Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Zwodowanie pojazdu!

pojazd woda lag

Najlepsza odpowiedź Skino, 09/12/2017 - 16:55

Z tego co piszesz, to PCJ wpadła do wody kiedy ją zespawnowałeś - czyli nie wleciałeś do wody siedząc na niej, dlatego pojazd nie jest zwodowany. :)

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Fabi165 09/12/2017 - 16:16

Fabi
  • Gracz

Witam, mam pewien problem, aczkolwiek jechałem sobie na paczki PCJ, i nagle dostałem jednego laga, który mnie nie zaskoczył, ale straciłem panowanie nad PCJ, i przeskoczyłem nad rzeką, PCJ zniknęła mi lekko przed wylądowaniem, myślę sobie, że fajnie, wylądowałem trochę od brzegu, więc wszystko w porządku, nagle odspawnowałem ją, a ona nad wodą, nie mogłem nic zrobić i wpadła do wody, nie wiem dlaczego tak się stało, ale nie mogłem nic zrobić, totalnie nic... Straciłem tylko hajs, na który zbierałem długo, i zawsze jak coś się zarobi to się traci... I nie wiem, czy to jest moja wina, czy nie, ale proszę o sprawdzenie tego.

• Do góry
    • 1

#2 Trendsetter4 09/12/2017 - 16:29

Trendsetter
  • Gracz

Za lagi odpowiadasz niestety ty, nie serwer. Przykra jednak prawdziwa wiadomość. 

• Do góry
    • -1

#3 Fabi165 09/12/2017 - 16:40

Fabi
  • Gracz

Nieważne, PCJ działa, nie wiem dlaczego, ale jest spoko, bye <3 Temat do zamknięcia, nic więcej nie trzeba.

• Do góry
    • 1

#4 Hrabia Cooper 167 09/12/2017 - 16:46

Hrabia Cooper
  • Gracz

Nieważne, PCJ działa, nie wiem dlaczego, ale jest spoko, bye <3 Temat do zamknięcia, nic więcej nie trzeba.

Też kiedyś tak miałem, wygłupiałem się z kolegą i dostałem laga, patrze PCJ wpada do wody ja nad brzegiem i działała normalnie.

• Do góry
    • 0

#5 Skino819 09/12/2017 - 16:55

Skino
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Z tego co piszesz, to PCJ wpadła do wody kiedy ją zespawnowałeś - czyli nie wleciałeś do wody siedząc na niej, dlatego pojazd nie jest zwodowany. :)

• Do góry
    • 1

#6 Fabi165 09/12/2017 - 17:27

Fabi
  • Gracz

Aha, no tego to nie wiedziałem, dzięki za info, sztoos, ważne że chodzi xD

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: pojazd, woda, lag

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych