Cześć, cześć.
Mam od jakiegoś czasu problem ze sterownikami do karty graficznej, mianowicie po zaktualizowaniu ich do najnowszej wersji przy próbie odpalenia programu do zmiany ustawień zaczął wyskakiwać komunikat o błędzie:

Próbowałem wyszukać rozwiązanie w internecie. Z różnych źródeł brałem sposoby na naprawienie tego ale nic to nie dawało lub powodowało inny błąd.
Następnie po zakupie nowego monitora zaktualizowałem jeszcze raz sterowniki do najnowszych i pojawił się kolejny problem. Mianowicie w różnych grach zaczęło mi "zwieszać komputer" nie wiem o co dokładnie chodzi i co się wtedy dzieje. Po porostu nagle robi się czarny obraz, zwiesza głos a następnie odcina mi myszkę i klawiaturę i komputer jakby się usypał albo resetował. Nie da się go w żaden sposób odwiesić, pomaga tylko wyłączenie z przycisku(nie wiem czy podziałałby reset bo nie mam przycisku reset w obudowie).
Dyski nie są uszkodzone więc to raczej nie powinno być przez któryś z nich.
Przy próbie przeinstalowania sterowników wyskakuje też jeden błą

Gdyby ktoś potrafiłby pomóc byłbym wdzięczny. Jak potrzeba jeszcze jakichś informacji dot. systemu itp. proszę pisać w komentarzach.