Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Motorcycle Club Highwaymen [Szukam ludzi którzy grają w różnych godzinach]

szukam ludzi

• Please log in to reply
43 odpowiedzi w tym temacie

#1 lysyoo201 01/08/2018 - 20:57

lysyoo
  • Gracz

*
Popularny

708823640ba1736d9197ee328262eb97.jpg

Klub powstał w Detroit w 1954 roku i oprócz USA ich filie działają w Norwegii i Anglii. Kolory klubu to czarny i srebrny, a ich znak to skrzydlata czaszka w skórzanej kurtce i czapce najczęściej wydziarana gdzieś na ciele. Ich motto to: „Mimo że jedziemy autostradami w cieniu śmierci, nie lękamy się zła, ponieważ jesteśmy największymi skur***ami na drodze”. Klub ten nie jest uznawany przez federację klubów motocyklowych z powodu ich złej reputacji. Członkowie klubu mają często liczne dziary o tematyce motoryzacyjnej. Ich znak rozpoznawczy na drogach to wszelkiego rodzaju dwa koła w kolorze czarnym lub srebrnym. Klubem interesuje się FBI i ATF, podejrzewając jego członków o handel narkotykami, pranie pieniędzy i współpracę z organizacjami przestępczymi wszelkiego rodzaju. Często zarzucają im pomaganie grupą przestępczym w dostarczeniu ich towarów. Grupa słynie również z licznych kradzieży motocykli i wszelkiego rodzaju części motoryzacyjnych. Czasami słychać coś o korumpowaniu policjantów. W maju 2007 roku aresztowano 40 członków klubu podejrzewanych o malwersacje finansowe, ubezpieczeniowe, zabójstwa na zlecenia, handel kokainą i korumpowanie policjantów. Pierwszego sierpnia 2018 roku do Los Santos przeprowadził się jeden z Norwegów który postanowił reaktywować klub motocyklowy we wspomnianym wcześniej mieście. Grupa Highwaymen to głównie ludzie którzy pochodzą z Norwegii, Szwecji, Anglii i USA jednak są też wyjątki. W ekipie nie brakuje również kobiet które codziennie ryzykują swoje życie, ale zarazem kochają wyścigi po autostradach czy też ścigają się przez dzielnice centrum, gdzie ludzi i samochody na ulicach traktują jako przeszkody. Grupa zajmuje się głównie wyścigami w każdym możliwym miejscu, ucieczką przed policją jak i handlem narkotykami. Czują się pewnie na swoich dwóch kołach, przez co raczej nie biorą udziału w żadnych strzelaninach, wolą sprzedać, zarobić i zawinąć się z nie swoich terenów z szybkim zyskiem. Jednostki policyjne podejrzewają grupę o współpracę z organizacjami przestępczymi. Krążą plotki że dają zarobić wszelkiego rodzaju organizacją, biorą od nich towar w takiej cenie aby obie strony były zadowolone i oczywiście oni sami na tym zarobili, po czym udają się na drugi koniec miasta aby tam rozprowadzać towar z zyskiem, nie utrudniając przy tym handlu danej organizacji, a właściwie handlować dla nich na terenie konkurencji. Wiadomo tyle, że grupa raczej unika wszelkiego rodzaju strzelanin, czuje się na tyle pewnie na swoich dwóch kołach, że załatwia sprawy które ma do załatwienia po czym zawija się bardzo szybko z danego miejsca. Wychodzą z założenia że strzelanina to ostateczność, ich głównym atutem są dwa koła. Czerpią satysfakcje z wszelkiego rodzaju ucieczek przed FBI czy też innymi organizacjami. Broni używają w ostateczności gdy sytuacja tego wymaga. Utrzymują się głównie z swojego warsztatu, haraczu nałożonego na warsztaty działające w okolicy, jak i handlu narkotykami.

Bez_tytu_u.png

Bez_tytu_u.png

V-ce Osoba z wydziaraną skrzydlatą czaszką na swojej głowie. Jest liderem klubu, odpowiada za dziaranie innych członków, kontakty zewnętrzne, reprezentuje klub w rozmowie z innymi organizacjami/klubami. Zajmuje się finansami klubu, załatwia wszelkiego rodzaju zlecenia, po czym przekazuje do Sgt, aby to on rozdał robotę wszystkim należącym do klubu. To z nim są omawiane wszystkie ważne kwestie, a jego zdanie jest niepodważalne. Wspólnie z Sgt wyznaczają trasy podczas wyścigów, organizują wszelkiego rodzaju szkolenia dla grupy np sztuczne pościgi.

[...]

Sgt Osoba z wydziaraną skrzydlatą czaszką na karku. Prawa ręka V-ce, odpowiada za utrzymanie dyscypliny klubowej i przestrzeganie zasad. Zleca handel narkotykami na danym terenie. Wspólnie z V-ce wyznaczają trasy podczas wyścigów, organizują wszelkiego rodzaju szkolenia dla grupy np sztuczne pościgi. 

[...]

Member Osoba z wydziaraną skrzydlatą czaszką na plecach. Pełnoprawny członek klubu, ma głos podczas podejmowania ważnych decyzji. Wykonuje wszelkiego rodzaju zlecenia, głównie jest to handel narkotykami na terenach wskazanych przez V-ce i Sgt.

[...]

Hangaround Osoba z wydziaraną skrzydlatą czaszką na ręce. Kandydat na pełnoprawnego członka klubu. Nie ma jeszcze prawa głosu w podejmowanych decyzjach, natomiast zdobył już szacunek reszty klubu. Wykonuje wszelkiego rodzaju zlecenia, głównie jest to handel narkotykami na terenach wskazanych przez V-ce i Sgt. 

[...]

Prospect Często chodzą z obitą mordą. Muszą zapracować na swoją pierwszą dziarę, szacunek i wykazać się przed grupą że na to wszystko zasługują. Rozprowadzają narkotyki na terenach wzkazanych przez V-ce lub Sqt, często wykonują trudne zlecenia ryzykując przy tym życiem lub więzieniem. 

[...]

Clubhouse Highwaymen - Lokal należący do klubu, będzie to warsztat w którym będą pracować członkowie klubu. Jednocześnie będzie to ich miejsce spotkań.

Bez_tytu_u.png

cooltext294517281750435.png

Na początku grupa zajmuje się dokładnym rozpoznawaniem terenów czy też skrótów w całym Los Santos i okolicy, aby pózniej móc wykorzystać ten fakt bezbłędnie. Przez jakiś czas nie będzie to raczej organizacja, a rodzina ludzi którzy tak jak powiedziałem będą na spokojnie przebywać gdzie im się podoba zmieniając miejsce pobytu tak naprawdę codziennie, z początku będą pracować głównie po wszelkiego rodzaju warsztatach itd, aż zaczną utrzymywać się głównie z handlu narkotykami. Większość czasu spędzą na drogach. Jak wiadomo, póki nie zacznie się handel na grubszą skale FBI nie ma nic na tą grupę, stąd wszyscy pracujemy w różnych miejscach, najczęsciej warsztatach aby odłożyć trochę siana. Wszystko po to aby następnie czerpać przyjemność z uciekania gdy zacznie się handel i wszelkiego rodzaju wyścigów które będą organizowane w sumie bardzo szybko. W przyszłości grupa będzie posiadała swój warsztat który będzie dodatkowym zyskiem w połączeniu z handlem narkotykami. Oczywiście będą starali się nakładać haracze na konkurencyjne warsztaty działające w mieście.

Bez_tytu_u.png

cooltext294517425258313.png

Highwaymen_logo.png

* Czysty profil, mam na myśli to aby nie było na profilu pełno banów, wiadomo nie licząc systemowych bo te się zdarzają, ale banów za przeszkadzanie na siłowni lub DM bez kontrataku w większej skali nie tolerujemy. Czasami zrobimy wyjątek, ale gdy postać będzie grała już u nas i dostanie takiego bana mimo że zrobiliśmy wyjątek, no cóż wylot. Jest to opinia o nas i nie będziemy tolerować takiego odwalania. Nie chce u siebie żadnych odwalaczy, a poszukuje ludzi którzy czerpią satysfakcje z wyścigów, ucieczek i gry IC.

* Spora aktywność w różnych godzinach, tzn nie chce ludzi którzy wbiją tylko wieczorem tj np: 19-21, bo w tych godzinach różnie będę aktywny z powodu zmian w robocie. Ogólnie szukam ludzi którzy grają różnie, czy to rano, czy to w południe, póznymi popołudniami, czasami w nocy. Ogólnie powiedzmy że te 3h dziennie to myślę takie minimum, wiadomo każdy ma życie prywatne więc nie każdy wyrabiał będzie tą normę.

* Głównie chciałbym postacie które są kreowane na wiek 25+ pochodzące z Norwegii, Szwecji, Anglii i USA, jednak może się zdażyć że będzie latała z nami postać innej narodowości lub też młodsza. Oczywiście obie płcie postaci zapraszamy.

* Postacie mają póki co głównie klepać duty w warsztatach i salonach samochodowych. Czasami jakieś wyjątki są np w przypadku krupiera, tzn gdy z początku można na tym zawodzie łatwo zarobić, więc nie mamy o to problemu jeżeli ktoś gra sensownie. W pózniejszym czasie, gdy klub będzie posiadał już swój warsztat, będą w nim pracowali oczywiście za większe siano, handlowali narkotykami i nakładali haracz na wszystkie konkurencyjne warsztaty w swojej okolicy.

Bez_tytu_u.png

Kontakt/Rekrutacja Discord: lysyoo#1359

https://www.youtube.com/watch?v=ZflFzf2EEF8&t=86s

Użytkownik MylesPerez edytował ten post 04/08/2018 - 11:01

• Do góry
    • 4

#2 M a g i k 23 01/08/2018 - 20:58

M a g i k
  • Gracz

Polecam mordeczke.  :wub:  :wub:

• Do góry
    • 1

#3 Jakuubson156 01/08/2018 - 21:03

Jakuubson
  • Gracz

^up
czadowe, tak samo morde polecam :>

• Do góry
    • 0

#4 Baginek364 01/08/2018 - 21:12

Baginek
  • Gracz

Ja myślałem, że Seven organizacje otwiera a tu pomyłeczka. :D Projekcik okej. :P

• Do góry
    • 2

#5 lysyoo201 01/08/2018 - 21:15

lysyoo
  • Gracz

Ja myślałem, że Seven organizacje otwiera a tu pomyłeczka. :D Projekcik okej. :P

Jaki Seven? Jestem od niedawna z Wami na net4game i możliwe że nie wiem o tym że był ktoś taki XD
  • Do góry
    • 0

#6 Baginek364 01/08/2018 - 21:17

Baginek
  • Gracz

Jaki Seven? Jestem od niedawna z Wami na net4game i możliwe że nie wiem o tym że był ktoś taki XD

Ten tutaj:
https://net4game.com...r/44284-siedem/

• Do góry
    • 2

#7 lysyoo201 01/08/2018 - 21:32

lysyoo
  • Gracz

Ten tutaj:
https://net4game.com...r/44284-siedem/

Widzę teraz ze faktycznie podobny nick mam, jakiś weteran net4game z tego co widzę 2011 rok reje, bo tyle że przez 7 pisany jego, ale nicki różnią się trochę więc myślę że bez problemu jeżeli o to chodzi. I co do żałosnych komentarzy niektórych ludzi w statusie lub też na pw, żadna podszywka, nie wiedziałem do teraz ze ktoś taki tutaj istniał wgl.. A nick się różni więc dajcie se siana i zajmijcie się czymkolwiek innym bo minusowanie za takie coś jest żałosne, ale w sumie mnie nie tyka ani trochę.
  • Do góry
    • -2

#8 Siedem2242 01/08/2018 - 21:46

Siedem
  • Gracz

*
Popularny

Na profilu może i inny, ale obrazek zamiast nicku prawie ten sam. Życzę powodzenia. A nick możesz zmienić na "Sven", tak jak za każdym razem zmieniasz ksywe w momencie zmiany nicku, panie Joker i Rose.
  • Do góry
    • 3

#9 lysyoo201 01/08/2018 - 21:49

lysyoo
  • Gracz

Na profilu może i inny, ale obrazek zamiast nicku prawie ten sam. Życzę powodzenia. A nick możesz zmienić na "Sven", tak jak za każdym razem zmieniasz ksywe w momencie zmiany nicku, panie Joker i Rose.

Widzę że masz obrazek Seven jeszcze czarny, myślałem że przez 7 pisane masz, no ale cóż, w takim razie zmienię jutro. Nie miałem pojęcia wgl o Twoim istnieniu szczerze mówiąc stąd wyszło jak wyszło, kolor czarny dobralem że względu na tą grupę, a Seven zabrałem o Svena stąd wyszło jak wyszło. Także bez spiny bo to kurwa nie była żadna planowana podszywka ani nic takiego bo zobacz sobie ze nigdy wcześniej nawet nie byłem na Twoim profilu więc nie miałem prawa wiedzieć o tmm.

Użytkownik MylesPerez edytował ten post 01/08/2018 - 21:52

• Do góry
    • 0

#10 Giboner410 01/08/2018 - 21:50

Giboner
  • Gracz

*
Popularny

Masz racje - za długo pracowałeś na to aby ktoś się pod Ciebie podszywał.. Co do tematu żeby nie było off-topa, życzę powodzenia - mam nadzieję, że się nie znudzi tak szybko jak zajawka "JOKERA"

• Do góry
    • 3

#11 REVOO896 01/08/2018 - 21:56

REVOO
  • GameMaster SA-MP

Widzę teraz ze faktycznie podobny nick mam, jakiś weteran net4game z tego co widzę 2011 rok reje, bo tyle że przez 7 pisany jego, ale nicki różnią się trochę więc myślę że bez problemu jeżeli o to chodzi. I co do żałosnych komentarzy niektórych ludzi w statusie lub też na pw, żadna podszywka, nie wiedziałem do teraz ze ktoś taki tutaj istniał wgl.. A nick się różni więc dajcie se siana i zajmijcie się czymkolwiek innym bo minusowanie za takie coś jest żałosne, ale w sumie mnie nie tyka ani trochę.

Różnią się trochę? Czym? Chyba czcionką obrazka zamiast nicku. Nicki są identyczne, nieważne, że na profilu w kodzie ma 7even - przecież nicku nie przeczytasz "siedemeven", a po prostu "seven".

Co do tematu to zupełnie tego nie widzę, tak samo zresztą jak tego "jokera", który znudził Ci się równie szybko jak "rose".

Użytkownik REVOO edytował ten post 01/08/2018 - 21:58

• Do góry
    • 0

#12 lysyoo201 01/08/2018 - 22:02

lysyoo
  • Gracz

Masz racje - za długo pracowałeś na to aby ktoś się pod Ciebie podszywał.. Co do tematu żeby nie było off-topa, życzę powodzenia - mam nadzieję, że się nie znudzi tak szybko jak zajawka "JOKERA"

Myślę że z Sevenem wyjaśniłem na pw że zwyczajnie nie wiedziałem nawet o jego istnieniu, tymbardziej jak zobaczyłem linka którego ktoś wysłał wyzej nie widziałem obrazku nicku, myślałem że ma 7even i to w innym kolorze, napisał, faktycznie tak było, zmieniłem, i nie była to podszywka bo nie wiedziałem że ktoś taki jest.. Ale cóż dzięki :)

Różnią się trochę? Czym? Chyba czcionką obrazka zamiast nicku. Nicki są identyczne, nieważne, że na profilu w kodzie ma 7even - przecież nicku nie przeczytasz "siedemeven", a po prostu "seven".

Co do tematu to zupełnie tego nie widzę, tak samo zresztą jak tego "jokera", który znudził Ci się równie szybko jak "rose".

Joker fakt, znudzil mi się.
Ale kurwa co do Rose, nie wiesz to może się nie wypowiadaj? Mówiłem o tym już kilka razy, Grove gra w godzinach 18/22 only, ja zmieniłem robotę i mam w tych godzinach od jutra robotę, w weekendy zazwyczaj gdzieś latam więc zadko jestem wieczorami, więc mogę kurwa grać, ale chyba nie da mi satysfakcji codziennie ranne klepanie duty i silki i zero kontaktu z ekipą prawda? Wiec daj sobie spokój z wypowiadaniem się na temat o którym nie wiesz bo już mnie to wkurwia. Postać usmiercona bo skoro należała do gangu to wypada tak zakończyć to prawda? Czyli co miałem na rose wyjść z gangu i grać jako zwykły człowiek? Byłby jeszcze większy hejt więc kurwa bez przesady.
Co do ekipy z Grove to bardzo wiele mnie nauczyli, i mega ludzie, gra grą ale nie mogę grać w tych godzinach, cóż życie prywatne.

[w=Brak kultury podczas wypowiadania się.]

• Do góry
    • 1

#13 zireael198 01/08/2018 - 22:06

zireael
  • Gracz

xD typy sie pruja bo 2 ludzi ma nick siedem po angielsku

[w=Offtopic. Post nie jest związany z treścią tematu.]

• Do góry
    • 2

#14 lysyoo201 01/08/2018 - 22:08

lysyoo
  • Gracz

xD typy sie pruja bo 2 ludzi ma nick siedem po angielsku

Takie społeczeństwo, wiesz wylapali moment, i z tematu o projekcie zrobili sobie dyskusje o nicku, dlaczego nie, jeszcze wypowiadają się osoby co nic nie wnoszą do tematu, komentarz Sevena jak najbardziej prawidłowy, miał rację nie wiedziałem o nim, zmieniłem. Zresztą najlepiej niech to wszystko jakiś mod wyjebie bo mam zbędny spam pod tematem.

Użytkownik MylesPerez edytował ten post 01/08/2018 - 22:16

• Do góry
    • 0

#15 Ostry Kozak398 01/08/2018 - 22:57

Ostry Kozak
  • Gracz

Powodzenia.. Liczę na jakieś ciekawe interakcje!

• Do góry
    • 1

#16 lysyoo201 01/08/2018 - 23:06

lysyoo
  • Gracz

Powodzenia.. Liczę na jakieś ciekawe interakcje!

Dzięki. :D
Prędzej czy później się spotkamy, ale czas pokaże z której strony jak to się mówi :D

Muszę jeszcze się dowiedzieć czy można np przewozić paczki które zamówi jakas organizacja dla nich itd, jeżeli tak to też ciekawe IC mogłoby wyjść z któraś z org. Oni wtedy nie ryzykuja a idealna robota dla nas :)

Użytkownik MylesPerez edytował ten post 01/08/2018 - 23:12

• Do góry
    • 0

#17 lysyoo201 02/08/2018 - 08:20

lysyoo
  • Gracz

Pierwsza aktualizacja, myślę lepiej to wszystko teraz wygląda. :)

• Do góry
    • 0

#18 M a g i k 23 02/08/2018 - 08:31

M a g i k
  • Gracz

Najsik. :P

• Do góry
    • 1

#19 Kozaker247 02/08/2018 - 08:43

Kozaker
  • GameMaster SA-MP

Jestem tego samego zdania zbyt szybko te postacie Ci sie nudzą, zmieniasz je jak rękawiczki zamiast skupić się na jednej. Twoja gra też nie jest zachwycająca jako iż miałem z Tobą parę styczności mogę się delikatnie o tym wypowiedzieć. Następnym faktem jest to iż nie widze Cie jako lider jakiejkolwiek organizacji przestępczej mając znikome doświadczenie pograj troche u kogoś pod panelem, następnie złap się za coś swojego. Jeżeli nie masz czasu na gre w tych godzinach 18-22 to masz troche problem, organizacje prawie że zawsze grają HG w godzinach właśnie wieczornych. Tak samo nie pozwoli Ci to na bitwy o strefy.

Co do nicku, to wymyśl sobie jakiś swój i go używaj a nie takiego jak sie nazywają Twoje postacie. Gdyż nie będziesz kojarzony z nikim o ile znów zrobisz nową postać. Podam Ci przykład większosć graczy słysząc nick Seven mają już skojarzenia - były lider LSPD, były SGM. Wczoraj gdy wystawiłeś temat sam się zdziwiłem iż Seven by wystawił temat o swojej organizacji.

Użytkownik Kozaker edytował ten post 02/08/2018 - 08:47

• Do góry
    • 0

#20 lysyoo201 02/08/2018 - 09:06

lysyoo
  • Gracz

Jestem tego samego zdania zbyt szybko te postacie Ci sie nudzą, zmieniasz je jak rękawiczki zamiast skupić się na jednej. Twoja gra też nie jest zachwycająca jako iż miałem z Tobą parę styczności mogę się delikatnie o tym wypowiedzieć. Następnym faktem jest to iż nie widze Cie jako lider jakiejkolwiek organizacji przestępczej mając znikome doświadczenie pograj troche u kogoś pod panelem, następnie złap się za coś swojego. Jeżeli nie masz czasu na gre w tych godzinach 18-22 to masz troche problem, organizacje prawie że zawsze grają HG w godzinach właśnie wieczornych. Tak samo nie pozwoli Ci to na bitwy o strefy.

Nie chce kolejny raz wałkować tematu.

Joker mi się znudził fakt, zle go rozegrałem.

Ale co do Rose, właśnie z powodu czasu musiałem zmienić postać, dostałem taką robotę a nie inną.

To nie jest organizacja a rodzina także nie będzie problemu z strefami. Napisałem przecież jasno że to będzie rodzina.

Ale dzięki za wypowiedz :)

Właśnie chce zrobić coś aby zrzeszyć ludzi którzy nie mogą grac w podobnych godzinach, bo życie jest różne i dlaczego nie mamy sobie pograć czegoś ciekawego :) Przecież to że nie możemy grać w podobnych godzinach powiedzmy nie znaczy że musimy grać only duty centrum i tyle, właśnie chce też pokazać innym że mozna pograc ciekawie mimo tego faktu. 

• Do góry
    • 0

#21 Madness The Owner1034 02/08/2018 - 10:14

Madness The Owner
  • Gracz

*
Popularny

Dużo już było tego typu projektów. Szkoda, że tylko skupiacie się na pcj, freeway. Chciałbym zobaczyć na serwerze ludzi latających na kole sanchezem (Supermociakiem) i siejących terror.

• Do góry
    • 6

#22 lysyoo201 02/08/2018 - 10:55

lysyoo
  • Gracz

Dużo już było tego typu projektów. Szkoda, że tylko skupiacie się na pcj, freeway. Chciałbym zobaczyć na serwerze ludzi latających na kole sanchezem (Supermociakiem) i siejących terror.

U nas nie ma różnicy jaki pojazd, byle miał dwa koła i malowany na czarno lub srebrny. Wszystko zależy od gustu gracza.

• Do góry
    • 0

#23 Maximus99LBN 222 02/08/2018 - 14:18

Maximus99LBN
  • Zbanowani

Brakuje mi na serwerze motocyklistów z prawdziwego zdarzenia, projekt ciekawie się zapowiada. 

• Do góry
    • 1

#24 lysyoo201 02/08/2018 - 15:49

lysyoo
  • Gracz

fajna organizacja moge inva?

Zerknij na swoją kartoteke i odpowiedz sobie na pytanie.

Ludzie z góry uprzedzam, przeczytajcie post chociaz zanim napiszecie mi na pw bo dostaje wiadomości które są totalnie bez sensu, takie coś z miejsca blokuje bo skoro nie potraficie poświęcić 5 minut na przeczytanie tematu to nwm czego oczekujecie.

NIE, NIE JEST TO ORGANIZACJA Z "FAJNYM NASTAWIENIEM NA DM"

Zresztą gdzie macie napisane że to jest organizacja?

• Do góry
    • 1

#25 prywaciarz2137156 03/08/2018 - 10:58

prywaciarz2137
  • Gracz

W 8 lokalach nie każdy, ale skoro nie masz chęci robić chociaż 5x18 i potem całość x2 duty to o czym my gadamy. Ponad kafla dziennie jeżeli nie wyciagasz nawet bez premki to jednak albo brak chęci albo aktywność jest mała, a pytanie czy możesz popierdalac na skuterze jest bez sensu.

Od kiedy aktywność = bicie duty? Duty to nie wszystko jednak

• Do góry
    • 0

#26 grubas14 1 03/08/2018 - 10:59

grubas14
  • Gracz

W 8 lokalach nie każdy, ale skoro nie masz chęci robić chociaż 5x18 i potem całość x2 duty to o czym my gadamy. Ponad kafla dziennie jeżeli nie wyciagasz nawet bez premki to jednak albo brak chęci albo aktywność jest mała, a pytanie czy możesz popierdalac na skuterze jest bez sensu.

pewnie twoj geng tez bedzie bil duty ciagle bo przeciez jak nie bije to malo checi do gry co nie? nie polecam takiego myslenia, to serwer (z nazwy oczywiście) RP a nie RPG
  • Do góry
    • 0

#27 lysyoo201 03/08/2018 - 11:03

lysyoo
  • Gracz

Od kiedy aktywność = bicie duty? Duty to nie wszystko jednak

No duty to nie wszystko, ale skoro ktoś nie potrafi zarobić na coś więcej niż faggio to o czym on chce gadać? Będą wyścigi, ucieczki, nie wyobrażam sobie tego na skuterze, nawet jak już zarobi na cos więcej to jak ma mi narzekać że nie ma na naprawę, itd np sory, ale chyba mogę wymagać aby chętni dali coś od siebie...

pewnie twoj geng tez bedzie bil duty ciagle bo przeciez jak nie bije to malo checi do gry co nie? nie polecam takiego myslenia, to serwer (z nazwy oczywiście) RP a nie RPG

Po pierwsze to nie jest gang, naucz się czytać prezentacje, po drugie z początku trzeba jakoś zarobić, co mam na tacy podać nowym siano na sprzęt bo nie potrafią zarobić? To tak nie działa.
  • Do góry
    • 0

#28 M a g i k 23 03/08/2018 - 11:10

M a g i k
  • Gracz

No chcąc grać w ścigantach to według mnie trzeba posiadać coś więcej niż pojazd za marne 1500 dolarów.

Na PCJ się długo nie zarabia, biorąc pod uwagę to, że dziennie bez konta premium można na luzie zarobić 1000 dolarów - tydzień gry, gdzie można dużo osiągnąć to za dużo? No halo...

• Do góry
    • 1

#29 lysyoo201 03/08/2018 - 11:13

lysyoo
  • Gracz

No chcąc grać w ścigantach to według mnie trzeba posiadać coś więcej niż pojazd za marne 1500 dolarów.
Na PCJ się długo nie zarabia, biorąc pod uwagę to, że dziennie bez konta premium można na luzie zarobić 1000 dolarów - tydzień gry, gdzie można dużo osiągnąć to za dużo? No halo...

Niektórzy nie rozumieją tego...
Ja zarabiam po 3k plus dziennie a wykorzystuje 3 sloty z 8. Da się?
Pomysł i chęci...
  • Do góry
    • 0

#30 lysyoo201 03/08/2018 - 12:38

lysyoo
  • Gracz

Powodzonka czekam na jakies sski chetnie bym zobaczyl jak gracie mimo ze kojarze cie tylko z apelki o blokade ooc to zostawie plusika.

Będą w swoim czasie, póki co ostrożnie kompletuje ludzi :) 

• Do góry
    • 0

#31 FZAFIK16 03/08/2018 - 15:21

FZAFIK
  • Gracz
Powodzenia stary! Czekam na jakieś ss'y :>
  • Do góry
    • 0

#32 lysyoo201 03/08/2018 - 16:00

lysyoo
  • Gracz

Powodzenia stary! Czekam na jakieś ss'y :>

Dziena! Tak jak mówiłem ssy będą gdy będzie komplecik graczy i wszyscy będą już mieli podstawki do takiej gry. 

Póki co kompletuje ekipe :)

• Do góry
    • 1

#33 lysyoo201 04/08/2018 - 11:03

lysyoo
  • Gracz

Drobna aktualizacja tematu i przedstawienie pomysłu na grę.

Kilka spraw zostało dopisanych, tj na temat biznesu, zarobku grupy, haraczu i ważności członków w ekipie.

• Do góry
    • 0

#34 prywaciarz2137156 04/08/2018 - 11:18

prywaciarz2137
  • Gracz

W ogóle planujecie robić panel w przyszłości, czy czysta gra IC?

• Do góry
    • 0

#35 lysyoo201 04/08/2018 - 11:28

lysyoo
  • Gracz

W ogóle planujecie robić panel w przyszłości, czy czysta gra IC?

Powoli kompletuje ludzi, dzisiaj założę discorda i dodam, zobaczymy na czym stoimy na dniach, pogramy trochę IC, panel z czasem się myślę za około miesiąc najprędzej, zrobi się panel bez nacisku na ilość stref, a tylko pod dostęp do narko. Głównie tak jak mówiłem, dorobimy się warsztatu, robota w nim, handel narko i haracze na warsztaty działające w okolicy. Sporo wyścigów będzie oczywiście bardzo ryzykownych po mieście. Póki co wszyscy się organizują, zarabiają na swoje dwa koła kto jeszcze nie ma, ja stawiam panel rodziny dzisiaj/jutro i zbieramy na biznes warsztatu aby zrealizować wszystko co napisałem. Póki co głównie rekrutacja, rekrutacja, rekrutacja. Szukam również osób z doświadczeniem do zarządu więc kwestia czasu.
  • Do góry
    • 0

#36 Aitero36 04/08/2018 - 12:23

Aitero
  • Gracz

Powodzonka w prowadzeniu projektu. Praktycznie cała apka w temacie "szukam/zagram" - przynajmniej fajnie się promujecie ;)

• Do góry
    • 0

#37 prywaciarz2137156 04/08/2018 - 12:34

prywaciarz2137
  • Gracz

zrobi się panel bez nacisku na ilość stref, a tylko pod dostęp do narko.

Dostęp do narko bez hurtu? To się nie uda.

• Do góry
    • 0

#38 lysyoo201 04/08/2018 - 12:38

lysyoo
  • Gracz

Dostęp do narko bez hurtu? To się nie uda.

Co ma się nie udać, póki co wstępnie jestem dogadany z organizacją jedną co do odbierania towaru po bardzo dobrej cenie i sprzedawania na rejonach dalekich od nich. Kwestia czasu, a jak będzie panel  org będzie i hurt. Ale to dopiero po postawieniu warsztatu itd, z tym panelem org nie mam zamiaru się śpieszyć. 

Powodzonka w prowadzeniu projektu. Praktycznie cała apka w temacie "szukam/zagram" - przynajmniej fajnie się promujecie ;)

Dziena! :)

• Do góry
    • 0

#39 Rzeczoznawca 28 05/08/2018 - 00:02

Rzeczoznawca
  • Gracz

Polecam i zapraszam! :D

• Do góry
    • 0

#40 Sysak9 05/08/2018 - 19:15

Sysak
  • Gracz

Gracie już coś? Można jeszcze do was dołączyć?

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: szukam, ludzi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych