Eleven Taxi
IC
OOC
Imię: Oskar
Punkty reputacji: 52
GS: 560 &Zaczynam od nowa bo długa przerwa%
&Stare konto: 23500GS&
Użytkownik Florianek edytował ten post 21/10/2017 - 13:04
Eleven Taxi
IC
OOC
Imię: Oskar
GS: 560 &Zaczynam od nowa bo długa przerwa%
&Stare konto: 23500GS&
Użytkownik Florianek edytował ten post 21/10/2017 - 13:04
Eleven Taxi
IC
Imię: EmilioNazwisko: PogorzelskiAdres zamieszkania: Hotel pod metremWiek: 25 LatOd kiedy posiadasz prawo jazdy: Wczoraj się wprowadziłem, i wczoraj zrobiłem za pierwszym razemO sobie: Mam na imię Emilio Pogorzelski, pochodzę z polski, przyjechałem do ameryki w poszukiwaniu pracy, kolega powiedział ze Eleven taxi szuka dobrym oraz miłych kierowców więc myślę czemu nie spróbowaćDoświadczenie w branży: wyższe wykształcenieJak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Tak jak w innych firmach taxi, czyli siedzenie za kierownicą i czekanie aż przyjdzie zgłoszenie od centrali, a pod czas jazdy z klientem staram być się miły oraz dotrzymać atmosfery żeby klienci ponownie skorzystali z naszych usługNr. tel: 829-15-86
OOC
Imię: OskarWiek: 16
GS: 150 &Zaczynam od nowa bo długa przerwa%&Stare konto: 23500GS&
Akceptuje
Eleven Taxi
IC
Imię: EmilioNazwisko: PogorzelskiAdres zamieszkania: Hotel pod metremWiek: 25 LatOd kiedy posiadasz prawo jazdy: Wczoraj się wprowadziłem, i wczoraj zrobiłem za pierwszym razemO sobie: Mam na imię Emilio Pogorzelski, pochodzę z polski, przyjechałem do ameryki w poszukiwaniu pracy, kolega powiedział ze Eleven taxi szuka dobrym oraz miłych kierowców więc myślę czemu nie spróbowaćDoświadczenie w branży: wyższe wykształcenieJak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Tak jak w innych firmach taxi, czyli siedzenie za kierownicą i czekanie aż przyjdzie zgłoszenie od centrali, a pod czas jazdy z klientem staram być się miły oraz dotrzymać atmosfery żeby klienci ponownie skorzystali z naszych usługNr. tel: 829-15-86
OOC
Imię: OskarWiek: 16
GS: 150 &Zaczynam od nowa bo długa przerwa%&Stare konto: 23500GS&
Akceptuje
Eleven Workshop
Imię, Nazwisko: Jaquan Yamamoto
Numer tel: -
Czy masz doświadczenie w zawodzie mechanika?: jasne, mam doświadczenie w zawodzie mechanika, pracowałem we wielu firmach zajmujących się naprawianiem aut, oczywiście sam jestem fascynatem motoryzacji i kręci mnie naprawianie, tuningowanie, robienie różnych przeróbek aut. Ogólnie jestem fanem motoryzacji.
Eleven Workshop
Imię, Nazwisko: Jaquan Yamamoto
Numer tel: -
Czy masz doświadczenie w zawodzie mechanika?: jasne, mam doświadczenie w zawodzie mechanika, pracowałem we wielu firmach zajmujących się naprawianiem aut, oczywiście sam jestem fascynatem motoryzacji i kręci mnie naprawianie, tuningowanie, robienie różnych przeróbek aut. Ogólnie jestem fanem motoryzacji.
Akceptuje
Eleven Taxi
IC
OOC
Imię:Kuba
Punkty reputacji:-6
GS:1266
Eleven Taxi
IC
Imię:ElishaNazwisko:BogaevskaiaAdres zamieszkania:Los Santos, aleja gwiazd.Wiek:27Od kiedy posiadasz prawo jazdy:8 miesięcy.O sobie:Jestem Elisha, jestem eleganckim mężczyzną w odpowiednim wieku. Dobrze prowadzę samochód, jestem zawsze pozytywnie nastawiony. Bardzo często pracuje.Doświadczenie w branży:Pracowałem w wielu firmach taksówkarskich.Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:CV:Pracowałem w wielu barach, taksówkach, naukach jazdy. Zawsze starałem się być na podium. Gdy się dało, dostawałem premię. Bardzo mnie pochwalano w różnych pracach, mówiono, że jestem najlepszy.List motywacyjny:Jestem bardzo pracowity, często jestem w odpowiednich godzinach pracy. Staram się pracować jak najdłużej, jak najczęściej.
Nr. tel:8311374
OOC
Imię:KubaWiek:16
Punkty reputacji:-6
GS:1266
Odrzucam.
Nie podobają mi się twoje logi jak i ilość GS'ów. Zatrudnij się w innym biznesie - na przykład warsztat i zdobądź nasze zaufanie.
Użytkownik Żaczek edytował ten post 28/10/2017 - 23:39
Imię:Lacey
Nazwisko: Adams
Adres zamieszkania: Hotel nr.391
Od kiedy posiadasz prawo jazdy: Prawo jazdy już od jakiegoś czasu,ale znam się na rzeczy
O sobie:Jestem młodą mieszkanką tutejszego miasta Los Santos i pomimo tego,że jestem tak krótko to zdążyłam je już dobrze poznać.
Doświadczenie w branży:Za dużego nie mam doświadczenia,ale po to są szkolenia,żeby nabrać wprawy, aczkolwiek jeździłam na samochodach używanych.
Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:Początki..Wiadomo jak to w nowej pracy,ale z biegiem czasu moim zdaniem może być tylko lepiej, jestem osobą, która szybko się uczy i przez to nabierze szybko doświadczenia.Chciałabym dodać jeszcze, że jestem na drugim roku liceum na kierunku hotelarskim i świetne sobie radzę nawet z najtrudniejszym materiałem w celu nabycia wiedzy.
List motywacyjny:
Wierzę,że w Pańskim zespole znajdzie się miejsce,pomimo tego, że nie jestem bardzo doświadczona,ale każda praca ma w sobie to,że trzeba umieć nawiązywać kontakty,z nowymi ludźmi i skutecznie potrafić nawiązywać interakcje z tym związane,posiadam taką zdolność,chcę również dodać,że Prawo Jazdy, które uzyskałam nie jest przypadkowe, i jest zdane za pierwszym razem bez żadnych komplikacji,ani za "ładne oczy" tylko za zawziętność i chęć nauki, aby je zdać.
Myślę,że nasza współpraca oraz tętniąca życiem atmosfera przyczyni się do tego, że bedę dobrze cenioną pracowniczką tutaj firmy Eleven Company Taxi.
OOC
Imię: Mateusz
Punkty reputacji: 11
GS : 68 (nowa postać)
Imię:Lacey
Nazwisko: Adams
Adres zamieszkania: Hotel nr.391
Od kiedy posiadasz prawo jazdy: Prawo jazdy już od jakiegoś czasu,ale znam się na rzeczy
O sobie:Jestem młodą mieszkanką tutejszego miasta Los Santos i pomimo tego,że jestem tak krótko to zdążyłam je już dobrze poznać.
Doświadczenie w branży:Za dużego nie mam doświadczenia,ale po to są szkolenia,żeby nabrać wprawy, aczkolwiek jeździłam na samochodach używanych.
Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:Początki..Wiadomo jak to w nowej pracy,ale z biegiem czasu moim zdaniem może być tylko lepiej, jestem osobą, która szybko się uczy i przez to nabierze szybko doświadczenia.Chciałabym dodać jeszcze, że jestem na drugim roku liceum na kierunku hotelarskim i świetne sobie radzę nawet z najtrudniejszym materiałem w celu nabycia wiedzy.
List motywacyjny:
Wierzę,że w Pańskim zespole znajdzie się miejsce,pomimo tego, że nie jestem bardzo doświadczona,ale każda praca ma w sobie to,że trzeba umieć nawiązywać kontakty,z nowymi ludźmi i skutecznie potrafić nawiązywać interakcje z tym związane,posiadam taką zdolność,chcę również dodać,że Prawo Jazdy, które uzyskałam nie jest przypadkowe, i jest zdane za pierwszym razem bez żadnych komplikacji,ani za "ładne oczy" tylko za zawziętność i chęć nauki, aby je zdać.
Myślę,że nasza współpraca oraz tętniąca życiem atmosfera przyczyni się do tego, że bedę dobrze cenioną pracowniczką tutaj firmy Eleven Company Taxi.
OOC
Imię: Mateusz
Punkty reputacji: 11
GS : 68 (nowa postać)
Odrzucam za mało gs :/
Eleven Taxi
IC
OOC
Imię: Kacper
Punkty reputacji: 3
GS: 100
Eleven Workshop
Imię, Nazwisko: Jair Belsito
Numer tel: 8338240
Czy masz doświadczenie w zawodzie mechanika?: tak mam
Użytkownik Kapi133771 edytował ten post 07/11/2017 - 21:29
Eleven Taxi
IC
Imię: JairNazwisko: BelsitoAdres zamieszkania: Akademik obok metroWiek: 22Od kiedy posiadasz prawo jazdy: tak posiadam mam je od 2 tygO sobie: Interesuje się motoryzacją,Doświadczenie w branży: mialem swoja firme taxowkarska ale z powodu prywatnego musialem pozucic swoje mazeniaJak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Mila atmosfera dobre auta w dobrym stanie fajny i elastyczny grafikNr. tel: 8338240
OOC
Imię: KacperWiek: 15
GS: 100Eleven Workshop
Odrzucam Za mało Gs :/
Eleven Taxi
IC
Imię: JairNazwisko: BelsitoAdres zamieszkania: Akademik obok metroWiek: 22Od kiedy posiadasz prawo jazdy: tak posiadam mam je od 2 tygO sobie: Interesuje się motoryzacją,Doświadczenie w branży: mialem swoja firme taxowkarska ale z powodu prywatnego musialem pozucic swoje mazeniaJak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Mila atmosfera dobre auta w dobrym stanie fajny i elastyczny grafikNr. tel: 8338240
OOC
Imię: KacperWiek: 15
GS: 100Eleven Workshop
Eleven Workshop jak najbardziej pasuje. Pograsz w warsztacie, będzie spoko to i może Cara Cię przyjmie. Zapraszam.
Imię, Nazwisko: Peyton Bassi
Numer tel: 8351488
Czy masz doświadczenie w zawodzie taxi: Tak mam Jezdzilem juz taxowkami
Gs:200
Eleven Taxi
IC
Imię: LeroyNazwisko: SchiffAdres zamieszkania: Dom 677Wiek: 23 latOd kiedy posiadasz prawo jazdy: Prawko zrobiłem jak miałem 18 lat więc będzie to już ponad 5 lat.O sobie: 23 Letni czarnoskóryamerykanin, który przyjechał do Los Santos w poszukiwaniu pracy.Doświadczenie w branży: Pracowałem już w różnych firmach taxi i wiem na czym polega na praca.Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Myślę, że atmosfera w pracy powinna być miła, spokojna, bez żadnych sporów. Myślę, że praca w waszym gronie będzie dobra.CV: Leroy Schiff, 23 lat. Ukończył technikum. Posiada duże doświadczenie, pracował w wielu firmach w tym licząc ochronie.zainteresowania: Sport, mechanika, gastronomia.List motywacyjny: Jako iż zawód kierowcy to moja pasja, proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Nr. tel: 798-07-38
OOC
Imię: SebastianWiek: 17 lat
Punkty reputacji: 800RP
GS: 10k
AKCEPTUJĘ
Zapraszam po invite
IC
OOC
Imię:Jakub
Punkty reputacji:16
GS:140
IC
Imię:DeclanNazwisko:BarillaroAdres zamieszkania:AkademikWiek:13Od kiedy posiadasz prawo jazdy:od początku gdy wbiłem na serwer jakieś 2tygodnieO sobie:Jestem miły,sumienny,przyjacielski,kulturalny interesuje się sportem oraz grami komputerowymiDoświadczenie w branży:Pracowałem w nauce jazdyJak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:Zamierzam być sumienny oraz miły dla klientów i słuchać się szefaCV:Dużo prac na obrębie Los SantosList motywacyjny:Staram się żyć w zgodzie bez kłótni oraz przewozic klientów jak najlepiej beż żadnych zastrzeżeń
Nr. tel:8451565
OOC
Imię:JakubWiek:13
Punkty reputacji:16
GS:140
Akceptuję
IC
OOC
Imię:Kacper
Punkty reputacji:1
GS:160
IC
Imię:RomeoNazwisko:CozziAdres zamieszkania:AkademikWiek:22 lata.Od kiedy posiadasz prawo jazdy:od początku gdy wbiłem było to około 2-3 tygodnie temu.O sobie:Jetem tolerancyjny,miły,lubię pomagać graczommDoświadczenie w branży:Pracowałem już kiedyc w nauce jazdyJak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:Chciał bym spokojnie prowadzić naukę jazdy i rozwijać ten biznesCV:Rolay,mechanik,next gym itp. dużo tego byłoList motywacyjny:Zapobiegać kłótni oraz przewozic klientów jak najlepiej umiem.
Nr. tel:8467281
OOC
Imię:KacperWiek:15 lat.
Punkty reputacji:1
GS:160
ODRZUCAM
Nie przyjmuję świeżaków.
Imię, Nazwisko: yahir Bailey
Numer tel: 8468512
Czy masz doświadczenie w zawodzie taxi?: Pewnie , ukończyłem kurs taxi i znam całą mape
IC
Imię:Vicente
Nazwisko:Butler
Adres zamieszkania : motele idlewood
od kiedy posiadasz prawo jazdy : od 3 lat.
O sobie: Jestem miłym i niezawodnym człowiekiem oraz doświadczonym punktulnym
Kierowcą. Mam szacunek do innych. oraz liczę się z przepisami drogowymi. Z policją
niemiałem problemów.
Doświadczenie w branży:Pracowałem w Kanadzie w Korporacji Taksówkarskiej pod nazwą: Royal Taxi
Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Zamierzam być miłym i odnośić się do klientów z szacunkiem oraz jezdzic przepisowa
CV: Wyższe wykształcenie Języka Angielsko - Kanadyńskiego,skończone studia informatyczne.
List motywacyjny: Będę bardzo aktywnym ciężko pracującym pracownikiem oraz z odnoszeniem się do klientów z szacunkiem jeżdżę przepisowo oraz bezpiecznie bez nerwów.
OOC
Imię:Paweł
Punkty reputacji:90
GS:100
Eleven Taxi
IC
Coś o sobie: Nazywam się Frank,mieszkam w Los Santos od roku,jestem bardzo miły zawsze chciałem być taksówkarzem.
Doświadczenie w branży:
Pół roku w Royal Restaurant
OOC
Imię: Jakub
Punkty reputacji: 1
GS: 126
Grałem już wcześniej na innym koncie od 2016.
Eleven Workshop
Imię, Nazwisko: Keven DeMarco
Numer tel: 806-656-67
Czy masz doświadczenie w zawodzie mechanika?: Tak może przeprowadziłem sie do tego miasta nie dawno mam bardzo duże doświadczenie wobec mechaniki.Od dziecka naprawiałem rowery.Pózniej motory i samochody.Zawsze fascynowala mnie mechanika i marzyłem o tym żeby zostać mechanikiem.
Użytkownik monenziom edytował ten post 04/01/2018 - 21:04
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych