Polecam 720p
https://youtu.be/JE6IivYzYsw

Popularny
Polecam 720p
https://youtu.be/JE6IivYzYsw

Popularny
Ładne wspomnienia. Leci plusik

Popularny
Użytkownik Marcin1910PL edytował ten post 08/06/2017 - 08:36

Popularny
Brakuje tego bardzo, nie rozumiem dlaczego Bartek myśli żeby eliminować male organizacje i tworzyć wielkie, zero interakcji, zero gry IC. Próbowałem cos z tym zrobić tworząc organizacje w lutym, ale się nie udalo, jedyna interakcja ktora bylo to z jedna organizacja, horda, lecz to za mało... Kiedys w jednym czasie bylo zoe, bloods, crils qillow, crips seville, jamajka, norte, sureno i w każdej organizacji minimum 15 osób gra hg... Nie rozumiem Cie Bartek dlaczego zacząłeś niszczyć system przez który bylo dobre, klimatyczne HG. Juz mi się nudzi strzelanie non stop od roku...
Masz racje, ten system walk jest do dupy. I w jaki sposob ma to ograniczyc DM? W ten sposob jest jeszcze wiekszy bo codziennie musisz siedziec na strefie i jej bronic. Kiedys ustawialo sie w kanalach na ustawke i bylo wszystko w porzadku.. Organizacje nie musialy sie martwic ze jakies pseudo gangi beda walic Cie o strefe.
Masz racje, ten system walk jest do dupy. I w jaki sposob ma to ograniczyc DM? W ten sposob jest jeszcze wiekszy bo codziennie musisz siedziec na strefie i jej bronic. Kiedys ustawialo sie w kanalach na ustawke i bylo wszystko w porzadku.. Organizacje nie musialy sie martwic ze jakies pseudo gangi beda walic Cie o strefe.
Użytkownik _KosteK_ edytował ten post 08/06/2017 - 09:02
No pamiętam... Zwłaszcza BMF'y, których nie ma i pewnie nie będzie, bo o mafie ciężko dobrą.. - ale wspomnienia zajebiste...
Użytkownik Jazor edytował ten post 08/06/2017 - 10:21
Filmik fajny, gdyby zarząd trochę spiął dupsko to mogłoby to wrócić, powrót starego systemu i wszystko by pykało.
Filmik fajny, gdyby zarząd trochę spiął dupsko to mogłoby to wrócić, powrót starego systemu i wszystko by pykało.
Popieram
Było jakiś czas temu napisane, że nie wraca się do starych rzeczy tylko idzie do przodu, także nie ma co liczyć.
Kiedyś było widać organizacje na tym idlewood, a teraz są pseudo organizacje, które siedzą w centrum i strzelają w centrumów.
Było jakiś czas temu napisane, że nie wraca się do starych rzeczy tylko idzie do przodu, także nie ma co liczyć.
No i tutaj jest pies pogrzebany ;x
zalezy jak interpretujesz "stare", bo to wszystko bylo jeszcze rok czy dwa temu, a stare NAJLEPSZE (przynajmniej wedlug mnie) to gdzie bylo pabf, corona, bmf i kilka jeszcze, a przy tych twoim filmiku brakuje oczywiscie lordzikow hehe. pozderki
Pamiętam te zadymy ;d
spoko film, wspomnienia.
Zajebisty film ogólnie sklejka, leci plusik
Piękne Czasy
Piękne Czasy
Tak, szczególnie UCF.
Dzięki za pozytywne komentarze
co to za nuta jest jak jest moment z jamajką? :'(
co to za nuta jest jak jest moment z jamajką? :'(
Szamz Beka KSH "To Prawda" (Prod. By Worek)
Użytkownik Sekta Świrów edytował ten post 10/06/2017 - 01:24
Ja już mówiłże u góry dlaczego ni ma.Ja się pytom czemu tu smirnov bratvy nie ma!!!
Albo BUC veltreza i pixosa
Ja już mówiłże u góry dlaczego ni ma.
Wina w większości leży w graczach, ktoś tworzy organizacje dla klimatu, a grupy przestępcze nazywane "pseudolami"(obecnie ich pseudolami nie można nazwać, gdyż to "elita" tego serwera) wykorzystują to i niszczą takich graczy, którzy choć na chwile chcieli uciec od tego wiecznego DM'u. Każdy mówi o klimacie, że to wina Bartka, pytanie do Was... Dlaczego więc na serwerze panuje taki rozpierdziel z RĄK GRACZY,a nie z rąk administracji? Wszyscy pamiętamy te złote czasy, gdy grało się miodne RP, prawda? Mówicie, że bez starych graczy nie da się zrobić tego klimatu, że odeszli przez sytuację na serwerze, hahahahaha... Prawda jest taka, że starzy gracze odeszli z znudzenia albo z braku czasu, ci którzy zostali dzisiaj (nie mówię o wszystkich oczywiście) to oni do Was strzelają i Was okradają wciągając w to nowych graczy. Złota rada na poczucie klimatu? Grajcie w własnym gronie, a na innych miejcie wywalone, o! Czego mi brakuje na net4game? Administracja jest jakby odseparowana od graczy, rzadko co pomaga, można powiedzieć, że w małym stopniu + plus nie rekompensuje szkód w wyników bugów.
Szkoda, że tak się wszystko potoczyło.
Gdzieś już widziałem PODOBNY filmik
Widziałem lepszą "wersje" takiego filmu.
Zgapione od grubego.
Zabrakło Norte, a poza tym sądze, że Misiek zniszczył ten serwer dla organizacji przestępczych. Kiedyś to się grało HG i nie było mowy o czymś takim jak DM co 5 minut na randomowych osobach. Misiek się nie chce cofać, więc będzie popełniał dalej błędy myślać, że wie lepiej co jest dobre dla organizacji przestępczych niż same organizacje przestępcze. I to nie jest wina graczy, tylko jego - przestańcie go usprawiedliwiać xD Przecież wiadomo, że jak dasz możliwość do zrobienia organizacji każdej osobie to każda osoba go zrobi, choćby największy noob. (w tym przypadku 3/4 serwera) I przez to ta lepsza część serwera się zniechęci. Bayo bayo, stare N4G - będziemy cię mile wspominać po upadku.
Przydałby się jakiś dobry youtuber co by N4G promował.
Użytkownik notivus edytował ten post 04/07/2017 - 15:37
Jak najbardziej spoko film.
https://www.youtube.com/watch?v=z_amLLo_PE4
Podsumowanie komentarzy w jendym klipie [szook zobacz zdjęcia]
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Propozycje na Event →
Archiwum →
[CANCELLED][EP] Event - ASG GameNapisany przez JamesBong, 11/05/2019 |
|
|
||
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Biznesy →
South Central Bar & Grill (Idlewood)Napisany przez lysyoo, 27/04/2019 |
|
|
||
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[Szukam] Lokal na IdlewoodNapisany przez Pixos De Blood, 13/03/2019 |
|
|
||
![]() |
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[Szukam] Black Mafia FamilyNapisany przez Pixos De Blood, 11/03/2019 |
|
|
|
Hyde Park →
Szukam →
Szukam kogoś do rozpoczęcia przygody na South CentralNapisany przez OSKY , 09/02/2019 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych