Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Vostochnaya Kompania- wschodnioeuropejska korporacja poszukuje kierowców! WYPŁATY SIĘGAJĄCE DO $900!

taxi naukajazdy rosyjska korporacja eastern biznes

• Please log in to reply
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 Adzioh1181 23/01/2018 - 15:52

Adzioh1
  • Gracz

6A1bUeT.png

Vostochnaya Kompania to rosyjska korporacja zajmująca się przewozem osób (taxi) oraz szkoleniem przyszłych kierowców (nauka jazdy), skupiająca głównie pracowników z Europy Wschodniej, lecz również jest otwarta na inne nacje. Już dzisiaj możesz zasilić szeregi najlepszych kierowców w mieście, zarabiając przy tym niezłe pieniądze! Wystarczy w tym miejscu złożyć podanie i przyjść na rozmowę kwalifikacyjną.

Nasze oczekiwania:

Podstawowa znajomość topografii miasta

Kultura osobista (znajomość ortografii)

Dowód tożsamości, prawo jazdy oraz CV

**Minimum 30 godzin na postaci

**Minimum 600 GS

**Umiejętności RP (Staramy się żeby nasze egzaminy nie ograniczały się do jazdy dookoła Alei Gwiazd :) )

No i oczywiście chęci do gry, smutasów nie wpuszczamy! :)

Co oferujemy:

Dostęp do stale zwiększającej się floty pojazdów, na dzień 23.01.2018:
((Admiral, Emperor, Primo, Hermes, Manana))
Wysokie wynagrodzenie 
Wysoki poziom RP
Możliwość awansu na kierownika i otrzymanie swojej podgrupy
System premii i awansów

Wzór podania:

IC:
Imię i nazwisko:
Miejsce zamieszkania:
Telefon:
Krótki list motywacyjny:
Posiadane doświadczenie:

OOC:
Imię:
Ilość godzin na postaci: 

OOC:

Zarówno w Taxi jak i Nauce Jazdy chcielibyśmy
utrzymywać spoko poziom żeby ta rutyna grania taksówkarza
i kursanta nie była taka nudna i jałowa, mamy nadzieję, że
się uda jednak do tego potrzebujemy fajnych wygadanych ludzi.
Zapraszamy, do zobaczenia w grze!  B)

IVhZSdE.jpg

Użytkownik Adzioh1 edytował ten post 30/01/2018 - 19:15

• Do góry
    • 0

#2 Łukasz095 4 23/01/2018 - 16:14

Łukasz095
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko:Guy Bogdanovich
Miejsce zamieszkania: Las Colinas
Telefon: 8468543
Krótki list motywacyjny:Witam nazywam sie Guy Bogdanovich i poprostu szukam pracy w nauce.
Posiadane doświadczenie:Praca w yellow osk, yellow cab kiedyś teraz praca w vectra taxi i trzy dni temu pracowałem w osk elite ale nie wiem co sie stało 

OOC:
Imię:Łukasz
Ilość GS:3120
Ilość godzin na postaci: 186

• Do góry
    • -1

#3 Adzioh1181 23/01/2018 - 16:16

Adzioh1
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko:Guy Bogdanovich
Miejsce zamieszkania: Las Colinas
Telefon: 8468543
Krótki list motywacyjny:Witam nazywam sie Guy Bogdanovich i poprostu szukam pracy w nauce.
Posiadane doświadczenie:Praca w yellow osk, yellow cab kiedyś teraz praca w vectra taxi i trzy dni temu pracowałem w osk elite ale nie wiem co sie stało 

OOC:
Imię:Łukasz
Ilość GS:3120
Ilość godzin na postaci: 186

AKCEPTUJE, widzimy się IC ;) Zadzwoń:  854-97-80

Użytkownik Adzioh1 edytował ten post 23/01/2018 - 16:17

• Do góry
    • -1

#4 ZiomeqPL-16 23/01/2018 - 17:24

ZiomeqPL
  • Gracz
IC:
Imię i nazwisko:milo campi
Miejsce zamieszkania: aleja gwiazd
Telefon: 8467439
Krótki list motywacyjny:jestem po studiach interesuje sie motoryzacja
Posiadane doświadczenie:tak pracowalem w taxi pare razy oraz w nauce

OOC:
Imię:Adam
Ilość GS:2400
Ilość godzin na postaci: około 39h
  • Do góry
    • 0

#5 Adzioh1181 23/01/2018 - 19:28

Adzioh1
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko:milo campi
Miejsce zamieszkania: aleja gwiazd
Telefon: 8467439
Krótki list motywacyjny:jestem po studiach interesuje sie motoryzacja
Posiadane doświadczenie:tak pracowalem w taxi pare razy oraz w nauce
OOC:
Imię:Adam
Ilość GS:2400
Ilość godzin na postaci: około 39h

Akceptuje, odezwij się w grze do Semyon Potemkin. :)
  • Do góry
    • 0

#6 FrDodo42 23/01/2018 - 23:47

FrDodo
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Gilbert DeLuca
Miejsce zamieszkania: Dom 1062 - Niedaleko glen parku
Telefon: 8380362

Krótki list motywacyjny: Jestem Bardzo doświadczonym kierowca taxi jak i zawodowym instruktorem w nauce jazdy. Potrafie bardzo dużo np: Być miły wobec klientów i starać sie by egzaminator zdał za pierwszym razem! Jeździć umiem i to bardzo. W moim pojeździe wskazuje wyjeżdżone już ponad 3000km, wiec myślę że to dużo i że umiem jeździć każdym samochodem. W branży też mam jakieś doświadczenie. Byłem Pracownikiem jak i kierownikiem w wielu firmach. Myśle że mnie przyjmiecie do tej firmy i ja dołaczając do niej dam z siebie wszystko i będę pracował nawet codziennie! :)
Posiadane doświadczenie: Jak wspomniałem wcześniej mam wyjeżdżone ponad 3000km. Umiem obsługiwać sie taksometrem i prowadzeniem pojazdu. Gdy zdawałem to zdałem za pierwszym razem. A jeśli chodzi o nauke jazdy to Pracowałem w naprawde wielu firmach jak i korporacjach :) U mnie klienci zdając za pierwszym razem, a jeśli chodzi o taxi to zawsze zawiozę klienta szybko, bezpiecznie i na czas, tak żeby klient był zadowolony i żeby polecał on innym nasze kursy prawa jazdy oraz taxi.

OOC:
Imię: MIłosz
Ilość GS: 2560 (około bo nie pamietam)
Ilość godzin na postaci: 130h

OOC: Moge jeszcze dopowiedzieć że mam bardzo rozbudowany poziom RP i siega on na mojej postaci ponad 200rp

Użytkownik SpiderKoks edytował ten post 23/01/2018 - 23:49

• Do góry
    • 1

#7 Adzioh1181 24/01/2018 - 16:50

Adzioh1
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Gilbert DeLuca
Miejsce zamieszkania: Dom 1062 - Niedaleko glen parku
Telefon: 8380362

Krótki list motywacyjny: Jestem Bardzo doświadczonym kierowca taxi jak i zawodowym instruktorem w nauce jazdy. Potrafie bardzo dużo np: Być miły wobec klientów i starać sie by egzaminator zdał za pierwszym razem! Jeździć umiem i to bardzo. W moim pojeździe wskazuje wyjeżdżone już ponad 3000km, wiec myślę że to dużo i że umiem jeździć każdym samochodem. W branży też mam jakieś doświadczenie. Byłem Pracownikiem jak i kierownikiem w wielu firmach. Myśle że mnie przyjmiecie do tej firmy i ja dołaczając do niej dam z siebie wszystko i będę pracował nawet codziennie! :)
Posiadane doświadczenie: Jak wspomniałem wcześniej mam wyjeżdżone ponad 3000km. Umiem obsługiwać sie taksometrem i prowadzeniem pojazdu. Gdy zdawałem to zdałem za pierwszym razem. A jeśli chodzi o nauke jazdy to Pracowałem w naprawde wielu firmach jak i korporacjach :) U mnie klienci zdając za pierwszym razem, a jeśli chodzi o taxi to zawsze zawiozę klienta szybko, bezpiecznie i na czas, tak żeby klient był zadowolony i żeby polecał on innym nasze kursy prawa jazdy oraz taxi.

OOC:
Imię: MIłosz
Ilość GS: 2560 (około bo nie pamietam)
Ilość godzin na postaci: 130h

OOC: Moge jeszcze dopowiedzieć że mam bardzo rozbudowany poziom RP i siega on na mojej postaci ponad 200rp

Akcept, do zoba w grze :P

• Do góry
    • 0

#8 Misteriada5645 25/01/2018 - 16:57

Misteriada564
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Landen Boni 
Miejsce zamieszkania: The line - Hotel
Telefon:  8568987
Krótki list motywacyjny: Nazywam się Landen Boni pochodzę z Włoch dokładniej z miasta Palermo mam 26lat w stanach jestem od 2lat gdzie w miarę możliwości staram się poprawić swoją sytuacje finansową z mojego rodzinnego miasta wyjechałem ponieważ miałem tam marne możliwości rozwoju pomimo, że pracowałem tam również jako kierowca taxi w jednej z największych korporacji. Zależy mi na tej pracy ponieważ chcę wspomóc finansowo rodzinę we Włoszech
Posiadane doświadczenie: Będąc jeszcze we Włoszech pracowałem jako taksówkarz w jednej z największych firm w Palermo po przyjeździe do stanów zjednoczonych również pracowałem w dwóch firmach taksówkarskich lecz musiałem się zwolnić ponieważ nie dostałem urlopu w związku z wyjazdem do Włoch ten urlop był dla mnie naprawdę ważny ze względu na pogrzeb bliskiej mi osoby w moim rodzimym mieście 

OOC:
Imię: Mateusz
Ilość GS: Niestety tylko 492 lecz mój poziom rp jest na dosyć dużym poziomie
Ilość godzin na postaci: 31h 26minut na chwilę obecną 

• Do góry
    • 0

#9 Adzioh1181 25/01/2018 - 18:30

Adzioh1
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Landen Boni 
Miejsce zamieszkania: The line - Hotel
Telefon:  8568987
Krótki list motywacyjny: Nazywam się Landen Boni pochodzę z Włoch dokładniej z miasta Palermo mam 26lat w stanach jestem od 2lat gdzie w miarę możliwości staram się poprawić swoją sytuacje finansową z mojego rodzinnego miasta wyjechałem ponieważ miałem tam marne możliwości rozwoju pomimo, że pracowałem tam również jako kierowca taxi w jednej z największych korporacji. Zależy mi na tej pracy ponieważ chcę wspomóc finansowo rodzinę we Włoszech
Posiadane doświadczenie: Będąc jeszcze we Włoszech pracowałem jako taksówkarz w jednej z największych firm w Palermo po przyjeździe do stanów zjednoczonych również pracowałem w dwóch firmach taksówkarskich lecz musiałem się zwolnić ponieważ nie dostałem urlopu w związku z wyjazdem do Włoch ten urlop był dla mnie naprawdę ważny ze względu na pogrzeb bliskiej mi osoby w moim rodzimym mieście 

OOC:
Imię: Mateusz
Ilość GS: Niestety tylko 492 lecz mój poziom rp jest na dosyć dużym poziomie
Ilość godzin na postaci: 31h 26minut na chwilę obecną 

Dobra niech będzie, widzimy się IC ;)

• Do góry
    • 0

#10 wylluzowany0 25/01/2018 - 22:39

wylluzowany
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Walter Cristiano
Miejsce zamieszkania: mieszkanie niedaleko alej gwiazd 
Telefon: 8376090
Krótki list motywacyjny: Nazywam się Walter Cristiano, mam 24lata , pochodzę z bogatszej rodziny Los Santos, szukam pracy a zainteresowała mnie wasza oferta więc chce spróbować swoich sił tutaj
Posiadane doświadczenie: pracowałem już jako taxówkarz w dwóch firmach taxi i jako nauczyciel jazdy w jednej firmie 

OOC:
Imię:Dawid
Ilość GS:ponad 600 
Ilość godzin na postaci: 61h 

• Do góry
    • 0

#11 Adzioh1181 27/01/2018 - 11:10

Adzioh1
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Walter Cristiano
Miejsce zamieszkania: mieszkanie niedaleko alej gwiazd 
Telefon: 8376090
Krótki list motywacyjny: Nazywam się Walter Cristiano, mam 24lata , pochodzę z bogatszej rodziny Los Santos, szukam pracy a zainteresowała mnie wasza oferta więc chce spróbować swoich sił tutaj
Posiadane doświadczenie: pracowałem już jako taxówkarz w dwóch firmach taxi i jako nauczyciel jazdy w jednej firmie 

OOC:
Imię:Dawid
Ilość GS:ponad 600 
Ilość godzin na postaci: 61h 

Akcept, do zoba IC :P

• Do góry
    • 0

#12 Str1k3rPL-6 27/01/2018 - 11:47

Str1k3rPL
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Augsutus Thomas
Miejsce zamieszkania: Los Santos
Telefon: 8575684
Krótki list motywacyjny: Witam,nazywam się Augustus Thomas i jestem osobą spokojną i miłą,która bez problemu by poradziła sobie w takiej pracy. Umiem bardzo dobrze rp. Gdybym dostał szansę nie zmarnowałbym jej i doceniłbym to. Mam mało GS,ale wciąż on rośnie. Proszę o tą szansę. Bardzo bym chciał spróbować u was popracować i zobaczyć jak to jest.
Posiadane doświadczenie: Pracuje w Bombardier Driving school.

OOC:
Imię: Mam na imię Łukasz.
Ilość GS: 202 
Ilość godzin na postaci:  23godziny i 23minuty

• Do góry
    • -1

#13 Głymow27 28/01/2018 - 16:00

Głymow
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Augsutus Thomas
Miejsce zamieszkania: Los Santos
Telefon: 8575684
Krótki list motywacyjny: Witam,nazywam się Augustus Thomas i jestem osobą spokojną i miłą,która bez problemu by poradziła sobie w takiej pracy. Umiem bardzo dobrze rp. Gdybym dostał szansę nie zmarnowałbym jej i doceniłbym to. Mam mało GS,ale wciąż on rośnie. Proszę o tą szansę. Bardzo bym chciał spróbować u was popracować i zobaczyć jak to jest.
Posiadane doświadczenie: Pracuje w Bombardier Driving school.

OOC:
Imię: Mam na imię Łukasz.
Ilość GS: 202 
Ilość godzin na postaci:  23godziny i 23minuty

Niestety, odrzucam. Za mało ilość GS oraz mieszasz pojęcia. Spróbuj ponownie za jakiś czas.

• Do góry
    • -1

#14 Jesicersoner 7 29/01/2018 - 20:13

Jesicersoner
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko:Takuya Cairo

Miejsce zamieszkania:Sevilla
Telefon:8516593
Krótki list motywacyjny:Witam nazywam się Takuya Cairo , mam 24lata , pochodzę z bogatszej rodziny Los Santos, szukam pracy a zainteresowała mnie wasza oferta więc chce spróbować swoich sił tutaj
Posiadane doświadczenie:pracowałem już jako taxówkarz w dwóch firmach taxi i jako nauczyciel jazdy w jednej firmie

OOC:
Imię:Mikołaj
Ilość GS:5584
Ilość godzin na postaci:7h

• Do góry
    • 0

#15 Adzioh1181 29/01/2018 - 23:03

Adzioh1
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko:Takuya Cairo

Miejsce zamieszkania:Sevilla
Telefon:8516593
Krótki list motywacyjny:Witam nazywam się Takuya Cairo , mam 24lata , pochodzę z bogatszej rodziny Los Santos, szukam pracy a zainteresowała mnie wasza oferta więc chce spróbować swoich sił tutaj
Posiadane doświadczenie:pracowałem już jako taxówkarz w dwóch firmach taxi i jako nauczyciel jazdy w jednej firmie

OOC:
Imię:Mikołaj
Ilość GS:5584
Ilość godzin na postaci:7h

Troszkę mało godzin :(

• Do góry
    • 0

#16 Zjarany916 31/01/2018 - 13:40

Zjarany9
  • Gracz
/delete

Użytkownik Zjarany9 edytował ten post 21/08/2018 - 22:43

• Do góry
    • 1

#17 Adzioh1181 31/01/2018 - 15:29

Adzioh1
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Marco Condo
Miejsce zamieszkania: Hilton Hotel (obok Mobile 2.0)
Telefon: 8515155
Krótki list motywacyjny: Witam nazywam się Marco Condo, mam 22lata, jestem zmotywowany i pełny energi jak mało kto, więc chciałbym dołączyć do waszego grona, ponieważ pańska firma wygląda świetnie!
Posiadane doświadczenie: Doświadczenie posiadam z innych firm, więc wiem jak być taksówkarzem czy instruktorem.

OOC:
Imię: Hubert
Ilość GS: 684
Ilość godzin na postaci:  31h

Akcept, odezwij się w grze ;)

• Do góry
    • 0

#18 Nakiiii-1 01/02/2018 - 10:19

Nakiiii
  • Gracz
IC:
Imię i nazwisko:Oscar Aria
Miejsce zamieszkania: Hotel
Telefon: 8593848
Krótki list motywacyjny:Witam. Jestem Oscar i mam 23 lata, nie było mnie długi czas tu w mieście, ponieważ wyjechałem z rodziną, tam pracowałem jako taksówkarz i wiele się nauczyłem. Przechodząc ujrzałem plakat pańskiej firmy, zainteresowała mnie praca u Pana.
Posiadane doświadczenie: Pracowałem w instruktorce oraz taxi, 1200km wyjezdzone.

OOC:
Imię:Kuba
Ilość GS:650
Ilość godzin na postaci: 33h

Użytkownik Jakub Naka Blaszke_92899 edytował ten post 01/02/2018 - 10:21

• Do góry
    • 0

#19 Adzioh1181 01/02/2018 - 14:31

Adzioh1
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko:Oscar Aria
Miejsce zamieszkania: Hotel
Telefon: 8593848
Krótki list motywacyjny:Witam. Jestem Oscar i mam 23 lata, nie było mnie długi czas tu w mieście, ponieważ wyjechałem z rodziną, tam pracowałem jako taksówkarz i wiele się nauczyłem. Przechodząc ujrzałem plakat pańskiej firmy, zainteresowała mnie praca u Pana.
Posiadane doświadczenie: Pracowałem w instruktorce oraz taxi, 1200km wyjezdzone.
OOC:
Imię:Kuba
Ilość GS:650
Ilość godzin na postaci: 33h

Akcept, dziś wieczorem można się zgadać w grze :)
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: taxi, naukajazdy, rosyjska, korporacja, eastern, biznes

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych