Los Santos Building Industries
Tradition. Innovation. Performance. Worldwide.
O firmie
Los Santos Building Industries jest firmą, na którą możesz liczyć!
Specjalizujemy się w budownictwie publicznym, prywatnym, oraz czynnościach rozbiórkowych.
Dzięki wykwalifikowanemu personelowi, bogatym zapleczu materiałowym, a także konsekwentnie prowadzonej polityce firmy i strategii zarządzania jesteśmy liderami na rynku!
Oferta
Doradztwo w zakresie:
- doboru materiałów
- sporządzenia kosztorysu
-
Usługi w zakresie:
- Wykończenia wnętrz
- brukarskim
- tynkarskim
- murarskim
- malarskim
Roboty w zakresie:
- remontowym
- rozbiórkowym
- ziemnym
Specjalizacja w zakresie:
- renowacji budynków
- infrastruktury drogowej
- pielęgnacji terenów zielonych
Ekipa remontowa budynków mieszkalnych oraz budynków biznesowych
Ekipa zajmuje się głównie remontami budynków biznesowych oraz mieszkalnych, w jej skład wchodzą następujące osoby:
- Flynn Blackbur - Architekt, Dekorator Wnętrz
- Eveline LaCroix - Architekt, Dekoratorka Wnętrz,
Kontakt
Fin - właściciel firmy
E-mail: [email protected]
Aktualny numer: 875-96-84
William Heisenberg - współwłaściciel
Aktualny numer: 834-52-08
Eveline Lannister - Architekt,Dekoratorka Wnętrz
Aktualny numer: -
OOC
Czołem! Tutaj Neguś. Od dawna chciałem wnieść coś więcej na serwer, więc postanowiłem że wesprę Szymka w jego projekcie. Początkowo nie był zbyt chętny do realizacji tego, lecz za moją namową udało mi się go przekonać i dodać kilka pomysłów od siebie. Dlatego chcielibyśmy, abyście napisali co o tym sądzicie, co wam się w tym podoba, a co nie. Może macie jakieś propozycje? Jeśli tak, to śmiało piszcie! Pozdrawiam
Cześć! Z tej strony xSzymek! Wraz z Negusiem postanowiliśmy otworzyć dość ciekawy projekt InCharacter, tak jak napisał u góry mój kolega, na początku byłem dość sceptycznie do tego nastawiony lecz po dłuższych rozmowach postanowiliśmy we dwóch to zrealizować! Jeżeli macie jakieś pytania do nas możecie je śmiało zadawać w tym temacie bądź na discordzie! Pozdrawiam wszystkim i lecimy z tematem! Pięć!
Tekst: xSzymek,KOZJI,Neguś
Grafika: A N O N Y
Temat wzorowane na temacie firmy: Galante Construction Limited
Użytkownik xSzymek edytował ten post 17/05/2018 - 23:00