Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Problem blokuje się klawisz np. D i jade gdzie indziej.

samp masakra pomoc

• Please log in to reply
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Majster Bernt — 8 10/01/2018 - 12:57

Majster Bernt
  • Gracz

Hejo kolejny moj problem. 

Jadę sobie normalnie motorkiem, skręcam np. praw klikam "D" i motorek skręci ale za chwile jedzie znów w prawo mimo, że nie trzymam klawisza. Posiadam nowego lapka, od tego czasu takie problemy. Również problem idę sobie i kogoś uderzam, mimo, że tego nie robię! 

- Interesuje mnie, czy może trzeba coś ustawić w ustawieniach na ESC ? 

• Do góry
    • 0

#2 Strażak Eryk — 3747 10/01/2018 - 13:20

Strażak Eryk
  • Gracz

Nie ma to nic wspólnego z grą, problem leży raczej po stronie komputera ;)

• Do góry
    • 0

#3 N0VU — 143 10/01/2018 - 13:22

N0VU
  • Gracz

Miałem coś takiego zaraz po kupnie nowego laptopa. Nie pamiętam w sumie jak to naprawiłem, coś na pewno z rozdzielczością robiłem, ale nie jestem pewien czy to pomaglo.

Użytkownik Mouvu edytował ten post 10/01/2018 - 13:51

• Do góry
    • 0

#4 Pikusiek — 27 10/01/2018 - 13:47

Pikusiek
  • Gracz

Poszukaj opcji kalibracji touch pada, i sprobuj dojśc do problemu. Dodam jak coś wiecej znajde.

PS: Podaj model laptopa, jesteś pewny że przyciski automatycznie sie wciskaja czy może to być spowodowane opóźnieniem wciskanych klawiszy? Od kiedy masz tego laptopa? Upadł Ci, lub stało się coś co mogło uszkodzić, matrycę i/lub klawiaturę bądź touch pada?

Użytkownik Pikusiek edytował ten post 10/01/2018 - 13:52

• Do góry
    • 0

#5 Majster Bernt — 8 10/01/2018 - 18:57

Majster Bernt
  • Gracz

Poszukaj opcji kalibracji touch pada, i sprobuj dojśc do problemu. Dodam jak coś wiecej znajde.

PS: Podaj model laptopa, jesteś pewny że przyciski automatycznie sie wciskaja czy może to być spowodowane opóźnieniem wciskanych klawiszy? Od kiedy masz tego laptopa? Upadł Ci, lub stało się coś co mogło uszkodzić, matrycę i/lub klawiaturę bądź touch pada?

Jest to nowy laptop firmy Asus, nie pamietam teraz jaki dokladnie model, mam go od swiąt jest nowy, nic mu się nie stało. :D 

• Do góry
    • 0

#6 Pikusiek — 27 10/01/2018 - 19:05

Pikusiek
  • Gracz

Jest to nowy laptop firmy Asus, nie pamietam teraz jaki dokladnie model, mam go od swiąt jest nowy, nic mu się nie stało. :D

Wygląda jak uszkodzenie klawiatury, masz gwarancję?

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: samp, masakra, pomoc

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych