Hej, lekko ponad tydzień temu odbyła się impreza Summer Beach Party na którą czekałem lecz szczerze nie wierzyłem w to, że się tam pojawię (siła wyższa), ale udało się wszystko załatwić na czas. Po raz drugi więc złapałem aparat i stwierdziłem, że trzeba to w jakiś sposób udokumentować wizualnie, jako iż archiwizacją audio zajmuje się Kozji to pomyślałem, że takie fotorelacje będą świetne jak i dla osób, które nie uczestniczyły w wydarzeniu jak i pamiątką dla tych, którzy bawili się razem z nami!
Niestety nie wszystko poszło po mojej myśli, lecz była to rzecz, której nie dało się przewidzieć czy też zapobiec, zresztą zerknijcie:
Ponad 150 zdjęć niestety nie zapisała się poprawnie, plik powstał w folderze lecz obraz razem z nim już nie, bardzo źle się z tym czuje, ponieważ bardzo dużo fantastycznych zdjęć powstało właśnie pod koniec eventu. W każdym razie zrobiłem tyle ile mogłem i myślę, że również wam się spodobają.
Oczywiście tak jak poprzednio, jeśli widzisz siebie na którymś zdjęciu, daj o sobie znać tam na dole!
Również od siebie pragnę dodać, iż najlepszym sposobem na oglądanie tej konkretnie relacji jest włączenie sobie tego w tle: Tropikalne dobra
Następnym razem spróbujmy dobić 400 czystych zdjęć!
Dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę i genialną organizację!
(ukłony dla Event Team'u!)
Miłego oglądania i widzimy się już na następnym evencie!
Użytkownik MelodicEdits edytował ten post 08/09/2017 - 16:39