Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[włamanie]Kwerty

włamanie kwerty

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 KWERTY_BAN2 06/11/2016 - 15:12

KWERTY_BAN
  • Gracz

Cześć, postanawiam zdjąć banicję i odzyskać moje poprzednie konta i już nigdy się na nie nie zalogować. Pozostać przy jednym, dostawałem sporo razy banicję za Multikonta ale postanawiam to skończyć. Lecz kilka lat temu dostałem włamanie na konto "KWERTY" i Administracja nic z tym nie zrobiła od ponad dwóch lat.

POPRZEDNIA APELACJA:

Witaj, jak wiesz pewnie dostałem włamanie na konto, na moje byłe osobiste konto. Chciałbym abyś dodał mnie na skype i porozmawialibyśmy o tej całej sytuacji, bo nie wiem czy może owy gracz wcześniej nie wbił się i sprzedał admirala za 2k bo miałem bodajże 0$ a tu akurat jak wszedłem to miałem 2k, a nie miałem admirala. Nie mam teraz pojęcia i chciałbym powiedzieć że mam podejżenia to tego gracza -

LOGI.

[18:42:08] [cmdl] [Justin Brooks] /bank
[18:42:10] [DRES] [Justin Brooks] [2 Wypłać pieniądze] (269,60,1,1)
[18:42:12] [DRES] [Justin Brooks] [1616] (269,60,1,-1)
[18:42:12] [CASH] [Justin Brooks] (167586:269 / 30h, global 117600) withdraws 1616 USD from their bank account
[18:42:14] [door] [Justin Brooks] Exits ~u~ Hotel Centrum ~u~
[18:42:17] [cmdl] [Justin Brooks] /v

[18:43:18] [DRES] [Justin Brooks] [34 Robert Murray] (269,13,0,0)
[18:43:21] [PRIV] [Justin Brooks]>[Robert Murray] Gdzie Ty?

pisali do siebie i użytkownik który mi się włamał, pisał do tego gracza ROBERT MURRAY i pytał się gdzie jest, bo pewnie chcieli przelać. Ale jak już moja postać Justin Brooks chciała iść do warsztatu aby przelać, Szybko jakiś z GM zareagował i wbił Admin Jaila a już mieliby by przelać, co do Hideyoshi pewnie już przelał gdyż specjalne wbił CK aby nie zauważyć zapewne logów, chciałbym abyś tam i też wbił Blokade postaci aby było można zobaczyć wszystkie logi, ja byłem przez chwilę na koncie ale gdy już miałem kupić broń dostałem timetout i wylogowało mnie z gry.

OKAZAŁO SIĘ, ŻE KILKNĄŁEM W LINK TYPU net4game.y0.com, dlatego miałem włamanie.

Użytkownik KWERTY_BAN edytował ten post 06/11/2016 - 15:14

• Do góry
    • 0

#2 Dixonek1660 06/11/2016 - 15:39

Dixonek
  • Zasłużony

*
Popularny

Przykro mi z powodu Twoich problemów z kontem. Dokładamy wszelkich starań aby zapewnić naszym graczom największe bezpieczeństwo. Implementujemy najlepsze praktyki bezpieczeństwa, szyfrujemy każdą komunikację i umożliwiamy włączenie dwuetapowego uwierzytelniania (2FA) w celu zabezpieczenia konta nawet gdy ktoś pozna Twoje hasło.

Niestety, nasze zasoby ludzkie i pieniężne są bardzo ograniczone, dlatego nie możemy pomóc w każdym przypadku włamania z osobna. Nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy konto zostało oddane dobrowolnie, czy faktycznie nastąpiło włamanie. Będziemy jednak dalej pracować nad automatycznym zapobieganiem włamaniom gdy wykryjemy podejrzane logowanie.

Pamiętaj, by stosować inne hasło na każdej witrynie. Na chwilę obecną jedyna metoda na odzyskanie dostępu do konta to kliknięcie na link w e-mailu resetującym hasło.

Jeżeli wszystko zawiedzie, możesz założyć nowe konto.
  • Do góry
    • 3

Tematy o podobnych tagach: włamanie, kwerty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych