Wątpię, że wyjdziemy z grupy. Kolumbia ma dobrą drużynę więc jak dla mnie będzie ciężko.
Po ostatnim meczu sam zaczynam trochę powątpiewać, ale mam nadzieję, że mieli tylko zły dzień i wezmą się teraz ostro do roboty.
Wątpię, że wyjdziemy z grupy. Kolumbia ma dobrą drużynę więc jak dla mnie będzie ciężko.
Po ostatnim meczu sam zaczynam trochę powątpiewać, ale mam nadzieję, że mieli tylko zły dzień i wezmą się teraz ostro do roboty.
Cała grupa odwróciła się do góry nogami. My i Kolumbia walczymy o wszystko. Miejmy nadzieję, że w niedzielę pokażemy na jaką grę nas stać!!
POLSKA!!!
Cała grupa odwróciła się do góry nogami. My i Kolumbia walczymy o wszystko. Miejmy nadzieję, że w niedzielę pokażemy na jaką grę nas stać!!
POLSKA!!! CZADU!!!!
Wpierdol od Kolumbii i może jakiś remis z Japonią. Tak będzie.
Macie tą Polskę, przereklamowaną, same gwiazdeczki... wygrali z jakąś Litwą i od razu się podjaraliście. Wpierdol z Kolumbią 0;3, a Japonia nam dołoży dwie brameczki i jedziemy do domu.
@Sniki7; Myślisz, że nikt nie wie o której mecz się zaczyna?
Oby nie wróciły stare czasy z okresu 2002-2013. Oby nie było tak jak kiedyś, że przyjdzie jakiś trener, zagra dobre eliminacje, słaby turniej i potem znowu przyjdzie nowy i tak dalej wałek będzie się kręcił. Fajne były lata 2014-2018, no ale cóż. Teraz oczywiście będzie w internecie wysyp ekspertów, którzy przed meczem pytali się w jakich koszulkach nasi grają. Już na jesieni Liga Narodów i miejmy nadzieję, że się podniesiemy.
Nie oszukujmy się. Polska jest najsłabszą drużyną na mundialu. Pakować walizy do domu, oszczędźcie sobie wstydu z Japonią.
Nie oszukujmy się. Polska jest najsłabszą drużyną na mundialu. Pakować walizy do domu, oszczędźcie sobie wstydu z Japonią.
Dzisiejsze mecze pokazały, że Iran czy Maroko potrafią się postawić, my niestety nie. Iran i Maroko skazywani byli na pożarcie od razu, my byliśmy stawiani nawet jako faworyci grupy.
Użytkownik Sniki7 edytował ten post 26/06/2018 - 12:45
Dzisiejsze mecze pokazały, że Iran czy Maroko potrafią się postawić, my niestety nie. Iran i Maroko skazywani byli na pożarcie od razu, my byliśmy stawiani nawet jako faworyci grupy.
Dokładnie.
Może chociaż w meczu o honor coś pokażą, bo do tej pory grali w ogóle bez jakiejkolwiek pasji.
Wczorajszy mecz Niemców z Koreą to porażka, a to co zrobił Neuer, śmiać się chce.
No ta, tylko po co się kiwał z koreańczykiem mógł poprostu zagrać w pole karne, a tak to koreańczyk na łatwo odebrał podał do przodu i bramka na 2:0
Musiał przecież zaryzykować. Niemcy aby wyjść z grupy musieliby ten mecz wygrać, czyli zdobyć dwie bramki, a przy stanie 1:0 i kończącym się doliczonym czasie myślę, że była to najlepsza decyzja jaką mógł podjąć, aby próbować jeszcze się ratować.
Sytuacja z Humelsem który niby strzelał głową a okazało się że barkiem, Niemców było widać w tym meczu, ale co z tego że nie potrafili wykorzystać sytuacji, Koreańczycy zrobili dwie akcje na koniec i co? i wygrywają 2:0
Aa, o tej sytuacji mówisz!
Myślałem, że chodziło Ci o ogólną decyzje bramkarza.
NIC SIĘ NIE STAŁO !!!
PANOWIE !!
NIC SIĘ NIE STAŁO
No i gdzie są teraz wszyscy eksperci, którzy się śmiali, gdy mówiłem, że nie ma w tej reprezentacji komu grać?
Niestety nasza Reprezentacja odpadła z Mundialu, ale Mistrzostwa Świata nadal trwają! Moje typy na wygranych 1/8 to: Portugalia, Francja, Brazylia, Belgia, Hiszpania, Chorwacja, Szwajcaria, Anglia. Jakie są wasze typy?
Użytkownik Sniki7 edytował ten post 29/06/2018 - 11:44

Popularny
Portugalia, Argentyna, Brazylia, Belgia, Hiszpania, Chorwacja, Szwecja, Kolumbia

Jak narazie moim faworytem do wygrania Mundialu jest Brazylia. Po fazie grupowej sądziłem, że Chorwacja może tej Brazylii nieźle namieszać, ale po ich meczu z Danią jakoś zwątpiłem. To nie była ta Chorwacja np. z meczu z Argentyną.
Belgowie jak co roku mają skład na przynajmniej podium, a w 1/8 męczą się z Japonią. Nie powiem, był w tym meczu czas, w którym Japonia grała dobry futbol. Ale w pierwszej połowie Belgia na nich siedziała.
Jestem ciekaw dzisiejszego meczu Kolumbii z Anglią, może być naprawdę ciekawie.
Szkoda że Nawałka odchodzi szybko się poddał na jesień liga narodów nas czeka jak myślicie kto Nowym trenerem? Co do mistrzostw świata to liczę na Rosję od wygranej z Hiszpania oraz na Francję.
Myślę, że na ten moment nikt z Polski.No może jedynie Michał Probierz. Zapewne Zbigniew Boniek przy wyborze raczej kierował będzie się Włochami. Cesare Prandelli i Gianni De Biasi - wydaje mi się, że ktoś z tej dwójki.
Użytkownik Sniki7 edytował ten post 10/07/2018 - 01:03

Który ćwierćfinał według was najciekawszy? Według mnie bez wątpienia Brazylia-Belgia
ja mysle ze brazylia ma szanse wygrac mś
francja tez daje rade teraz
Użytkownik adamixx edytował ten post 05/07/2018 - 16:59
Mi sie wydaje że będzie Belgia-Anglia i ostatecznie Belgia, niech sobie coś wygrają, a co tam.
Użytkownik Ertel22 edytował ten post 06/07/2018 - 20:40
Jak dla mnie finał to Belgia-Chorwacja.

No i w półfinałach Mundialu mamy Euro! Powoli karty zaczynają się odkrywać. Do końca kibicuję Chorwacji, a wy?
Hmm, Francja wygrywa z belgią, a Chorwacja z Anglią po dogrywce i Puchar dla Chorwacji, wierzę w nią jak w Polskę przed MŚ.
Myśle, że Belgia ma spore szanse na wygraną w sumie to od początku turnieju na nich stawiałem.

No i mamy drugiego finalistę, brawo Chorwacja!!
Jak myślicie, kto zostanie mistrzem świata, a kto zajmie 3 miejsce? Ja liczę że mistrzem będzie Chorwacja a 3 miejsce zajmie Belgia. No ale jak będzie to czas pokaże
Moje typy się zgodziły
Z tą dogrywką to jasnowidz xD
Sądziłem, że Anglia wygra, no trochę pudło z tym, ale dalej mi się wydaje, że finał będzie dla Francji.

No i Francja Mistrzem Świata! Całym sercem byłem za Chorwacją ale brawa dla Francji!!
nie mam pojecia
Hyde Park →
Muzyka →
Malik Montana & Mr.Polska - Jagodzianki (prod.by Abel De Jong)Napisany przez Ochroniarz , 05/04/2019 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Poradniki dla zakorzenionych →
Jak spolszczyć GTA : SA ?Napisany przez Grizz , 24/03/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
BIG ROBBA & jan-producent "BAGIETA, BAGIETA,BAGIETA" (prod. Falld)Napisany przez JohnyDepp , 12/02/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Sport i motoryzacja →
Reprezentacja Polski w piłce nożnej.Napisany przez Sniki7, 10/07/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Solar/Białas - Intercontinental bajers - zwała.Napisany przez kapitan koks, 20/06/2018 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych