Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
- - - - -

Nowe możliwości SAMP'a

samp skins

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 TheRobert 128 18/12/2017 - 19:53

TheRobert
  • Gracz

Hej!

Niedawno - dokładniej wczoraj zauważyłem wersję sampa bądź jakaś modyfikację, której dzięki niej daje nam możliwość wgrywania własnych skinów na serwer. Niestety nie wiem czy to jest w 100% pewne lecz widziałem, że to rzeczywiście działa.
Zapytacie dlaczego tworzę ten temat i po co marnuję wam czas na czytanie tego.
Uważam, że taka modyfikacja może się przydać na społeczność net4game szczególnie do gangów. Dodając własnoręcznie skiny na serwer, można dodać np. skin pack: bloods, crips - i wszystkie skórki, które mają w miarę przyzwoite pixele.
Skiny tzw. skórki będzie każdy widzieć, jedynie co będziemy musieli zrobić, to poczekać przy wejściu na serwer, żeby cała biblioteka ez skórkami się zainstalowała (to tak jakby tylko pliki txd, dff bodajże, które zapisują się w bibliotece SAMP)

Byłby bardziej super klimacik, nikt nie musiałby podmieniać sobie plików skórek, na gangowe.

Więc jeżeli ta modyfikacja/wersja SAMP by działała co wy na to?

Pozdrawiam!  ;)

• Do góry
    • 0

#2 Baginek364 18/12/2017 - 19:59

Baginek
  • Gracz

To dopiero wersja developerska SAMP. Jest temat, który utworzył Bartek z jego podejściem. Odsyłam do niego: https://net4game.com...któw-sa-mp-038/

• Do góry
    • 0

#3 TheRobert 128 18/12/2017 - 20:01

TheRobert
  • Gracz

O! Racja nie zauważyłem tego tematu. Tak czy siak, jest to dobry szczegół, aby to wprowadzić. Byłoby super!

• Do góry
    • 0

#4 DamianDC1369 18/12/2017 - 20:58

DamianDC1
  • Gracz

Trochę cringe. Ile lat temu MTA umożliwiało to co SA-MP dopiero teraz planuje? Tym bardziej, że ta gra jest już praktycznie martwa.

• Do góry
    • 0

#5 TheRobert 128 18/12/2017 - 21:32

TheRobert
  • Gracz

Trochę cringe. Ile lat temu MTA umożliwiało to co SA-MP dopiero teraz planuje? Tym bardziej, że ta gra jest już praktycznie martwa.

Przyznaję, coraz mniej graczy gra - dlatego support SAMPA wprowadza zmiany. A czy ja wiem graczy mało? "Players Online: 37206"
Możliwe, że MTA jest lepsze, wgrywanie modów i tak dalej. Jak dla mnie SAMP najlepszy ;)

• Do góry
    • 0

#6 TomiLBRT-11 18/12/2017 - 22:49

TomiLBRT
  • Gracz

A moim skromnym zdaniem nowy SA-MP 0.3.8 jest to namiastka tego,co nas czeka,czyli fuzja sampa i mta poprzez wyciągnięcie najlepszych aspektów z każdego z tych programów i zrobienie jednego na nowym silniku,ale pewnie się mylę,bo co ja się tam znam ;p

• Do góry
    • 0

#7 TheRobert 128 19/12/2017 - 17:57

TheRobert
  • Gracz

Temat zamykam, ponieważ Bartosz już napisał o tym swój temat!  :P 

https://net4game.com...któw-sa-mp-038/

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: samp, skins

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych