracz

Witam.

Doświadczyłem ok. godziny temu w miarę przykrą sytuację. Gdy chciałem wejść do gry wyświetliło mi się, iż "Twoja postać jest zalogowana" czy coś w tym stylu. Od razu pomyślałem, że to jakiś bug i za chwilę będę mógł kontynuować grę, jednakże problem nie ustąpił. Zaniepokojony wszedłem na forum. Zastałem tam już informację, że moja postać jest spłukana, nie ma żadnych pieniędzy na koncie, posiadałem 1% zdrowia, a pojazd który posiadałem został oddany przypadkowemu przechodniowi. (Doszliśmy do tego z bratem) Chwilę później w kartotece widniał napis "Character kill" z moją postacią na której głównie grałem. Nie przejąłem się tym, nawet w najmniejszym stopniu, nawet się nieco się zaśmiałem. Kolejne postacie, które posiadałem również zostały "cknięte". Bardzo bym prosił o "odcknięcie" owych postaci, oraz o przywrócenie majątku jaki na nich posiadałem.

Z poważaniem,

AmbeRR

• Do góry
    • 1

#2 Madness The Owner1034 03/08/2018 - 19:55

Madness The Owner
  • Gracz

Majątek, ani postacie nie zostaną oddane. Nie po to zostało wprowadzone 2Fa. ;)

• Do góry
    • 0

#3 AmbeRR5 03/08/2018 - 20:31

AmbeRR
  • Gracz

napewno sprzedales majątek czy cos i teraz piszesz temat

no tak tak, na 100%

Majątek, ani postacie nie zostaną oddane. Nie po to zostało wprowadzone 2Fa. ;)

To nie zmienia postaci rzeczy, że chyba należy mi się zwrot za to co zostało skradzione z mojego konta, prawda?

• Do góry
    • 0

#4 Madness The Owner1034 03/08/2018 - 20:33

Madness The Owner
  • Gracz

no tak tak, na 100%
To nie zmienia postaci rzeczy, że chyba należy mi się zwrot za to co zostało skradzione z mojego konta, prawda?

Nope. Administracja nie odpowiada za twoje konto, gdy doszło do włamania, ponieważ sam masz o to zadbać.
  • Do góry
    • -1

#5 hihi1991x1016 03/08/2018 - 22:11

hihi1991x
  • Gracz

*
Popularny

Jedynie co to Ci mogą odblokować uśmiercone postacie, majątku raczej nie odzyskasz.

• Do góry
    • 4

#6 AmbeRR5 04/08/2018 - 09:21

AmbeRR
  • Gracz

Jedynie co to Ci mogą odblokować uśmiercone postacie, majątku raczej nie odzyskasz.

Tyle mi wystarczy.
  • Do góry
    • -1

#7 MindFuck299 05/08/2018 - 01:25

MindFuck
  • Gracz

ale nie powinni tego robić koleżko dostałem ssy jak wysyłasz hasło do swojego konta by wmawiać potem bajeczkę że było włamanie w razie jakby jakiś gm czy admin je potrzebował to zapraszam na pw udostępnie jak owy pan próbuje was nieźle omamić

• Do góry
    • -2

#8 AmbeRR5 06/08/2018 - 10:18

AmbeRR
  • Gracz

ale nie powinni tego robić koleżko dostałem ssy jak wysyłasz hasło do swojego konta by wmawiać potem bajeczkę że było włamanie w razie jakby jakiś gm czy admin je potrzebował to zapraszam na pw udostępnie jak owy pan próbuje was nieźle omamić

To wyślij mi je,

Edit.

Jak pisałem do Ciebie na forum żebyś mi to udowodnił to przestałeś odpisywać, na discordzie też siedzisz cichutko, ja nadal czekam. :)

Użytkownik AmbeRR edytował ten post 06/08/2018 - 10:20

• Do góry
    • -1

#9 MindFuck299 06/08/2018 - 16:23

MindFuck
  • Gracz

To wyślij mi je,

Edit.

Jak pisałem do Ciebie na forum żebyś mi to udowodnił to przestałeś odpisywać, na discordzie też siedzisz cichutko, ja nadal czekam. :)

powiedziałem że udostępnie je tylko osobą z ekipy w razie potrzeby... tobie nie mam obowiązków i nawet nie muszę ci odpisywać widzisz to sie nazywa życie ty mi spamujesz discorda od rana gdy ja sobie pracuje i mam po prostu w pośladach co piszesz hehe :*

• Do góry
    • -2

#10 AmbeRR5 06/08/2018 - 17:44

AmbeRR
  • Gracz

powiedziałem że udostępnie je tylko osobą z ekipy w razie potrzeby... tobie nie mam obowiązków i nawet nie muszę ci odpisywać widzisz to sie nazywa życie ty mi spamujesz discorda od rana gdy ja sobie pracuje i mam po prostu w pośladach co piszesz hehe :*

Po prostu chcę żebyś udowodnił, że kłamię. Nie rozsyłałem swojego hasła, ani nie prosiłem o to żeby mi się włamali na konto aby wciskać później bajkę o włamaniu. Twój wymysł.

"Spamuję Ci na discordzie od rana"

https://imgur.com/a/p647XTs

PS.

Osobom*

Użytkownik AmbeRR edytował ten post 06/08/2018 - 17:58

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: włamanie, wlamanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych