Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Jestem W więzieniu

ban serwer więzienie

Najlepsza odpowiedź Matisz, 14/06/2017 - 20:33

Chyba chodzi Ci o AJ (admin jail). Przez pierwsze kilka godzin (chyba 10) nie można przeklinać na czacie IC, i może dlatego tam wylądowałeś.

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 zurllan — 0 14/06/2017 - 20:23

zurllan
  • Gracz

Nie wiem czy ten post jest w odpowiedniej zakładce. O kilku dni gram na serwerze. Pracuję w trzech robotach, ale od 2 dni 

dostaje się do więzienia na godz. Nie wiem o co chodzi normalnie pracuje używam poleceń me itp. Ludzi pisali mi, żebym nie pisał na czacie OOC chyba tak, to ja ich się pytam jak mam pisać do innych ludzi. Proszę o odpowiedz bo nie wiem co mam zrobić, żaby nie dostawać się do tego więzienia, bo przecież siedzieć po 3 godz dziennie nie wypada  :-[.

• Do góry
    • 0

#2 Rydex — 163 14/06/2017 - 20:30

Rydex
  • Gracz

podaj swój nick IC

• Do góry
    • 0

#3 Giboner — 410 14/06/2017 - 20:33

Giboner
  • Gracz

Nie wiem czy ten post jest w odpowiedniej zakładce. O kilku dni gram na serwerze. Pracuję w trzech robotach, ale od 2 dni 

dostaje się do więzienia na godz. Nie wiem o co chodzi normalnie pracuje używam poleceń me itp. Ludzi pisali mi, żebym nie pisał na czacie OOC chyba tak, to ja ich się pytam jak mam pisać do innych ludzi. Proszę o odpowiedz bo nie wiem co mam zrobić, żaby nie dostawać się do tego więzienia, bo przecież siedzieć po 3 godz dziennie nie wypada  :-[.

Po pierwsze, przypisz postac do konta globalnego - klikasz na samej górze w Twoją nazwe, następnie karta gracza i masz takiego wielkiego plusa, klikasz na niego i wpisujesz imię oraz nazwisko postaci w grze oraz hasło. Dopiero wtedy dowiesz się do kiedy masz blokadę, aby uniknąć zbędnych AJ'otów nie próbuj odpowiadać na  /w @ oraz "." Również gdy napiszesz na czacie IC "mam blokade" "ooc" automatycznie wpadasz do AJ.

• Do góry
    • 0

#4 Matisz — 1091 14/06/2017 - 20:33

Matisz
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Chyba chodzi Ci o AJ (admin jail). Przez pierwsze kilka godzin (chyba 10) nie można przeklinać na czacie IC, i może dlatego tam wylądowałeś.

• Do góry
    • 0

#5 Giboner — 410 14/06/2017 - 20:36

Giboner
  • Gracz

Albo tak jak pisze Matisz - podpisz postać pod konto na forum i wtedy na pewno będziesz miał czarne na białym.

• Do góry
    • 0

#6 zurllan — 0 14/06/2017 - 21:10

zurllan
  • Gracz

Zgadza się czytałem cały regulamin, wiem, że nie można przeklinać i tego nie robię.

podaj swój nick IC

Nazywam się Warren Boni

• Do góry
    • 0

#7 Rydex — 163 14/06/2017 - 21:12

Rydex
  • Gracz

Zgadza się czytałem cały regulamin, wiem, że nie można przeklinać i tego nie robię.
Nazywam się Warren Boni

w karcie gracza w kartotece masz powody tych AJ'otów poczytaj poradniki jak nie chcesz dostawać kolejnych.

Użytkownik Rydex edytował ten post 14/06/2017 - 21:12

• Do góry
    • 2

#8 Kakaowy — 300 14/06/2017 - 22:54

Kakaowy
  • Gracz

świat zza krat nie taki kolorowy

• Do góry
    • 2

Tematy o podobnych tagach: ban, serwer, więzienie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych