Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[FOTORELACJA] Adventure Club - 18.03 'Henio Photography'

adventure club otwarcie henio photography fotorelacja aftermovie impreza event

• Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 MelodicEdits — 85 18/03/2018 - 15:31

MelodicEdits
  • Świeżak

*
Popularny

kw9IIli.png

Hej wszystkim!

Właściwie już po samym tytule można wywnioskować co tutaj będzie w tym poście, oczywiście nie obejdzie się bez kilku słów ode mnie i prosiłbym również o poświęcenie dwóch minutek by przeczytać c:
Zacznę od tego, iż ostatnia moja rolecja miała miejsce na 'Summer Beach Party' czyli bardzo bardzo dawno temu. Wróciłem po dłuższej przerwie oczywiście z nową energią i pomysłami, tak więc chciałbym Wam przedstawić kolejną świetną Heniową fotorelację!

Jednak to nie wszystko!

Przygotowałem dla Was również niespodziankę, która będzie także jednym z moich większych 'medialnych' projektów na tym serwerze. Dokładnie mam na myśli afterowy film, który właśnie na otwarciu Adventure Club'u kręciłem (i w międzyczasie biegałem z robieniem zdjęć).

Musicie oczywiście dać mi jeszcze około 2 dni na skończenie tego ponieważ ja jak i całe 'Kozji Crew' dbamy o szczegóły by móc się delektować każdą chwilą!

Dziękuję za bardzo pozytywny odzew na mojej poprzedniej fotorelacji i dlatego też ten album będzie póki co największym jaki nastukałem (suma wynosiła 200 zrobionych zdjęć z czego wybrałem 102 i je też powoli przerabiałem)

Mam nadzieję, że sprawię tym albumem uśmiech na twarzy każdej osoby, która uczestniczyła w tym wydarzeniu!

Jeszcze raz bardzo dziękuję!

FOTORELACJA

• Do góry
    • 9

#2 kiecol — 307 18/03/2018 - 17:10

kiecol
  • Gracz
Kozak focie

Użytkownik kiecol edytował ten post 19/03/2018 - 10:58

• Do góry
    • -1

#3 Nikii — 176 18/03/2018 - 18:45

Nikii
  • Gracz

*
Popularny

:-/

Spoiler

• Do góry
    • 3

#4 Herix — 1196 18/03/2018 - 18:51

Herix
  • Gracz

*
Popularny

Kawał dobrej roboty! Propsuję te screeny  :D

• Do góry
    • 4

#5 ZoOmBieHunter — 25 18/03/2018 - 18:51

ZoOmBieHunter
  • Gracz
Swietnie ! Wspieram i zostawiam lapke ! :)
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: adventure, club, otwarcie, henio, photography, fotorelacja, aftermovie, impreza, event

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych