Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja]Eleven Taxi

rekrutacja taxi

• Zamknięty Temat jest zamknięty
50 odpowiedzi w tym temacie

#41 Dominos03 — 2 23/07/2017 - 12:53

Dominos03
  • Gracz
Imię:Ricky
Nazwisko:Capazzo
Adres zamieszkania:Mercury Hotel
Od kiedy posiadasz prawo jazdy:od ponad dziesięciu lat, ale mało jeżdzę bo czekam na okazje by zrewanżować to w firmie transportowej.
O sobie:Jestem człowiekiem rozsądnym umiejsącym rozwiązywać spory, spokojnym, oraz uczciwym, byłem niegdyś instruktorem prawa jazdy teraz uprawiałem role, i przeniosłem się do miasta by zacząć wszystko od nowa. 
Doświadczenie w branży:Instruktor prawa jazdy,umięjetnie prowadze pojazdy, robiłem już w takiej branży i byłem współwłaścicielem taxi
Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:Miła atmosfera przede wszystkim przestrzeganie regulaminu, stosowanie się do zasad, w razie problemu wyjaśnianie sprawe, i pokrywanie kosztów, lub wspólna adoracja
CV:Ukończyłem studia w zakresie gospodarki ogólnej, mam doświadczenie w terenie, i gospodarce, potem zacząłem kursy by zostać instruktorem również mam papierek.
List motywacyjny:Ricky jest osobą ambitną punktualną,  chętna do pracy.. w pracy wypełnia swoje obowiązki które zostają mu przydzielone od szefa, lub kierownika lub gronu innych taksówkarzy zgodnych z regułami,nie ucieka od problemów które wyczyni chociaż zdarza mu się to bardzo rzadko. 

Nr. tel:80641718

OOC

Imię:Bartek

Punkty repustacji:-170(poprzez inne postacjie) którymi przygrywał mój brat podczas mojej przerwy w grze. 
GS:5400 

• Do góry
    • 0

#42 Tark — 3 24/07/2017 - 08:19

Tark
  • Gracz
IC

Imię i Nazwisko:Vincent Bassi
Miejsce urodzenia:Idlewood
Miejsce zamieszkania:Hotel Akademik obok metra
Numer Telefonu:8010424
Coś o sobie:mam prawo jazdy kat B oraz C , bardzo szybko się uczę znam wszystko co potrzebne dla taksówkaża.
Co wniesiesz do firmy?:Ciekawą , miłą atmosfere
Czy zgadzasz się na naprawdę oraz zatankowanie pojazdu po skończeniu pracy jeśli będzie taka potrzeba? (Tak/Nie):TAK

======================================================
((OOC))
Imię:Konrad
ss z /stats:ss z /stats: http://i.imgur.com/J5EYCp2.png
  • Do góry
    • 0

#43 Baboon — 597 24/07/2017 - 14:49

Baboon
  • Gracz

Imię:Ricky
Nazwisko:Capazzo
Adres zamieszkania:Mercury Hotel
Od kiedy posiadasz prawo jazdy:od ponad dziesięciu lat, ale mało jeżdzę bo czekam na okazje by zrewanżować to w firmie transportowej.
O sobie:Jestem człowiekiem rozsądnym umiejsącym rozwiązywać spory, spokojnym, oraz uczciwym, byłem niegdyś instruktorem prawa jazdy teraz uprawiałem role, i przeniosłem się do miasta by zacząć wszystko od nowa. 
Doświadczenie w branży:Instruktor prawa jazdy,umięjetnie prowadze pojazdy, robiłem już w takiej branży i byłem współwłaścicielem taxi
Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:Miła atmosfera przede wszystkim przestrzeganie regulaminu, stosowanie się do zasad, w razie problemu wyjaśnianie sprawe, i pokrywanie kosztów, lub wspólna adoracja
CV:Ukończyłem studia w zakresie gospodarki ogólnej, mam doświadczenie w terenie, i gospodarce, potem zacząłem kursy by zostać instruktorem również mam papierek.
List motywacyjny:Ricky jest osobą ambitną punktualną,  chętna do pracy.. w pracy wypełnia swoje obowiązki które zostają mu przydzielone od szefa, lub kierownika lub gronu innych taksówkarzy zgodnych z regułami,nie ucieka od problemów które wyczyni chociaż zdarza mu się to bardzo rzadko. 

Nr. tel:80641718

OOC

Imię:Bartek

Punkty repustacji:-170(poprzez inne postacjie) którymi przygrywał mój brat podczas mojej przerwy w grze. 
GS:5400 

Odrzucam. Pograj jeszcze trochę i spróbuj ponownie.

IC

Imię i Nazwisko:Vincent Bassi
Miejsce urodzenia:Idlewood
Miejsce zamieszkania:Hotel Akademik obok metra
Numer Telefonu:8010424
Coś o sobie:mam prawo jazdy kat B oraz C , bardzo szybko się uczę znam wszystko co potrzebne dla taksówkaża.
Co wniesiesz do firmy?:Ciekawą , miłą atmosfere
Czy zgadzasz się na naprawdę oraz zatankowanie pojazdu po skończeniu pracy jeśli będzie taka potrzeba? (Tak/Nie):TAK

((OOC))
Imię:Konrad
ss z /stats:ss z /stats: http://i.imgur.com/J5EYCp2.png

Odrzucam. To nie jest nasz wzór podania. Poza tym słabe.

Użytkownik Baboon edytował ten post 24/07/2017 - 14:51

• Do góry
    • 0

#44 Jancu — 0 25/07/2017 - 14:42

Jancu
  • Świeżak

IC

Imię: Kyle
Nazwisko: Bruni
Adres zamieszkania: Hotel w centrum, przy metrze
Od kiedy posiadasz prawo jazdy: Od wczoraj, 233km wyjezdzone
O sobie: 21 letni afroamerykanin, w wieku 18 lat przyleciał z Nowego Yorku do Los Santos. Z powodu jego rodzinnego kłopotu finansowego stać ich było tylko na jeden bilet, który dostał on. Kyle chcąc zacząć lepsze życie szuka dobrej pracy.
Doświadczenie w branży: Brak ale kiedyś trzeba mieć ten pierwszy raz :)
Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Liczę na to że będzie miła atmosfera, nie będziemy się kłócić i będziemy współpracować.
CV: Ukończona szkoła średnia, matura zdana.
Zatrudniony w:
Porsche
Pure Workshop
Next Gym
List motywacyjny: Jestem osobą pracowitą i uczciwą, jestem też przyjacielski, gdy tylko uszkodze auto/motor/skuter odrazu naprawiam, ale rzadko to się zdarza względu że przestrzegam reguł i rzadko mam stłuczki, lubię kierować i lubię pomagać, mam nadzieje że mnie przyjmiecie :)
Nr. tel: 8087394

OOC

Imię: Dawid

Punkty repustacji: -1 (konto założone wczoraj)
GS: 530

• Do góry
    • 0

#45 Baboon — 597 25/07/2017 - 14:44

Baboon
  • Gracz

IC

Imię: Kyle
Nazwisko: Bruni
Adres zamieszkania: Hotel w centrum, przy metrze
Od kiedy posiadasz prawo jazdy: Od wczoraj, 233km wyjezdzone
O sobie: 21 letni afroamerykanin, w wieku 18 lat przyleciał z Nowego Yorku do Los Santos. Z powodu jego rodzinnego kłopotu finansowego stać ich było tylko na jeden bilet, który dostał on. Kyle chcąc zacząć lepsze życie szuka dobrej pracy.
Doświadczenie w branży: Brak ale kiedyś trzeba mieć ten pierwszy raz :)
Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Liczę na to że będzie miła atmosfera, nie będziemy się kłócić i będziemy współpracować.
CV: Ukończona szkoła średnia, matura zdana.
Zatrudniony w:
Porsche
Pure Workshop
Next Gym
List motywacyjny: Jestem osobą pracowitą i uczciwą, jestem też przyjacielski, gdy tylko uszkodze auto/motor/skuter odrazu naprawiam, ale rzadko to się zdarza względu że przestrzegam reguł i rzadko mam stłuczki, lubię kierować i lubię pomagać, mam nadzieje że mnie przyjmiecie :)
Nr. tel: 8087394

OOC

Imię: Dawid

Punkty repustacji: -1 (konto założone wczoraj)
GS: 530

AKCEPTUJĘ

• Do góry
    • 0

#46 Baboon — 597 31/07/2017 - 18:17

Baboon
  • Gracz

IC

Imię: Moses 
Nazwisko: Foster
Adres zamieszkania: Richman
Od kiedy posiadasz prawo jazdy: Prawo jazdy posiadam od 5 lat.
O sobie: Jestem młodym, pomysłowym człowiekiem. Dbam o pojazdy oraz wykonuje zlecenia.
Doświadczenie w branży: Pracowałem w kilku firmach Taxi.
Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Będę dbał o pojazdy, naprawiał je oraz regularnie tankował.
CV: Ukończona szkoła średnia oraz zdana matura.
List motywacyjny: Jestem pracowity, dbam o pojazdy naprawiając je i tankując.
Nr. tel:7610775

OOC

Imię: Patryk

Punkty reputacji: 58
GS: 2988

26/07/2017 - 16:29 Javion Ruiz
AdminJail Niszczenie nauki jazdy.

Dziękuję, dowidzenia. Odrzucam.

• Do góry
    • -1

#47 thewarr1or — 0 02/08/2017 - 16:57

thewarr1or
  • Gracz
IC

Imię: Reagan

Nazwisko: Owen

Adres zamieszkania: Grove Street 11

Od kiedy posiadasz prawo jazdy: Od 2014, uprawniajace do jazdy po Los Santos i okolicznych miastach

O sobie: Tak jak wyżej napisałem, nazywam się Reagan Owen, mam 21 lat. Pochodze z Las Venturas, tam nauczylem sie jezdzic u mojego wujka, ktory pracowal w nauce jazdy. Po ukończeniu liceum wyjechałem stamtąd i trafiłem do Los Santos. Zdałem tu prawo jazdy, a także zatrudniłem się w firmie taksówkarskiej i także nauce jazdy. Abstrachując, przez problemy wewnętrzne firmy i niekompetencje mojej szefowej, zostałem wyrzucony z firmy, pomimo, że zawsze działałem pozytywnie na rzecz firmy, mówiąc w wielkim skrócie. Mam szerokie doświadczenie w pracy z pojazdami. Kocham taki rodzaj pracy, nie lubię cały czas stać za ladą, wyczekując na nowych klientów. Uczę się szybko nowych rzeczy.

Doświadczenie w branży: Tak jak opisałem to wyżej, pracowałem wcześniej w firmie taksówkarskiej i nauce jazdy. Moją pracę starałem się zawsze wykonywać starannie i przykładałem się do tego. 

Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Uważam, że Eleven Taxi to jedna z najlepszych firm taksówkarskich w Los Santos. Uważam, że bez przyczyny, zapewne panuje tam dobra atmosfera, zwłaszcza, że nie wszyscy są przyjmowani z miejsca. Z tego co można wyczytać, firma składa z konkretnych ludzi, kochających to co robią.

CV
Wykształcenie: 

Liceum Ogólnokształcące w Las Venturas ul. Kaskadowa 7(2012-2016)
Uniwersytet w Los Santos profil - Finanse, inwestycje, rachunkowość(2016-teraz)

Umiejętności:

Prawo jazdy kategorii B (2014), kurs pierwszej pomocy(2015)

Doświadczenie:

Grosik Taxi(2017)
OSK Grosik(2017)

Zainteresowania:
Jazda samochodem, długie wyjazdy, szukanie nowych wrażeń.

List motywacyjny: Reagan Owen jest osobą pracowitą, która swoją pracę stara się wykonywać najlepiej jak może. Pracuję dla dobra firmy, aby była kojarzona z jakością oraz miłą atmosferą w niej i poza nią. Przez swoje doświadczenie zna uroki prac, w których kluczową rolę odgrywa szybkość i zadowolenie klientów, przez co wie, jak w danej sytuacji się zachować, aby wszystko wyszło na dobre.

Nr. tel: 797 62 02

OOC

Imię: Tomasz

Punkty reputacji: 186 (w grze)

GS: 2658

PS. Moja kartoteka odnośnie ucieczki przed FBI jest błędna, wpis jest spowodowany przez wtargnięcie szkodnika do bazy danych FBI, mam screeny.

Użytkownik thewarr1or edytował ten post 02/08/2017 - 16:58

• Do góry
    • 0

#48 Baboon — 597 16/08/2017 - 09:27

Baboon
  • Gracz

IC

Imię: Reagan

Nazwisko: Owen

Adres zamieszkania: Grove Street 11

Od kiedy posiadasz prawo jazdy: Od 2014, uprawniajace do jazdy po Los Santos i okolicznych miastach

O sobie: Tak jak wyżej napisałem, nazywam się Reagan Owen, mam 21 lat. Pochodze z Las Venturas, tam nauczylem sie jezdzic u mojego wujka, ktory pracowal w nauce jazdy. Po ukończeniu liceum wyjechałem stamtąd i trafiłem do Los Santos. Zdałem tu prawo jazdy, a także zatrudniłem się w firmie taksówkarskiej i także nauce jazdy. Abstrachując, przez problemy wewnętrzne firmy i niekompetencje mojej szefowej, zostałem wyrzucony z firmy, pomimo, że zawsze działałem pozytywnie na rzecz firmy, mówiąc w wielkim skrócie. Mam szerokie doświadczenie w pracy z pojazdami. Kocham taki rodzaj pracy, nie lubię cały czas stać za ladą, wyczekując na nowych klientów. Uczę się szybko nowych rzeczy.

Doświadczenie w branży: Tak jak opisałem to wyżej, pracowałem wcześniej w firmie taksówkarskiej i nauce jazdy. Moją pracę starałem się zawsze wykonywać starannie i przykładałem się do tego. 

Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Uważam, że Eleven Taxi to jedna z najlepszych firm taksówkarskich w Los Santos. Uważam, że bez przyczyny, zapewne panuje tam dobra atmosfera, zwłaszcza, że nie wszyscy są przyjmowani z miejsca. Z tego co można wyczytać, firma składa z konkretnych ludzi, kochających to co robią.

CV
Wykształcenie: 

Liceum Ogólnokształcące w Las Venturas ul. Kaskadowa 7(2012-2016)
Uniwersytet w Los Santos profil - Finanse, inwestycje, rachunkowość(2016-teraz)

Umiejętności:

Prawo jazdy kategorii B (2014), kurs pierwszej pomocy(2015)

Doświadczenie:

Grosik Taxi(2017)
OSK Grosik(2017)

Zainteresowania:
Jazda samochodem, długie wyjazdy, szukanie nowych wrażeń.

List motywacyjny: Reagan Owen jest osobą pracowitą, która swoją pracę stara się wykonywać najlepiej jak może. Pracuję dla dobra firmy, aby była kojarzona z jakością oraz miłą atmosferą w niej i poza nią. Przez swoje doświadczenie zna uroki prac, w których kluczową rolę odgrywa szybkość i zadowolenie klientów, przez co wie, jak w danej sytuacji się zachować, aby wszystko wyszło na dobre.

Nr. tel: 797 62 02

OOC

Imię: Tomasz

Punkty reputacji: 186 (w grze)

GS: 2658

PS. Moja kartoteka odnośnie ucieczki przed FBI jest błędna, wpis jest spowodowany przez wtargnięcie szkodnika do bazy danych FBI, mam screeny.

AKCEPTUJĘ

Zgłoś się In Game do Cara Palmas, bądź późnym wieczorem do mnie. Poinformuj o akceptowanym podaniu. :) 

• Do góry
    • 0

#49 Kasic — 14 23/08/2017 - 12:06

Kasic
  • Gracz

IC

Imię: Olivia
Nazwisko: Cerri
Adres zamieszkania: Sevilla
Od kiedy posiadasz prawo jazdy: Od roku 2009, przejechane ponad 2000 km.
O sobie: 26 letnia Włoszka, przyleciała do Los Santos z Turynu w czerwcu br, miała spokojne dzieciństwo ponieważ wychowywała się w rodzinie zastępczej, utrzymywała kontakt ze swoją biologiczną rodziną, to właśnie przez swojego brata trafiła do Los Santos.
Doświadczenie w branży: Niestety brak w branży taksówkarskiej, lecz była przez chwilę instruktorem nauki jazdy, lecz przez zachowanie prezesa firmy zwolniła się.
Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:
CV: Absolwentka Liceo Delle Scienze Umane w Turynie. Absolwentka Uniwersytetu Turyńskiego na wydziale Politologii. 
List motywacyjny: Chciałabym poznać wielu nowych i ciekawych ludzi. Jestem kreatywna i konsekwentna. Lubię pracę z ludźmi i zawsze staram się być miła dla otoczenia. Staram się zawsze wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak potrafię.Wydaje mi się że jestem idealną osobą na to stanowisko.
Nr. tel: 814-61-51

OOC

Imię: Mateusz

Punkty repustacji: 77 ( Niecałe dwa tygodnie temu miałem jeszcze 280 na - ze względu na to iż na starej postaci się trochę tego nałapało)
GS: 3358 ( 23.08.2017  -  13:05 )

• Do góry
    • 2

#50 FabianBattelli — 0 23/08/2017 - 18:51

FabianBattelli
  • Świeżak

IC

Imię:Briana
Nazwisko:Herrera
Adres zamieszkania:Anglia
Od kiedy posiadasz prawo jazdy:prawo jazdy posiadam od 2 tygodni
O sobie:mam na imie Briana mam 23 lata wychowywalam sie w Cambridge i przylecialam do los santos na studia i jakos tak zostalo :)
Doświadczenie w branży:mam troche doswiadzczenia jezdze w Yellow Cab
Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:prace w waszym gronie wyobrazam sobie przyjemna i spokojna :)
CV:23 lata, wyksztalcenie srednie, na imie ma Briana Herrera
List motywacyjny:nawet jezeli nie dostane tej pracy to bede ciezko pracowala i postaram sie o dolaczenie do was :)
Nr. tel:

OOC

Imię:Filip

Punkty repustacji:niestety -3 ale mialem 40
GS:450 Gold Score

Użytkownik FabianBattelli edytował ten post 23/08/2017 - 18:58

• Do góry
    • 0

#51 Kopatri — 10 23/08/2017 - 18:59

Kopatri
  • Gracz

IC

Imię: Olivia
Nazwisko: Cerri
Adres zamieszkania: Sevilla
Od kiedy posiadasz prawo jazdy: Od roku 2009, przejechane ponad 2000 km.
O sobie: 26 letnia Włoszka, przyleciała do Los Santos z Turynu w czerwcu br, miała spokojne dzieciństwo ponieważ wychowywała się w rodzinie zastępczej, utrzymywała kontakt ze swoją biologiczną rodziną, to właśnie przez swojego brata trafiła do Los Santos.
Doświadczenie w branży: Niestety brak w branży taksówkarskiej, lecz była przez chwilę instruktorem nauki jazdy, lecz przez zachowanie prezesa firmy zwolniła się.
Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:
CV: Absolwentka Liceo Delle Scienze Umane w Turynie. Absolwentka Uniwersytetu Turyńskiego na wydziale Politologii. 
List motywacyjny: Chciałabym poznać wielu nowych i ciekawych ludzi. Jestem kreatywna i konsekwentna. Lubię pracę z ludźmi i zawsze staram się być miła dla otoczenia. Staram się zawsze wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak potrafię.Wydaje mi się że jestem idealną osobą na to stanowisko.
Nr. tel: 814-61-51

OOC

Imię: Mateusz

Punkty repustacji: 77 ( Niecałe dwa tygodnie temu miałem jeszcze 280 na - ze względu na to iż na starej postaci się trochę tego nałapało)
GS: 3358 ( 23.08.2017  -  13:05 )

AKCEPTUJE 

IC

Imię:Briana
Nazwisko:Herrera
Adres zamieszkania:Anglia
Od kiedy posiadasz prawo jazdy:prawo jazdy posiadam od 2 tygodni
O sobie:mam na imie Briana mam 23 lata wychowywalam sie w Cambridge i przylecialam do los santos na studia i jakos tak zostalo :)
Doświadczenie w branży:mam troche doswiadzczenia jezdze w Yellow Cab
Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:prace w waszym gronie wyobrazam sobie przyjemna i spokojna :)
CV:23 lata, wyksztalcenie srednie, na imie ma Briana Herrera
List motywacyjny:nawet jezeli nie dostane tej pracy to bede ciezko pracowala i postaram sie o dolaczenie do was :)
Nr. tel:

OOC

Imię:Filip

Punkty repustacji:niestety -3 ale mialem 40
GS:450 Gold Score

AKCEPTUJE 

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych