Hej wszystkim!
Właściwie już po samym tytule można wywnioskować co tutaj będzie w tym poście, oczywiście nie obejdzie się bez kilku słów ode mnie i prosiłbym również o poświęcenie dwóch minutek by przeczytać c:
Zacznę od tego, iż ostatnia moja rolecja miała miejsce na 'Summer Beach Party' czyli bardzo bardzo dawno temu. Wróciłem po dłuższej przerwie oczywiście z nową energią i pomysłami, tak więc chciałbym Wam przedstawić kolejną świetną Heniową fotorelację!
Jednak to nie wszystko!
Przygotowałem dla Was również niespodziankę, która będzie także jednym z moich większych 'medialnych' projektów na tym serwerze. Dokładnie mam na myśli afterowy film, który właśnie na otwarciu Adventure Club'u kręciłem (i w międzyczasie biegałem z robieniem zdjęć).
Musicie oczywiście dać mi jeszcze około 2 dni na skończenie tego ponieważ ja jak i całe 'Kozji Crew' dbamy o szczegóły by móc się delektować każdą chwilą!
Dziękuję za bardzo pozytywny odzew na mojej poprzedniej fotorelacji i dlatego też ten album będzie póki co największym jaki nastukałem (suma wynosiła 200 zrobionych zdjęć z czego wybrałem 102 i je też powoli przerabiałem)
Mam nadzieję, że sprawię tym albumem uśmiech na twarzy każdej osoby, która uczestniczyła w tym wydarzeniu!
Jeszcze raz bardzo dziękuję!