Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Pago Rental - Salon Samochodowy [Rekrutacja Owtarta]

• Please log in to reply
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 ZjaranyZiomek 28 27/06/2017 - 16:38

ZjaranyZiomek
  • Gracz
twh1ZT6.png

Pago Rental  jest jedną z największych firm dealerskich w Los Santos. Powstała w 2016 roku. Jest autoryzowanym dealerem różnych marek samochodów :  Samochody Osobowe, Dostawcze, Jednoślady.

W 2017 roku Grupa Pago Rental – zajęła drugie miejsce na liście największych  firm dealerskich TOP 10, pod względem najwyższej liczby sprzedanych nowych samochodów.

Kompleksowa i atrakcyjna oferta sprzedaży samochodów nowych, wieloletnie doświadczenie serwisu poparte odpowiednim certyfikowaniem mają ogromny wpływ na rozwój firmy.

Oferujemy sprzedaż samochodów nowych, dostawczych jak pojazdów jednośladowych. Ponadto oferujemy ubezpieczenia OC/AC.

Cennik: 

Cennik aut jest codziennie aktualizowany, przyjdź i zapytaj o niego.

Co oferujemy?

- Dobre wypłaty + premie !
- Pomocna dłoń!
- Umowę o pracę stała!

Co wymagamy?
- Chęci do pracy
- Minimum (10 godzin na postaci)
- Kultura osobista ((Mile widziane RP na plusie.))
- Odpowiedzialności.

- Dbałości o pojazdy firmowe.

-------------------------------------------

hqYEF4d.png

IC:

Imię i Nazwisko:

Adres Aktualnego Zamieszkania:

Numer Telefonu:

Coś o sobie:

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?:

OOC:

Imię:

Dlaczego właśnie Ty? :

Dlaczego właśnie z pośród kilku renomowanych Salonów wybrałeś/aś własnie [Pago Rental]

Spoiler

Użytkownik Lukasz Lukasz edytował ten post 28/06/2017 - 11:43

• Do góry
    • 0

#2 KAMIL928333 1 28/06/2017 - 11:22

KAMIL928333
  • Gracz
A można podanie o prace?
  • Do góry
    • 1

#3 ZjaranyZiomek 28 28/06/2017 - 11:43

ZjaranyZiomek
  • Gracz

A można podanie o prace?

Można :)

• Do góry
    • 0

#4 KAMIL928333 1 28/06/2017 - 15:24

KAMIL928333
  • Gracz

Można :)

A jaki wzór?

• Do góry
    • 0

#5 ZjaranyZiomek 28 28/06/2017 - 15:53

ZjaranyZiomek
  • Gracz

A jaki wzór?

Wszystko jest :)

• Do góry
    • 0

#6 KAMIL928333 1 28/06/2017 - 16:06

KAMIL928333
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko:Kayden Powell

Adres Aktualnego Zamieszkania:Akademik-Najtaniej

Numer Telefonu:8000271

Coś o sobie:Jestem nowym mieszkańcom Los Santos, ponieważ w tamtym mieście gdzie mieszkałem był zamach gdzie straciłem rodzinne i dzieci.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?:

No duże, bo pracowałem już kiedyś kiedyś w salonie aut.

OOC:

Imię:Kamil

Dlaczego właśnie Ty? :Ponieważ jestem bardzo miły i kulturalny dla klientów, umiem się dogadać z każdym

klientem.

Dlaczego właśnie z pośród kilku renomowanych Salonów wybrałeś/aś własnie [Pago Rental]:Ponieważ czuje to w kości że ta firma będzie najlepsza.

Użytkownik KAMIL928333 edytował ten post 28/06/2017 - 19:57

• Do góry
    • 0

#7 KAMIL928333 1 28/06/2017 - 20:20

KAMIL928333
  • Gracz

To jak sprawdzasz?

• Do góry
    • 0

#8 Rovold0 29/06/2017 - 17:26

Rovold
  • Świeżak

IC:

Imię i Nazwisko: Hugo Bolokhovskik

Adres Aktualnego Zamieszkania: Hotel Ibiza

Numer Telefonu: 8003020

Coś o sobie: Miły i skromny nowo przybyły mieszkaniec Los Santos. Jestem bardzo pracowity i szybko się uczę.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Niestety nie posiadam.

OOC:

Imię: Kornel

Dlaczego właśnie Ty? : Ponieważ jestem aktywnym i już wcześniej doświadczonym z serverami RP graczem.

Dlaczego właśnie z pośród kilku renomowanych Salonów wybrałeś/aś własnie [Pago Rental]:

Zobaczyłem w ofertach pracy was na pierwszej stronie,a jako iż chciałbym rozpocząć ten rodzaj pracy.To zgłosiłem się

Użytkownik Rovold edytował ten post 29/06/2017 - 17:27

• Do góry
    • 0

#9 ZjaranyZiomek 28 29/06/2017 - 18:19

ZjaranyZiomek
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko: Hugo Bolokhovskik

Adres Aktualnego Zamieszkania: Hotel Ibiza

Numer Telefonu: 8003020

Coś o sobie: Miły i skromny nowo przybyły mieszkaniec Los Santos. Jestem bardzo pracowity i szybko się uczę.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Niestety nie posiadam.

OOC:

Imię: Kornel

Dlaczego właśnie Ty? : Ponieważ jestem aktywnym i już wcześniej doświadczonym z serverami RP graczem.

Dlaczego właśnie z pośród kilku renomowanych Salonów wybrałeś/aś własnie [Pago Rental]:

Zobaczyłem w ofertach pracy was na pierwszej stronie,a jako iż chciałbym rozpocząć ten rodzaj pracy.To zgłosiłem się

Akceptuje .

• Do góry
    • 0

#10 MatiosPL115 02/07/2017 - 09:37

MatiosPL
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko: Tavion Palmas.

Adres Aktualnego Zamieszkania: Akademik.

Numer Telefonu: 7428463.

Coś o sobie: Jestem młodym, czarnoskórym mężczyzną, który startował kiedyś w zawodach samochodowych na asfalcie jak i w terenie, poprzez trenerów zdobył dużo doświadczenia w branży motoryzacyjnej. Umiem także handlować bo nie dość, że pracowałem w Porsche Cars, to kiedyś jeszcze sprzedawałem zbędne mi już części do samochodów.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Pracowałem kiedyś w Porsche Cars. Resztę macie powyżej ;)

OOC:

Imię: Mateusz

Dlaczego właśnie Ty? : Jestem osobą miłą, z uśmiechem, interesuję się motoryzacją i umiem handlować. :)

Dlaczego właśnie z pośród kilku renomowanych Salonów wybrałeś/aś własnie [Pago Rental]:

Ponieważ ma ciekawą ofertę pracy i też po przepatrzeniu wszystkich ofert stwierdzam, że tu będzie dla mnie najlepiej. :)

• Do góry
    • 0

#11 Jayson Vargas-2 07/07/2017 - 20:06

Jayson Vargas
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko: Jayson Vargas

Adres Aktualnego Zamieszkania: akademik 

Numer Telefonu: 7981455

Coś o sobie: jestem zdyscyplinowany byłem wojsku służyłem dal tego kraju ale z powodów zdrowotnych musiałem przestać czynić funkcje wojskowego ogólnie mam 31 lat jestem doś poważny 

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: nie stety nie mam ale człowiek uczy

OOC:

Imię: Andrzej

Dlaczego właśnie Ty? : bo wydaje się mi że ta praca jest dla mnie odpowiednia i jest to w połowie hobby 

Dlaczego właśnie z pośród kilku renomowanych Salonów wybrałeś/aś własnie:bo właśnie tu zdawałem tu prawko i za każdym razem zdawałem

Użytkownik Jayson Vargas edytował ten post 07/07/2017 - 20:09

• Do góry
    • 0

#12 Hakcio12 11/07/2017 - 23:52

Hakcio
  • Gracz

PODANIE O PRACE 

IC:

Imię i Nazwisko: Aleksi Watson

Adres Aktualnego Zamieszkania: Los Santos - el corona

Numer Telefonu: 8045932

Coś o sobie: Młody, ambitny i zabawny mężczyzna. Cięzko pracuje by w przyszłości coś osiągnąć!

Pragnę rozwijać każdą firmę, w której pracuje.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Nie ma doświadczenia w sprzedaży aut, ale myślę, że jest to dobra praca dla mnie!

OOC:

Imię: Kacper

Dlaczego właśnie Ty? : Jestem uczciwy, często gram i łatwo dogaduje się z ludźmi.

Dlaczego właśnie z pośród kilku renomowanych Salonów wybrałeś/aś własnie

Trochę o was słyszałem i wydaje mi się, że będąc na rynku od 2016 jesteście bardzo dobrą firmą i mega doświadczoną

[Pago Rental]

• Do góry
    • 0

#13 Maylloil0 16/07/2017 - 15:22

Maylloil
  • Świeżak

IC:

Imię i Nazwisko: Jeanette Martinez

Adres Aktualnego Zamieszkania: Jefferson 21/3

Numer Telefonu: 5032993

Coś o sobie: Inteligentna, młoda kobieta wyróżniająca się humorem. Błyskotliwa, mająca duży zapał do pracy i chęć pomocy. 

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Praca w New Jersey w salonie samochodowym.

OOC:

Imię: Marcin

Dlaczego właśnie Ty? : Mam niemałe doświadczenie z serwerami role play. Byłem członkiem administracji na jednym z nich, którego nazwa rozpoczyna się na M i ma coś wspólnego z kotami. Znam dobrze zasady pisowni i często dostaję plusową reputację za swoją grę.

Dlaczego właśnie z pośród kilku renomowanych Salonów wybrałeś/aś własnie [Pago Rental]

Dlatego, że jako doświadczona firma otwierająca rekrutację jesteście kuszącą ofertą pracy. Mam nadzieję, że uda mi się dostać zatrudnienie i pokazać na co mnie stać.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych