Witam,
Próbuje połączyć moją postać z kontem na forum jednak wciąż wyświetla się komunikat, że hasło do postaci jest niepoprawne chociaż wpisuje je dobrze.
Proszę o pomoc.
Witam,
Próbuje połączyć moją postać z kontem na forum jednak wciąż wyświetla się komunikat, że hasło do postaci jest niepoprawne chociaż wpisuje je dobrze.
Proszę o pomoc.
Witam,
Proszę o pomoc.
Tworząc postać w grze możliwe, że popełniłeś jedną literówkę, która wprowadza system do błędu i nie możesz założyć swojej postaci.
O ile pamiętam, administracja nie odpowiada za niepodpisane postacie.
Najlepiej odczekaj 24 godziny (całą dobę/dzień), oraz stwórz nową postać z dokładnym hasłem.
Pozdrawiam!
Wpisuje Imię/Nazwisko i hasło i pisze, że hasło niepoprawne. Za chwilę loguję się tym hasłem w grze i działa.
Wpisuje Imię/Nazwisko i hasło i pisze, że hasło niepoprawne. Za chwilę loguję się tym hasłem w grze i działa.
Dziwne, skoro możesz zalogować się na postać w grze - to niestety już tobie nie pomogę.
Napisz do Bartka, lub innej osoby z zarządu, oni powinni ci pomóc.
Pozdrawiam!
Wpisuj imię i nazwisko w taki sposób Test_Testowy, następnie sprawdź, czy wpisujesz dobrze hasło, jeśli masz z dużych czy małych liter.
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Wnioski o pozwolenie na multikonto →
Odblokowanie postaciNapisany przez Deven, 04/03/2020 |
|
|
||
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
[Forum] UstawieniaNapisany przez Kubonzo, 02/07/2019 |
|