Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[PROBLEM] Zdrapka Na Przedmiot

zdp problem net4game kanga7

Najlepsza odpowiedź Witkas, 26/07/2017 - 14:49

1. Wchodzisz w zakładkę "Premium" na górze po prawej stronie (obok zakładek Mumble, Gra, Forum).

2. Klikasz czarny przycisk "zarządzaj usługami", po czym scrollujesz na sam dół.

3. W dziale "zarządzanie postaciami", czyli ostatnim, wybierasz postać dla której chcesz stworzyć przedmiot, po czym klikasz po prostu "Stwórz przedmiot" i wybierasz dla niego nazwę.

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kanga71 26/07/2017 - 14:42

Kanga7
  • Gracz

Cześć. Chcę się dowiedzieć w jaki sposób funkcjonują zdrapki na przedmiot. Ostatnio jedną kupiłem, ale po aktywacji nic się nie stało, a ja sam nie wiem w jaki sposób jej mogę użyć. Z góry dziękuję za pomoc.

• Do góry
    • 0

#2 Hakoon 5 26/07/2017 - 14:48

Hakoon
  • Gracz

po aktywacji wchodzisz na forum w zakladke premium i przy jednej z postaci klikasz utworz przedmiot i nadajesz jej nazwe

• Do góry
    • 0

#3 Witkas66 26/07/2017 - 14:49

Witkas
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

*
Popularny

1. Wchodzisz w zakładkę "Premium" na górze po prawej stronie (obok zakładek Mumble, Gra, Forum).

2. Klikasz czarny przycisk "zarządzaj usługami", po czym scrollujesz na sam dół.

3. W dziale "zarządzanie postaciami", czyli ostatnim, wybierasz postać dla której chcesz stworzyć przedmiot, po czym klikasz po prostu "Stwórz przedmiot" i wybierasz dla niego nazwę.

• Do góry
    • 3

#4 Kanga71 26/07/2017 - 15:10

Kanga7
  • Gracz

Dzięki wielkie.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: zdp, problem, net4game, kanga7

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych