Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Przejście reputacji z konto na konto

#bug #wkurzony #reputacja

Najlepsza odpowiedź Mekrin, 23/06/2017 - 20:49

Tak normalne. Reputacje zbierasz na koncie globalnym, a nie na postaci - podpisując postać pod konto; masz to samo GameScore, punkty reputacji; kary (blokada ooc, ban, klątwa itd.)

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 dzihigit91-1 23/06/2017 - 20:45

dzihigit91
  • Gracz

Mianowicie grałem sobie na postacji joey dzhigit miałem tam reputacje -41 Kupiłem sobie tam konto premium zostałem zbanowany ta postac zbanowana za tranzakcje z konta na konto (słuszny ban) postanowiłem stworzyć nowe konto grałem sobie i miałem reputacje (1) postanowiłem sobie troszkę umilić grę i kupiłem euro to wiązało się z połączeniem postaci na konto forum połączyłem kupiłem euro wchodzę do gry patrzę fajnie konto premium przeszło mi na to konto nowe  ale niestety również reputacja mi przeszła i zamiast (1) mam -41 .. :s  czy to normalne proszę o pomoc ;/ 

• Do góry
    • 0

#2 Mekrin1185 23/06/2017 - 20:49

Mekrin
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Tak normalne. Reputacje zbierasz na koncie globalnym, a nie na postaci - podpisując postać pod konto; masz to samo GameScore, punkty reputacji; kary (blokada ooc, ban, klątwa itd.)

• Do góry
    • 0

#3 dzihigit91-1 23/06/2017 - 21:09

dzihigit91
  • Gracz

Kurcze myślałem ze każda postać ma oddzielną reputacje a to przechodzi no szkoda jeszcze dlatego ze ludzie jak przegrają w kostkę dają te minusy .. 

Jak odłączę konto to spowrotem dostane taką reputacje jaką miałem przed połączeniem konta na tej postaci?

• Do góry
    • 0

#4 Mekrin1185 23/06/2017 - 21:13

Mekrin
  • Gracz

Kurcze myślałem ze każda postać ma oddzielną reputacje a to przechodzi no szkoda jeszcze dlatego ze ludzie jak przegrają w kostkę dają te minusy .. 

Jak odłączę konto to spowrotem dostane taką reputacje jaką miałem przed połączeniem konta na tej postaci?

Podpisanej postaci nie da się już odpisać.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: #bug, #wkurzony, #reputacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych