Cześć, postanawiam zdjąć banicję i odzyskać moje poprzednie konta i już nigdy się na nie nie zalogować. Pozostać przy jednym, dostawałem sporo razy banicję za Multikonta ale postanawiam to skończyć. Lecz kilka lat temu dostałem włamanie na konto "KWERTY" i Administracja nic z tym nie zrobiła od ponad dwóch lat.
POPRZEDNIA APELACJA:
Witaj, jak wiesz pewnie dostałem włamanie na konto, na moje byłe osobiste konto. Chciałbym abyś dodał mnie na skype i porozmawialibyśmy o tej całej sytuacji, bo nie wiem czy może owy gracz wcześniej nie wbił się i sprzedał admirala za 2k bo miałem bodajże 0$ a tu akurat jak wszedłem to miałem 2k, a nie miałem admirala. Nie mam teraz pojęcia i chciałbym powiedzieć że mam podejżenia to tego gracza -
LOGI.
[18:42:08] [cmdl] [Justin Brooks] /bank
[18:42:10] [DRES] [Justin Brooks] [2 Wypłać pieniądze] (269,60,1,1)
[18:42:12] [DRES] [Justin Brooks] [1616] (269,60,1,-1)
[18:42:12] [CASH] [Justin Brooks] (167586:269 / 30h, global 117600) withdraws 1616 USD from their bank account
[18:42:14] [door] [Justin Brooks] Exits ~u~ Hotel Centrum ~u~
[18:42:17] [cmdl] [Justin Brooks] /v
[18:43:18] [DRES] [Justin Brooks] [34 Robert Murray] (269,13,0,0)
[18:43:21] [PRIV] [Justin Brooks]>[Robert Murray] Gdzie Ty?
pisali do siebie i użytkownik który mi się włamał, pisał do tego gracza ROBERT MURRAY i pytał się gdzie jest, bo pewnie chcieli przelać. Ale jak już moja postać Justin Brooks chciała iść do warsztatu aby przelać, Szybko jakiś z GM zareagował i wbił Admin Jaila a już mieliby by przelać, co do Hideyoshi pewnie już przelał gdyż specjalne wbił CK aby nie zauważyć zapewne logów, chciałbym abyś tam i też wbił Blokade postaci aby było można zobaczyć wszystkie logi, ja byłem przez chwilę na koncie ale gdy już miałem kupić broń dostałem timetout i wylogowało mnie z gry.
OKAZAŁO SIĘ, ŻE KILKNĄŁEM W LINK TYPU net4game.y0.com, dlatego miałem włamanie.
Użytkownik KWERTY_BAN edytował ten post 06/11/2016 - 15:14

Temat jest zamknięty