https://www.youtube.com/watch?v=vkt_rwZXjUU&feature=youtu.be&ab_channel=SF
Coming soon.

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=vkt_rwZXjUU&feature=youtu.be&ab_channel=SF
Coming soon.
Dziekuje Werka za to promo, Podoba mi sie <3
Sztos!
Koooozak Promo!

Popularny
Dziekuje Werka za to promo, Podoba mi sie <3
Nie ma problemu, a teraz wyskakuj z hajsu
#ToJa
pograłby
pograłby
Apeluj, zapraszam
Apeluj, zapraszam
Raczej dopiero w marcu ;p
Ty no kozak Ci powiem
Braqueurs - Organizacja paru azjatów i dwóch czarnych - z którymi nie warto zadzierać, bo otoczą cie na moście z animacją //czekam i otwartym bagażnikem. Lider grupy odda ci strzał w głowe z "orzełka" po czym spadniesz z mostu i umrzesz na śmierć. Uwielbiają nuty ala promo do jakiegoś dramatu miłosnego. Nie dają sobie w kasze dmuchać i jeżdżą autami pod kolor ubrań żeby było bardziej klimatycznie. Czarni w organizacji są niedoceniani gdyż w filmikach lądują zawsze na drugim planie; żeby sobie zasłużyć na pierwszy plan muszą przesiedzieć na animacji //czekam przynajmniej kilka lat.
Prosze bardzo; oto opis organizacji dla was. Wspomnijcie o mnie w credistach nie odbierajcie mnie źle, to tylko śmieszkowanie.
Użytkownik TheRealKubin edytował ten post 16/10/2017 - 00:32
Kolejna zajebiście zapowiadająca się organizacja, które nie wypali? Pokazanie na filmiku jakiejś bogatej mafii z pomocnika, ehh. No zobaczymy ile z tego pokażecie w grze i czy się utrzymacie tutaj, powodzonka.
Kolejna zajebiście zapowiadająca się organizacja, które nie wypali? Pokazanie na filmiku jakiejś bogatej mafii z pomocnika, ehh. No zobaczymy ile z tego pokażecie w grze i czy się utrzymacie tutaj, powodzonka.
nie wszystko z pomocnika stary, ta bogata mafia bedzie rozwalac biedne gangi, dzieki
Braqueurs - Organizacja paru azjatów i dwóch czarnych - z którymi nie warto zadzierać, bo otoczą cie na moście z animacją //czekam i otwartym bagażnikem. Lider grupy odda ci strzał w głowe z "orzełka" po czym spadniesz z mostu i umrzesz na śmierć. Uwielbiają nuty ala promo do jakiegoś dramatu miłosnego. Nie dają sobie w kasze dmuchać i jeżdżą autami pod kolor ubrań żeby było bardziej klimatycznie. Czarni w organizacji są niedoceniani gdyż w filmikach lądują zawsze na drugim planie; żeby sobie zasłużyć na pierwszy plan muszą przesiedzieć na animacji //czekam przynajmniej kilka lat.
Prosze bardzo; oto opis organizacji dla was. Wspomnijcie o mnie w credistachnie odbierajcie mnie źle, to tylko śmieszkowanie.
Mam lepszy. Braqu euros- biedny gang
nie odbierajcie mnie źle, to tylko śmieszkowanie.
Super
Użytkownik Felkleyd edytował ten post 28/07/2018 - 21:54
fajne nawet
Wera znowu porządnie leci z tematem.. zapowiada się ciekawie.
Ładne promo Wercia Powodzenia, może uda się wam coś tutaj jeszcze ugrać

Popularny
Ładne promo Wercia
Powodzenia, może uda się wam coś tutaj jeszcze ugrać
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych