Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[ » ] SPS Driving School » Rekrutacja Na Instruktora !

rekrutacja szukam praca

• Please log in to reply
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 MANIAKXBOMBA — -3 10/07/2018 - 14:08

MANIAKXBOMBA
  • Gracz

SPS Driving School Rekrutuje !!

Witamy jesteśmy Ośrodkiem Szkolenia Kierowców , istniejemy od 2018 roku.

Jesteśmy zgraną i przyjazną ekipą i przeprowadzamy rekrutacje na instruktora nauki jazdy

Jeśli jesteś zainteresowany Napisz Podanie pod spodem !

Wzór :

(IC)

Imie i nazwisko*:                                                  

Numer Telefonu *:                                                   

Ile jesteś w naszym mieście*:                                                                     

Gdzie mieszkasz *:                                                  

Coś o sobie ((w ic)) *:                                                  

Ile lat masz prawo jazdy *:                                                            

Doświadczenie Jako Instruktor *:                                                                      

((OOC))

Imie * :                                                  

Wiek * :                                                  

Coś o sobie :                                                          

Link do profilu na forum *:                                                                           

Ilość GS ( min.500 ) *:                                                                      

SS z /stats * :                                                          

Wymagania:

~ Doświadczenie w zawodzie

~ Naprawianie i zalewanie samochodów po użytkowaniu

* - Wymagane

Wszystko sprawdza MANIAKXBOMBA :) Zapraszamy do składania podań

• Do góry
    • -2

#2 Pavloo — 0 10/07/2018 - 19:38

Pavloo
  • Gracz

(IC)

Imie i nazwisko*: Pavlo Buffone                                                 

Numer Telefonu *: 9024451                                                  

Ile jesteś w naszym mieście*: 22 lata                                                                    

Gdzie mieszkasz *: W hotelu Ibiza                                                 

Coś o sobie ((w ic)) *: Witam, jestem Pavlo lubię jeździć samochodami i pomagać ludzią taki sposób.                                                 

Ile lat masz prawo jazdy *: 4                                                           

Doświadczenie Jako Instruktor *: Duże                                                                     

((OOC))

Imie * : Paweł                                          

Wiek * : 14                                                 

Coś o sobie : Siemano, jestem Paweł mam ksywkę Gruby jestem jebanym nolifem jeżeli chodzi o takie gry [Gta] a na dodatek RP poprostu ślinka leci na grania. A i jestem tak można powiedzieć luzakiem i mam dystans do siebie.                                                       

Link do profilu na forum *: https://net4game.com.../175877-pavloo/

Ilość GS ( min.500 ) *: 122 ale znam się na tym ponieważ już kiedyś na innym koncie miałem pracę w takim czymś.                                                                      

SS z /stats * : https://imgur.com/a/XzcLpI6

• Do góry
    • 0

#3 MANIAKXBOMBA — -3 10/07/2018 - 21:08

MANIAKXBOMBA
  • Gracz

(IC)

Imie i nazwisko*: Pavlo Buffone                                                 

Numer Telefonu *: 9024451                                                  

Ile jesteś w naszym mieście*: 22 lata                                                                    

Gdzie mieszkasz *: W hotelu Ibiza                                                 

Coś o sobie ((w ic)) *: Witam, jestem Pavlo lubię jeździć samochodami i pomagać ludzią taki sposób.                                                 

Ile lat masz prawo jazdy *: 4                                                           

Doświadczenie Jako Instruktor *: Duże                                                                     

((OOC))

Imie * : Paweł                                          

Wiek * : 14                                                 

Coś o sobie : Siemano, jestem Paweł mam ksywkę Gruby jestem jebanym nolifem jeżeli chodzi o takie gry [Gta] a na dodatek RP poprostu ślinka leci na grania. A i jestem tak można powiedzieć luzakiem i mam dystans do siebie.                                                       

Link do profilu na forum *: https://net4game.com.../175877-pavloo/

Ilość GS ( min.500 ) *: 122 ale znam się na tym ponieważ już kiedyś na innym koncie miałem pracę w takim czymś.                                                                      

SS z /stats * : https://imgur.com/a/XzcLpI6

Podanie : NIEPRZYJĘTE (( Link do tego starego konta , jeżli nie podasz to sie nie dostajesz ponieważ nie toleruje kłamstwa ))

• Do góry
    • 0

#4 Pavloo — 0 10/07/2018 - 21:16

Pavloo
  • Gracz

Podanie : NIEPRZYJĘTE (( Link do tego starego konta , jeżli nie podasz to sie nie dostajesz ponieważ nie toleruje kłamstwa ))

Niestety nie mogę znaleźć ale chociaż na jeden dzień to zobaczyć jak się sprawdzę, daj mi jedną szansę jak zjebie to możesz mnie wyjebać.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, szukam, praca

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych