Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Dofinansowania na firmę

#firma #dofinansow #pieniądze

• Please log in to reply
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 MotoSeba13 — -2 27/05/2018 - 17:52

MotoSeba13
  • Gracz

Witam.

Wychodzę z pewnym pomysłem dla przyszłych pracodawców, mianowicie pomysł polega na Dofinansowaniu przyszłego inwestora w celu założenia firmy, taki wniosek składało by się w urzędzie, opisywało by się kierunek owej działalności, podawało by się ile pieniędzy chcemy otrzymać (np: można zrobić tak że przez pewien czas jakiś procent udziałów firmy należy do urzędu),możliwe że wszystko odbywało by się IC.

Czy jest to opłacalne?: w pewnym sensie tak, załóżmy że taki inwestor ma np tydzień lub dwa na założenie działalności, w przeciwnym razie pieniądze zostają mu odebrane i nałożona jest na niego grzywna. Druga rzecz gdy już owy obywatel założy firmę to urząd będzie sam zarabiał gdyż jak już pisałem prze jakiś okres jakiś procent firmy będzie należało do urzędu.

Dajcie znać czy podoba wam się taki pomysł (proszę o opinie nie hejt)

• Do góry
    • 1

#2 Muchozol — 60 27/05/2018 - 18:10

Muchozol
  • Gracz

*
Popularny

Stwierdzam że masz pomysł dobry, lecz znajdzie się większa osób, która będzie pobierać pieniądze na "inwestycje" a dziwnym trafem będą szły przez miasto, akurat z całą gotówką w portfelu i zostaną okradzeni przez pewną osobę a tym samym sobie wbijali CK. 

• Do góry
    • 3

#3 MotoSeba13 — -2 27/05/2018 - 18:31

MotoSeba13
  • Gracz

Stwierdzam że masz pomysł dobry, lecz znajdzie się większa osób, która będzie pobierać pieniądze na "inwestycje" a dziwnym trafem będą szły przez miasto, akurat z całą gotówką w portfelu i zostaną okradzeni przez pewną osobę a tym samym sobie wbijali CK.

Tak ale myślę ze administracja poradziła by sobie z oszustami
  • Do góry
    • -2

#4 MotoSeba13 — -2 28/05/2018 - 06:39

MotoSeba13
  • Gracz

Do tego trzeba chęci zmian w skrypcie, a podstawą jest motywacja czerwonych co skreśla owy pomysł z listy.

Czy ja wiem? Jakby duża ilość osób chciała takiej zmiany to by mieli taką motywację:)
  • Do góry
    • -1

#5 MrSlayer — 0 30/05/2018 - 19:59

MrSlayer
  • Gracz

zgadzam sie i popieram Cie

• Do góry
    • 0

#6 BielikSv7 — 804 31/05/2018 - 08:00

BielikSv7
  • Gracz

*
Popularny

Jak na dzisiejsze warunki to raczej nie przejdzie. Dużo pracy i kontroli co do tego. Pomysł ciekawy, ale ja daje neutral głos.
  • Do góry
    • 3

Tematy o podobnych tagach: #firma, #dofinansow, #pieniądze

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych