Mianowicie grałem sobie na postacji joey dzhigit miałem tam reputacje -41 Kupiłem sobie tam konto premium zostałem zbanowany ta postac zbanowana za tranzakcje z konta na konto (słuszny ban) postanowiłem stworzyć nowe konto grałem sobie i miałem reputacje (1) postanowiłem sobie troszkę umilić grę i kupiłem euro to wiązało się z połączeniem postaci na konto forum połączyłem kupiłem euro wchodzę do gry patrzę fajnie konto premium przeszło mi na to konto nowe ale niestety również reputacja mi przeszła i zamiast (1) mam -41 .. czy to normalne proszę o pomoc ;/
Przejście reputacji z konto na konto
Najlepsza odpowiedź Mekrin, 23/06/2017 - 20:49
Tak normalne. Reputacje zbierasz na koncie globalnym, a nie na postaci - podpisując postać pod konto; masz to samo GameScore, punkty reputacji; kary (blokada ooc, ban, klątwa itd.)
Zobacz cały post
— -1
23/06/2017 - 20:45
— 1185
23/06/2017 - 20:49
Najlepsza odpowiedź
Tak normalne. Reputacje zbierasz na koncie globalnym, a nie na postaci - podpisując postać pod konto; masz to samo GameScore, punkty reputacji; kary (blokada ooc, ban, klątwa itd.)
— -1
23/06/2017 - 21:09
Kurcze myślałem ze każda postać ma oddzielną reputacje a to przechodzi no szkoda jeszcze dlatego ze ludzie jak przegrają w kostkę dają te minusy ..
Jak odłączę konto to spowrotem dostane taką reputacje jaką miałem przed połączeniem konta na tej postaci?
— 1185
23/06/2017 - 21:13
Kurcze myślałem ze każda postać ma oddzielną reputacje a to przechodzi no szkoda jeszcze dlatego ze ludzie jak przegrają w kostkę dają te minusy ..
Jak odłączę konto to spowrotem dostane taką reputacje jaką miałem przed połączeniem konta na tej postaci?
Podpisanej postaci nie da się już odpisać.
Tematy o podobnych tagach: #bug, #wkurzony, #reputacja
![]() |
Bug, naprawa karetkiNapisany przez Sznifa, 28/03/2019 |
|
|
|
![]() |
Zawsze są -reputacjaNapisany przez Ben Peters, 19/03/2019 |
|
|
|
![]() |
Zniszczony samochodNapisany przez Sznifa, 25/02/2019 |
|
|
|
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Admin Jail, za błąd gry (wypadnięcie po za mape)Napisany przez WilkuL, 13/01/2019 |
|
|
|
![]() |
Bug z traineremNapisany przez ShadowW, 20/12/2018 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty