Moją postać od dawna kreuje się na taką, która posiada rodzeństwo. Czyli tak jak w temacie brata oraz siostrę. Kiedyś jedna osóbka grała mi siostrzyczkę, ale zmieniała postacie jak rękawiczki. Nie wymagam żadnej nowej postaci, a po prostu osobę chętną do wkręcenia naszych dróg jako pokrewieństwo. W razie chęci powiadomię na Discordzie osobę chętną do tego, co może już wiedzieć o mojej postaci i tam zgadamy się jak to się stało, że tak długi czas nie mieliśmy ze sobą kontaktu.
Gwarantuje:
- Bardzo dobre RolePlay
- Długotrwałą grę
- Systematyczne odwiedzanie serwera
- Znajomość regulaminu net4game
- Brak karalności przez całą przygodę z tym serwerem
- Wiele pomysłów na grę
- Możliwość skontaktowania się ze mną na Discordzie
- Poczucie humoru
- Doświadczenie RolePlay
Wymagam:
- Spędzania wieczorną porą czasu w grze
- Systematycznego odwiedzania serwera
- Znajomości regulaminu net4game
- Doświadczenia RolePlay
- Pomysłów na grę
Jest to tylko gra rodzeństwa, a więc nie wymagam grania wspólnie wieczorami, bo dążę do tego by rozrywka była jeszcze ciekawsza, a codzienne spotykanie się mogłoby zacząć być monotonne. Wymagam tylko i wyłącznie odwiedzania serwera tymi porami, a rozrywka sama się znajdzie. Nie patrze na kogoś GS, a tylko i wyłącznie na doświadczenie RolePlay. Nie chcę by taka osoba po tygodniu zrezygnowała z grania tutaj. Jeżeli jesteś pewny, że będziesz grał w tym miejscu na pewno przez jakiś dłuższy czas to chętnie zacznę tę rozgrywkę.
Nie chcę zdradzać na forum na jakiej zasadzie moja postać gra, bo potem dzieją się dziwne rzeczy w świetle rozgrywki i wychodzą fakty, których dana postać nie powinna znać.
Nie chcę grać z osobą, która w jakikolwiek sposób wykazuje brak znajomości regulaminu serwera.
Nie zmuszam do gry postacią białą lub czarną albo do gry w centrum i organizacji przestępczej czy porządkowej. To wszystko jest dowolne włącznie z płcią postaci.
Co prawda nic trudnego, by znaleźć mnie na Discordzie, jednakże takiej informacji tutaj nie podam.
Jeżeli jesteś chętnym napisz mi na PW forum.