Nr. tel:80641718
OOC
Imię:Bartek
Punkty repustacji:-170(poprzez inne postacjie) którymi przygrywał mój brat podczas mojej przerwy w grze.
GS:5400
Nr. tel:80641718
OOC
Imię:Bartek
Punkty repustacji:-170(poprzez inne postacjie) którymi przygrywał mój brat podczas mojej przerwy w grze.
Imię:RickyNazwisko:CapazzoAdres zamieszkania:Mercury HotelWiek:32Od kiedy posiadasz prawo jazdy:od ponad dziesięciu lat, ale mało jeżdzę bo czekam na okazje by zrewanżować to w firmie transportowej.O sobie:Jestem człowiekiem rozsądnym umiejsącym rozwiązywać spory, spokojnym, oraz uczciwym, byłem niegdyś instruktorem prawa jazdy teraz uprawiałem role, i przeniosłem się do miasta by zacząć wszystko od nowa.Doświadczenie w branży:Instruktor prawa jazdy,umięjetnie prowadze pojazdy, robiłem już w takiej branży i byłem współwłaścicielem taxiJak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:Miła atmosfera przede wszystkim przestrzeganie regulaminu, stosowanie się do zasad, w razie problemu wyjaśnianie sprawe, i pokrywanie kosztów, lub wspólna adoracjaCV:Ukończyłem studia w zakresie gospodarki ogólnej, mam doświadczenie w terenie, i gospodarce, potem zacząłem kursy by zostać instruktorem również mam papierek.List motywacyjny:Ricky jest osobą ambitną punktualną, chętna do pracy.. w pracy wypełnia swoje obowiązki które zostają mu przydzielone od szefa, lub kierownika lub gronu innych taksówkarzy zgodnych z regułami,nie ucieka od problemów które wyczyni chociaż zdarza mu się to bardzo rzadko.Nr. tel:80641718
OOC
Imię:BartekWiek:19
Odrzucam. Pograj jeszcze trochę i spróbuj ponownie.
IC
Imię i Nazwisko:Vincent Bassi
Miejsce urodzenia:Idlewood
Miejsce zamieszkania:Hotel Akademik obok metra
Numer Telefonu:8010424
Coś o sobie:mam prawo jazdy kat B oraz C , bardzo szybko się uczę znam wszystko co potrzebne dla taksówkaża.
Co wniesiesz do firmy?:Ciekawą , miłą atmosfere
Czy zgadzasz się na naprawdę oraz zatankowanie pojazdu po skończeniu pracy jeśli będzie taka potrzeba? (Tak/Nie):TAK
======================================================
((OOC))
======================================================
Imię:Konrad
ss z /stats:ss z /stats: http://i.imgur.com/J5EYCp2.png
Odrzucam. To nie jest nasz wzór podania. Poza tym słabe.
Użytkownik Baboon edytował ten post 24/07/2017 - 14:51
IC
OOC
Imię: Dawid
Punkty repustacji: -1 (konto założone wczoraj)
GS: 530
IC
Imię: KyleNazwisko: BruniAdres zamieszkania: Hotel w centrum, przy metrzeWiek: 21Od kiedy posiadasz prawo jazdy: Od wczoraj, 233km wyjezdzoneO sobie: 21 letni afroamerykanin, w wieku 18 lat przyleciał z Nowego Yorku do Los Santos. Z powodu jego rodzinnego kłopotu finansowego stać ich było tylko na jeden bilet, który dostał on. Kyle chcąc zacząć lepsze życie szuka dobrej pracy.Doświadczenie w branży: Brak ale kiedyś trzeba mieć ten pierwszy razJak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Liczę na to że będzie miła atmosfera, nie będziemy się kłócić i będziemy współpracować.CV: Ukończona szkoła średnia, matura zdana.Zatrudniony w:PorschePure WorkshopNext GymList motywacyjny: Jestem osobą pracowitą i uczciwą, jestem też przyjacielski, gdy tylko uszkodze auto/motor/skuter odrazu naprawiam, ale rzadko to się zdarza względu że przestrzegam reguł i rzadko mam stłuczki, lubię kierować i lubię pomagać, mam nadzieje że mnie przyjmiecieNr. tel: 8087394
OOC
Imię: DawidWiek: 13
Punkty repustacji: -1 (konto założone wczoraj)
GS: 530
AKCEPTUJĘ
26/07/2017 - 16:29 Javion Ruiz
IC
Imię: MosesNazwisko: FosterAdres zamieszkania: RichmanWiek:23Od kiedy posiadasz prawo jazdy: Prawo jazdy posiadam od 5 lat.O sobie: Jestem młodym, pomysłowym człowiekiem. Dbam o pojazdy oraz wykonuje zlecenia.Doświadczenie w branży: Pracowałem w kilku firmach Taxi.Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Będę dbał o pojazdy, naprawiał je oraz regularnie tankował.CV: Ukończona szkoła średnia oraz zdana matura.List motywacyjny: Jestem pracowity, dbam o pojazdy naprawiając je i tankując.
Nr. tel:7610775
OOC
Imię: PatrykWiek: 15
Punkty reputacji: 58
GS: 2988
Dziękuję, dowidzenia. Odrzucam.
PS. Moja kartoteka odnośnie ucieczki przed FBI jest błędna, wpis jest spowodowany przez wtargnięcie szkodnika do bazy danych FBI, mam screeny.
Użytkownik thewarr1or edytował ten post 02/08/2017 - 16:58
ICImię: ReaganNazwisko: OwenAdres zamieszkania: Grove Street 11Wiek: 21 latOd kiedy posiadasz prawo jazdy: Od 2014, uprawniajace do jazdy po Los Santos i okolicznych miastachO sobie: Tak jak wyżej napisałem, nazywam się Reagan Owen, mam 21 lat. Pochodze z Las Venturas, tam nauczylem sie jezdzic u mojego wujka, ktory pracowal w nauce jazdy. Po ukończeniu liceum wyjechałem stamtąd i trafiłem do Los Santos. Zdałem tu prawo jazdy, a także zatrudniłem się w firmie taksówkarskiej i także nauce jazdy. Abstrachując, przez problemy wewnętrzne firmy i niekompetencje mojej szefowej, zostałem wyrzucony z firmy, pomimo, że zawsze działałem pozytywnie na rzecz firmy, mówiąc w wielkim skrócie. Mam szerokie doświadczenie w pracy z pojazdami. Kocham taki rodzaj pracy, nie lubię cały czas stać za ladą, wyczekując na nowych klientów. Uczę się szybko nowych rzeczy.Doświadczenie w branży: Tak jak opisałem to wyżej, pracowałem wcześniej w firmie taksówkarskiej i nauce jazdy. Moją pracę starałem się zawsze wykonywać starannie i przykładałem się do tego.Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?: Uważam, że Eleven Taxi to jedna z najlepszych firm taksówkarskich w Los Santos. Uważam, że bez przyczyny, zapewne panuje tam dobra atmosfera, zwłaszcza, że nie wszyscy są przyjmowani z miejsca. Z tego co można wyczytać, firma składa z konkretnych ludzi, kochających to co robią.CVWykształcenie:Liceum Ogólnokształcące w Las Venturas ul. Kaskadowa 7(2012-2016)Uniwersytet w Los Santos profil - Finanse, inwestycje, rachunkowość(2016-teraz)Umiejętności:Prawo jazdy kategorii B (2014), kurs pierwszej pomocy(2015)Doświadczenie:Grosik Taxi(2017)OSK Grosik(2017)Zainteresowania:Jazda samochodem, długie wyjazdy, szukanie nowych wrażeń.List motywacyjny: Reagan Owen jest osobą pracowitą, która swoją pracę stara się wykonywać najlepiej jak może. Pracuję dla dobra firmy, aby była kojarzona z jakością oraz miłą atmosferą w niej i poza nią. Przez swoje doświadczenie zna uroki prac, w których kluczową rolę odgrywa szybkość i zadowolenie klientów, przez co wie, jak w danej sytuacji się zachować, aby wszystko wyszło na dobre.Nr. tel: 797 62 02OOCImię: TomaszWiek: 17Punkty reputacji: 186 (w grze)GS: 2658
PS. Moja kartoteka odnośnie ucieczki przed FBI jest błędna, wpis jest spowodowany przez wtargnięcie szkodnika do bazy danych FBI, mam screeny.
AKCEPTUJĘ
Zgłoś się In Game do Cara Palmas, bądź późnym wieczorem do mnie. Poinformuj o akceptowanym podaniu.
IC
OOC
Imię: Mateusz
Punkty repustacji: 77 ( Niecałe dwa tygodnie temu miałem jeszcze 280 na - ze względu na to iż na starej postaci się trochę tego nałapało)
GS: 3358 ( 23.08.2017 - 13:05 )
IC
OOC
Imię:Filip
Punkty repustacji:niestety -3 ale mialem 40
GS:450 Gold Score
Użytkownik FabianBattelli edytował ten post 23/08/2017 - 18:58
IC
Imię: OliviaNazwisko: CerriAdres zamieszkania: SevillaWiek: 26 latOd kiedy posiadasz prawo jazdy: Od roku 2009, przejechane ponad 2000 km.O sobie: 26 letnia Włoszka, przyleciała do Los Santos z Turynu w czerwcu br, miała spokojne dzieciństwo ponieważ wychowywała się w rodzinie zastępczej, utrzymywała kontakt ze swoją biologiczną rodziną, to właśnie przez swojego brata trafiła do Los Santos.Doświadczenie w branży: Niestety brak w branży taksówkarskiej, lecz była przez chwilę instruktorem nauki jazdy, lecz przez zachowanie prezesa firmy zwolniła się.Jak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:CV: Absolwentka Liceo Delle Scienze Umane w Turynie. Absolwentka Uniwersytetu Turyńskiego na wydziale Politologii.List motywacyjny: Chciałabym poznać wielu nowych i ciekawych ludzi. Jestem kreatywna i konsekwentna. Lubię pracę z ludźmi i zawsze staram się być miła dla otoczenia. Staram się zawsze wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak potrafię.Wydaje mi się że jestem idealną osobą na to stanowisko.
Nr. tel: 814-61-51
OOC
Imię: MateuszWiek: 16 lat.
Punkty repustacji: 77 ( Niecałe dwa tygodnie temu miałem jeszcze 280 na - ze względu na to iż na starej postaci się trochę tego nałapało)
GS: 3358 ( 23.08.2017 - 13:05 )
AKCEPTUJE
IC
Imię:BrianaNazwisko:HerreraAdres zamieszkania:AngliaWiek:23Od kiedy posiadasz prawo jazdy:prawo jazdy posiadam od 2 tygodniO sobie:mam na imie Briana mam 23 lata wychowywalam sie w Cambridge i przylecialam do los santos na studia i jakos tak zostaloDoświadczenie w branży:mam troche doswiadzczenia jezdze w Yellow CabJak wyobrażasz sobie pracę w naszym gronie?:prace w waszym gronie wyobrazam sobie przyjemna i spokojnaCV:23 lata, wyksztalcenie srednie, na imie ma Briana HerreraList motywacyjny:nawet jezeli nie dostane tej pracy to bede ciezko pracowala i postaram sie o dolaczenie do was
Nr. tel:
OOC
Imię:FilipWiek:15
Punkty repustacji:niestety -3 ale mialem 40
GS:450 Gold Score
AKCEPTUJE
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych