Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

REKRUTACJA GREEN POWER TEAM NAUKA JAZDY!

rekrutacja instruktor prawo jazdy nauka jazd green power team

• Please log in to reply
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 CharlesWard0 23/09/2017 - 20:21

CharlesWard
  • Gracz

ELA5Ibh.png

Green Power Team - Nauka jazdy

POSZUKUJEMY :

MENADŻERÓW

KIEROWNIKÓW

INSTRUKTORÓW NAUKI JAZDY

OCZEKIWANIA:

OCZEKUJEMY RZETELNOŚCI W WYKONYWANIU ZADAŃ

WYNAGRODZENIE:

PODSTAWOWE: $300

PREMIE: +$150

Więcej informacji na temat dodatków do wypłat w dziale: PREMIE 

KONTAKT Z DZIAŁEM REKRUTACJI : 802-15-13 Malcolm Brotherton

IC WZÓR:

Imię i nazwisko: 
Miejsce zamieszkania: 

Numer telefonu:  
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w nauce jazdy?: 
Dlaczego akurat my:

OOC WZÓR

Ilość Gs:
godziny na postaci:
screan z /stats:

• Do góry
    • 0

#2 Casandra Campi 0 23/09/2017 - 20:35

Casandra Campi
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko:Alvaro Dimartino

Miejsce Zamieszkania:Ibiza Hotel przy Market Station

Nr Telefonu:

Jakie masz doświadczenie,pracowałeś kiedyś w nauce jazdy?:Tak pracowałem w naukach jak Yellow Osk,Elka school

Dlaczego akurat my:Chciałbym u was pracować bo wydaje mi się że u was jest dużo wypłat i dobre pojazdy i chciałbym spróbować

OOC:

Ilość GS:już prawie 600 dobiłem mam 598

12 Godzin na postaci

Screen z /stats nie udało mi się zrobić

• Do góry
    • 0

#3 JonnyBustos2 23/09/2017 - 20:40

JonnyBustos
  • Gracz

IC

Imię i nazwisko: Johnny bustos
Miejsce zamieszkania:  Akademik Los Santos market

Numer telefonu:  8236052

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w nauce jazdy?:  nie
Dlaczego akurat my: Lubie zielony

OOC 

Ilość Gs: 490
godziny na postaci:14h+
screan z /stats:
https://i.imgur.com/0YH0uMs.jpg

Użytkownik JonnyBustos edytował ten post 23/09/2017 - 20:41

• Do góry
    • 0

#4 CharlesWard0 23/09/2017 - 23:01

CharlesWard
  • Gracz

IC

Imię i nazwisko: Johnny bustos
Miejsce zamieszkania:  Akademik Los Santos market

Numer telefonu:  8236052

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w nauce jazdy?:  nie
Dlaczego akurat my: Lubie zielony

OOC 

Ilość Gs: 490
godziny na postaci:14h+
screan z /stats:
https://i.imgur.com/0YH0uMs.jpg

Mało przegranych godzin na postaci ale dam szanse. /Akceptuje 

IC:

Imię i Nazwisko:Alvaro Dimartino

Miejsce Zamieszkania:Ibiza Hotel przy Market Station

Nr Telefonu:

Jakie masz doświadczenie,pracowałeś kiedyś w nauce jazdy?:Tak pracowałem w naukach jak Yellow Osk,Elka school

Dlaczego akurat my:Chciałbym u was pracować bo wydaje mi się że u was jest dużo wypłat i dobre pojazdy i chciałbym spróbować

OOC:

Ilość GS:już prawie 600 dobiłem mam 598

12 Godzin na postaci

Screen z /stats nie udało mi się zrobić

/Odrzucam - powód jeśli dla Ciebie zrobienie SS'a to problem to nie mamy o czym rozmawiać.

• Do góry
    • 0

#5 Aleksio311 24/09/2017 - 00:05

Aleksio31
  • Gracz

IC WZÓR:

Imię i nazwisko: Cruz Canino
Miejsce zamieszkania: Hotel koło Centrum

Numer telefonu:  7697837
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w nauce jazdy?: W kierowaniu autem mam  średnie doświadczenie ale umiem jeździć autem tak żeby nie rozwalić autem,i nie pracowałem nigdy   w takiej firmie  
Dlaczego akurat my:Bo Myśle że jesteście najlepsi w tym kraju i dajecie dużą wypłatę i jesteście nową  firmą i można się dostać łatwiej 
                                                                                        OOC WZÓR

Ilość Gs:384
godziny na postaci:19
screan z /stats::
https://imgur.com/DYCuQLA

Użytkownik Domcio22 edytował ten post 24/09/2017 - 00:09

• Do góry
    • 0

#6 Rov2 24/09/2017 - 07:45

Rov
  • Gracz

IC

Imię i nazwisko: Jair Smith.
Miejsce zamieszkania: Akademik niedaleko metra.

Numer telefonu:  8251226.
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w nauce jazdy?: Pracowałem jedynie w firmie taksówkarskiej, więc doświadczenie odnośnie prowadzenia samochodów jakowe posiadam. Myślę, że mógłbym sprawdzić się i w nauce jazdy.
Dlaczego akurat my: Jesteście jedną z niewielu firm które oferują nowym pracownikom pełen etat i darzę Was szacunkiem.

OOC

Ilość Gs: 1886.
Godziny na postaci: 33h.
Screen z /stats: 
https://imgur.com/a/OQKfq

Użytkownik Rov edytował ten post 27/09/2017 - 16:19

• Do góry
    • 0

#7 CharlesWard0 24/09/2017 - 08:45

CharlesWard
  • Gracz

IC WZÓR:

Imię i nazwisko: Cruz Canino
Miejsce zamieszkania: Hotel koło Centrum

Numer telefonu:  7697837
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w nauce jazdy?: W kierowaniu autem mam  średnie doświadczenie ale umiem jeździć autem tak żeby nie rozwalić autem,i nie pracowałem nigdy   w takiej firmie  
Dlaczego akurat my:Bo Myśle że jesteście najlepsi w tym kraju i dajecie dużą wypłatę i jesteście nową  firmą i można się dostać łatwiej 
                                                                                        OOC WZÓR

Ilość Gs:384
godziny na postaci:19
screan z /stats::
https://imgur.com/DYCuQLA

/Odrzucam

IC

Imię i nazwisko: Jair Smith.
Miejsce zamieszkania: Akademik niedaleko metra.

Numer telefonu:  6550306.
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w nauce jazdy?: Pracowałem jedynie w firmie taksówkarskiej, więc doświadczenie odnośnie prowadzenia samochodów jakowe posiadam. Myślę, że mógłbym sprawdzić się i w nauce jazdy.
Dlaczego akurat my: Jesteście jedną z niewielu firm które oferują nowym pracownikom pełen etat i darzę Was szacunkiem.

OOC

Ilość Gs: 1886.
Godziny na postaci: 33h.
Screen z /stats: 
https://imgur.com/a/OQKfq

/Akceptuje 

• Do góry
    • 0

#8 konradowski04 66 24/09/2017 - 11:01

konradowski04
  • Gracz

IC WZÓR:

Imię i nazwisko:  Darius_Bonelli
Miejsce zamieszkania: Jefferson

Numer telefonu:  822-10-84

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w nauce jazdy?: Praocwałem, kiedyś miałem nawet swoją, więc wiem co i jak.
Dlaczego akurat my: Moim zdaniem to najlepsza nauka w Los Santos

OOC WZÓR

Ilość Gs: 7420
godziny na postaci: 129 godz 52 min
screan z /stats:
 https://imgur.com/a/zqR7W

• Do góry
    • 0

#9 WiktorexXD0 25/09/2017 - 17:28

WiktorexXD
  • Świeżak

Imię i nazwisko:  Shou Bailey
Miejsce zamieszkania: Akedemik w centrum 

Numer telefonu:  8248600
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w nauce jazdy?: duże, dużo razy pracowałem w nauce jazdy bardzo lubie Nauke Jazdy.
Dlaczego akurat my: Ponieważ zdawałem u was Prawo Jazdy i Pracownicy są bardzo Przyjemni i Macie Fajną nazwe :D, Bardzo chciałbym Pracować w nauce jazdy, Robił  bym dobre wrażenia na klientach wtedy klienci naszą firme polecali by innym i dzięki temu zyskali byśmy nowych klientów.

OOC WZÓR

Ilość Gs: tylko 10 :/
godziny na postaci: 1,5h Wiem Bardzo mało ale do Starego konta zapomniałem hasła i dlatego mam nowe więc mam tak mało godzin ale Bardzo Prosze o Zaufanie Będe Dobrym pracownikiem :D
screan z /stats:
https://imgur.com/a/goODa

Bardzo Proszę O Szanse ! 

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, instruktor, prawo jazdy, nauka jazd, green, power, team

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych