Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Nie mogę połączyć postaci z kontem.

błąd postać połączyć

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 WoJJowsky0 19/12/2017 - 17:03

WoJJowsky
  • Świeżak

Witam,

Próbuje połączyć moją postać z kontem na forum jednak wciąż wyświetla się komunikat, że hasło do postaci jest niepoprawne chociaż wpisuje je dobrze.

Proszę o pomoc.

• Do góry
    • 0

#2 TheRobert 128 19/12/2017 - 17:11

TheRobert
  • Gracz

Witam,

Próbuje połączyć moją postać z kontem na forum jednak wciąż wyświetla się komunikat, że hasło do postaci jest niepoprawne chociaż wpisuje je dobrze.

Proszę o pomoc.

Tworząc postać w grze możliwe, że popełniłeś jedną literówkę, która wprowadza system do błędu i nie możesz założyć swojej postaci.
O ile pamiętam, administracja nie odpowiada za niepodpisane postacie.

Najlepiej odczekaj 24 godziny (całą dobę/dzień), oraz stwórz nową postać z dokładnym hasłem.

Pozdrawiam!  :P

• Do góry
    • 0

#3 WoJJowsky0 19/12/2017 - 17:17

WoJJowsky
  • Świeżak

Wpisuje Imię/Nazwisko i hasło i pisze, że hasło niepoprawne. Za chwilę loguję się tym hasłem w grze i działa.

• Do góry
    • 0

#4 TheRobert 128 19/12/2017 - 17:35

TheRobert
  • Gracz

Wpisuje Imię/Nazwisko i hasło i pisze, że hasło niepoprawne. Za chwilę loguję się tym hasłem w grze i działa.

Dziwne, skoro możesz zalogować się na postać w grze - to niestety już tobie nie pomogę.
Napisz do Bartka, lub innej osoby z zarządu, oni powinni ci pomóc.

Pozdrawiam!

• Do góry
    • 0

#5 Strefiarz 2 19/12/2017 - 17:36

Strefiarz
  • Gracz

Wpisuj imię i nazwisko w taki sposób Test_Testowy, następnie sprawdź, czy wpisujesz dobrze hasło, jeśli masz z dużych czy małych liter.

• Do góry
    • 0

#6 Kasiek4408 20/12/2017 - 01:30

Kasiek
  • Zarząd
Czy masz w haśle jakieś polskie znaki? Jeżeli tak to właśnie dlatego występuje u Ciebie taki problem. Jeżeli nie to upewnij się czy aby na pewno wpisujesz nick swojej postaci dokładnie w taki sposób jak wyjasnił Ci kolega w poście wyżej. Pamiętaj również, że podpisując postać pod konto globalne musisz użyć hasła, którego używasz w grze a nie na forum.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: błąd, postać, połączyć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych