Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

51' Driving School

• Please log in to reply
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 DDP — 329 18/12/2017 - 20:45

DDP
  • Gracz

*
Popularny

FWgaZAb.png

51 Driving School

nowo powstała nauka jazdy, której cechą są tanie kursy, a po zdanym egzaminie zawsze gwarantujemy podwózke do urzędu w celu wyrobienia dokumentów!

kurs to jedyne 50 dolarów dzięki czemu, każdemu zostanie na wyrobienie dokumentów (prawko, dowód).

Jak się do nas dostać?

wystarczy napisać krótkie podanie którego wzór macie podany niżej.

- Dlaczego chcesz pracować w nauce jazdy?

- chcesz spokojnie jeździć i dawać kursy czy używać go w celach prywatnych?

- dlaczego akurat nasza firma?

(OOC)

- ilość godzin

- odkryta postać (w celu weryfikacji)

- screen z stats. ( w celu weryfikacji)

co oferujemy?

- premie (dla tych którzy zrobili pierwsze pięć kursów wypłaty aż 210$ za 18 minut!)

- co tygodniowe konkursy dla pracowników.

(podania pod tym tematem, a pytanka najlepiej na moje PW forumowe. ;)

• Do góry
    • 6

#2 Kubowsky — 0 19/12/2017 - 10:11

Kubowsky
  • Gracz

Pracować w nauce jazdy chciałbym ponieważ czuję się w tym fachu świetnie, mam stały kontakt z ludźmi, jestem wygadany oraz cierpliwy. 

Rzecz jasna że chce dawać kursy.

Wasza firma zaintrygowała moją osobę na swój magiczny sposób. Wydaje mi się że wyróżnia się ona od innych, i chciałbym spróbować swoich sił.

(OOC)

Na postaci której teraz odgrywam jest 74, na wszystkich można sprawdzić w mojej karcie gracza.

- odkryta postać (w celu weryfikacji) (Nie rozumiem zbytnio co rozumiesz w odkryta postać - prosił bym o rozwinięcie tego, jeżeli dostane odpowiedz odrazu zedytuje.)

https://imgur.com/a/lkD4K

• Do góry
    • 0

#3 DDP — 329 19/12/2017 - 10:19

DDP
  • Gracz

*
Popularny

Pracować w nauce jazdy chciałbym ponieważ czuję się w tym fachu świetnie, mam stały kontakt z ludźmi, jestem wygadany oraz cierpliwy. 
Rzecz jasna że chce dawać kursy.
Wasza firma zaintrygowała moją osobę na swój magiczny sposób. Wydaje mi się że wyróżnia się ona od innych, i chciałbym spróbować swoich sił.

(OOC)
Na postaci której teraz odgrywam jest 74, na wszystkich można sprawdzić w mojej karcie gracza.
- odkryta postać (w celu weryfikacji) (Nie rozumiem zbytnio co rozumiesz w odkryta postać - prosił bym o rozwinięcie tego, jeżeli dostane odpowiedz odrazu zedytuje.)
https://imgur.com/a/lkD4K

Akcept.
  • Do góry
    • 10

#4 Kamciok7331 — 1 23/12/2017 - 17:14

Kamciok7331
  • Gracz

Witam,Pracować w nauce jazdy chciałbym ponieważ dobrze dogaduje się z klientami.Jestem Bardzo cierpliwy.Wasza firma zainteresowała mnie ponieważ od długiego czasu szukam takiej pracy.

(OCC)

Na postaci której grywam jest 89.

• Do góry
    • 0

#5 Detkowsky — 0 23/12/2017 - 17:41

Detkowsky
  • Gracz

-  Jest to świetny zawód o wiele lepszy niż zwykłe stanie za ladą 

- chce uczyć innych nie potrzebuje auta do celów prywatnych 

- Wasza firma jest nowa i wydaje sie być przyszłościowa chciałbym być jej częścią 

(OOC)

- 43h 

- https://imgur.com/a/aKnLf

Użytkownik Detkowsky edytował ten post 23/12/2017 - 17:42

• Do góry
    • 0

#6 Dizajjn — 0 23/12/2017 - 19:08

Dizajjn
  • Świeżak

Chcialabym pracowac w 51 Driving School poniewaz, wiaze z ta firma wielkie nadzieje.

-Chcialabym pracowac w tej firmie poniewaz jazda sprawia mi sama przyjemnasc.

- Chce spokojnie jezdzic i dawac kursy innym nowym gracza.

- Wasza firma poniewaz jako jedyni na poczatku gry przyjechaliscie po mnie i zdalam prawko.

-Mam 4.5h ale ogarniam gierke, poniewaz kiedys gralam.

-Niestety niedziala mi screen ale moja postac nazywa sie Aisha Bauer

• Do góry
    • 0

#7 Maniu1234 — 45 25/12/2017 - 20:54

Maniu1234
  • Gracz

Witam chciałbym pracować w 51 driving school ponieważ poszukuje pracy z ciekawym zajęciem 

-chce spokojnie dawać kursy nauki jazdy, nie będę używał samochodów służbowych do prywatnych celów dlatego że mam sowjego sancheza i mam dostęp w innych firmach do samochodów służbowych i motorów 

-interesuje mnie wasza firma dlatego że jesteście bardzo zaufani i jazda sprawia mi przyjemność ;)

-Mam 69h na postaci myślę że to wystarczy co dowodzi na to że jestem zaufany

https://imgur.com/ZOIAezo

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych