Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono]Nieznajomy 7A08BB

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 tak tak23 24/06/2017 - 16:55

tak tak
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: Nieznajomy 7A08BB

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: -nie znam-

Opis sytuacji:

Wczoraj panu nieznajomemu naszła chętka na szkodnikowanie i powbijanie kilka bw wbijając się samotnie w grupkę 7-8 czarnuchów przyjeżdżając już na osiedle kilkukrotnie. Gdy zsiadł z motocykla i zaczął rushować na całą ekipę rozpoczęła się gonitwa po ulicy za nim. W pewnym momencie nieznajomek po prostu wyparował w niewiadomy nikomu sposób, ani /q ani kicka - nic. Po kilku minutach wrócił i wymusił timeouta widząc, że czekamy na niego. W tym czasie pojawił się motocykl z dwójką osób, którzy zaczęli ostrzeliwywać nas z M4. Prowadzili przerywany ostrzał zmieniając co chwila pozycje do czasu, aż pan nieznajomek nie powrócił do gry po około 10 minutach. Gdy wrócił zaczął panicznie uciekać w stronę motocykla, w ogóle nie uruchamiając duty, z którym nas atakował przed zniknięciem. Nie mówię, że na pewno, ale całkiem możliwe, że otrzymałby wtedy bw, gdyby nie wyparował. W końcu udało mu się wsiąść, a z powodu kolejnego ostrzału w naszych ludzi przypadkiem dostał dyntkę od swoich. Odkąd uciekł, ostrzał zamilkł i jego koledzy się już nie pojawili. Dodam, że również na naszym czacie IC nie padła żadna widoczna informacja na słuchawce o wołaniu pomocy.

Dodam, że nie mam zamiaru ponownie odgrywać z tym panem, jako iż chamsko się zachował w stosunku do nas i nie chciał grać w ten sposób fair, tylko postanowił uciec od akcji i nie kontynuował jej w ten sam sposób, jaki miało miejsce przed jego zniknięciem. Dodatkowo jest to objaw szkodnikowania i siania bezpodstawnego dm'u na osobach, które ani nie są pod panelem org, ani nic. Wiem, że to SC' ale nie była to kwestia rabunkowa, tylko zwykła chęć zdeemienia sobie przypadkowych osób.

Piszę z nowego konta, ponieważ blokada pisania na głównym.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com:

Spoiler

• Do góry
    • 1

#2 BananaJack489 25/06/2017 - 10:31

BananaJack
  • Gracz

Poinformuj gracza . Standardowo 24h na wypowiedź.

• Do góry
    • 0

#3 tak tak23 25/06/2017 - 11:47

tak tak
  • Gracz

Done.

• Do góry
    • 1

#4 Potężny Warmianin 1303 25/06/2017 - 13:02

Potężny Warmianin
  • Gracz

*
Popularny

Witam, co tu się rozpisywać?Przez to jak ów Panowie namiętnie próbowali zrzucać mnie z motorka katując enter i dostałem dostałem kicka albo dwa.

Spoiler
potem gdy starałem się wrócić do gry wyskakiwały coś w stylu "server didin't respond"itd, problem nie ustępował aż nie zrestartowałem komputera , odnośnie schodzenia z duty to z tego co wiem nie jest to zakazane poza tym zszedłem z niego jeszcze przed kickiem a gdyby nie wymusili na mnie kicka zczucając mnie z zamkniętego motoru to po prostu bym odjechał bo był odpalony co widać na moim ss'ie ponadto zachowaliście się jak odwalacze około 3 razy celowo przepychając mi motor(prosze rzucić okiem w logi).Widzę, że też starasz oskarżyć mnie o MG gadając coś o nieznajomkach z PCJ, to rzeczywiście byli prawdopodobnie moi ludzie (prawdopodobnie bo podczas rozmowy na IC sam już nie wiem czy nie blefowali potem inny typ stwierdził, że do mnie strzelał) z tym, że gdy wróciłem do gry to sami nie wiedzieli, że to ja jestem na ganton i zrobili mi oponke przy okazji jak rutynowo wpadli do was postrzelać (w logach nawet jest, że była lekka spina z tego powodu)

Użytkownik Needay edytował ten post 25/06/2017 - 13:08

• Do góry
    • 4

#5 tak tak23 25/06/2017 - 14:14

tak tak
  • Gracz
Dobra, po kolei. Dostałeś kicka, a później nie mogłeś się połączyć z jakiegoś powodu - dobre.

Mogłeś zejść z duty? Owszem mogłeś, ale zanim nie dostałeś kicka miałeś na sobie conajmniej dwie kontry. Po twoim powrocie nie dało się zadać ci obrażeń bo zaatakowales osoby bez panelu org, a to że nie wróciłeś na duty dało ci ogromną przewagę.

Nie mogli zrzucać cię z motocykla? Owszem mogli. Byla to dynamiczna akcja, a twoi koledzy, ktorzy pojawili się znikąd chwilę po twoim kicku po prostu utrudniali tę sprawę, aż udało ci się uciec podczas kolejnego ostrzału. Fakt faktem, gdybys nie otrzymał kicka pewnie byś tam leżał z bw zanim twoi koledzy z infem od boga by podjechali.

Poza tym ostatnie zdanie mnie rozbawiło. "Wpadli rutynowo postrzelać". To tylko udowadnia tezę, że nie był to napad rabunkowy, a jedynie chęć poszkodnikowania sobie i wbicia bw kilku osobom bez panelu. Brawo.
  • Do góry
    • 1

#6 Potężny Warmianin 1303 25/06/2017 - 15:56

Potężny Warmianin
  • Gracz

*
Popularny

Dobra, po kolei. Dostałeś kicka, a później nie mogłeś się połączyć z jakiegoś powodu - dobre.

Mogłeś zejść z duty? Owszem mogłeś, ale zanim nie dostałeś kicka miałeś na sobie conajmniej dwie kontry. Po twoim powrocie nie dało się zadać ci obrażeń bo zaatakowales osoby bez panelu org, a to że nie wróciłeś na duty dało ci ogromną przewagę.

Nie mogli zrzucać cię z motocykla? Owszem mogli. Byla to dynamiczna akcja, a twoi koledzy, ktorzy pojawili się znikąd chwilę po twoim kicku po prostu utrudniali tę sprawę, aż udało ci się uciec podczas kolejnego ostrzału. Fakt faktem, gdybys nie otrzymał kicka pewnie byś tam leżał z bw zanim twoi koledzy z infem od boga by podjechali.

Poza tym ostatnie zdanie mnie rozbawiło. "Wpadli rutynowo postrzelać". To tylko udowadnia tezę, że nie był to napad rabunkowy, a jedynie chęć poszkodnikowania sobie i wbicia bw kilku osobom bez panelu. Brawo.

Dostałem kicka z waszej winy bo jak zwierzęta na waszych lagach rzucacie mi się na motor, akcja była dynamiczna, wbiłem do gry i zaczęły padać strzały z M4, sam dostałem oponke i szybko odjechałem, to chyba zrozumiałem, że nie myślałem w tamtej chwili o wchodzeniu na /duty itd, z resztą sami się rozbiegliście..Trochę odpłynę od tematu ale widzę, że tego oczekujesz, to, że nie macie panelu nie czyni was przeciętnymi wyjadaczami chleba, jeszcze nie dawno mieliście panel i średnio się lubiliśmy a odgrywacie kobiet z dziećmi, starców tylko  głównie młodych byczków z tatuażami "groves" więc nie próbuj pozować na biednego cywila z domkiem na SC'.Podsumowuję tu wszystko bo jest to mój ostatni post w tej skardze(chyba, że o wypowiedź poprosi mnie skargorozpatrywacz), dostałem kicka przez to, że chłopaki zrzucali mnie z motora i mieli lagi gdyby nie ten kick to od razu bym uciekł(na moim ss'ie widać iż motor jest odpalony,, ile to depnąć na gaz w PCJ), wróciłem do gry najszybciej jak mogłem, ze względu na to, że ktoś zaczął walić z M4 nie główkowałem nad wchodzeniem na duty tylko odjechałem, proszę też sobie popatrzeć w logi jak ochoczo przepychali mój motorek.

• Do góry
    • 4

#7 tak tak23 25/06/2017 - 17:55

tak tak
  • Gracz
Akcja była dynamiczna więc mieli prawo cie zrzucać. Sam postanowiles poszkodnikowac a teraz zwalasz wine na system.

Cała akcja od twojego wjazdu do ucieczki trwała około (jak nie wiecej) 10 minut. MG ci nie udowodnie więc nie będę cię o nie oskarżał. Ale obaj wiemy skąd wzięli się twoi koledzy.

Także nie mam już nic więcej do dodania, zatem czekam na werdykt.
  • Do góry
    • 1

#8 BananaJack489 30/06/2017 - 15:20

BananaJack
  • Gracz

Needay nie popełnił żadnego MG, jest również w organizacji przestępczej, tak jak i wy, a będąc na ganton musicie się liczyć z takimi wydarzeniami, jednakże wyczytałem z logów, że zaczął was nieco obrażać dlatego:

Cayo Meastas - blokada czatu OOC (14 dni) - Liczne obrazy OOC

Zaś skargę odrzucam.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych