Ja już oglądałem i według mnie był super, i z niecierpliwością czekam na kolejną część.
A wy już oglądaliście, jeśli tak to jakie są wasze wrażenia?
Ja już oglądałem i według mnie był super, i z niecierpliwością czekam na kolejną część.
A wy już oglądaliście, jeśli tak to jakie są wasze wrażenia?
Oglądałem i zasnąłem po tym wstępnym wyścigu.
Oglądałem i zasnąłem po tym wstępnym wyścigu.
Oglądałem, jak dla mnie świetna część, mimo przesadzonych efektów i niezbyt kilku realnych momentów.
Oglądałem, jak dla mnie świetna część, mimo przesadzonych efektów i niezbyt kilku realnych momentów.
A mnie tam zawsze wyścigi nudziły i wolę to jako film akcji. Sceny faktycznie przesadzone, ale to film. Wątek był fajny, powody dla którego Dom zrobił co zrobił i Statham z jego minami w akcji ratunkowej wygrywa. ;d
Nudny jak wszystkie części.
Z pośród 5-8, 8 wypadła chyba najlepiej, nie powiem podobało mi się, polecam.
Czesci 1-3 to wyscigi, 4 jeszcze podejrze a reszta to rabowanie, napadanie, takie se no.

Popularny
Użytkownik CPT edytował ten post 04/05/2017 - 12:26
zxajumaste xD
Troszke przesadzone w kilku momentach, w pewnych momentach komedia i dało się uśmiać, efekty specjalne były świetne, bardzo spoko film.
Aaaa i z góry przepraszam za literówkę w nazwie tematu.
Dobry film, jeden z lepszych tej serii - tak jak wyżej, niektóre momenty przesadzone, ale to kino.
Spoko, polecam mi sie podobało.
nie oglądałam żadnych poprzednich części. (zostałam zmuszona pójść do kina) ale był w miare okej, do obejrzenia.
fajny jako film akcji, ale z wyścigami to już tam nic nie było powiązane.
Nie jestem fanem tej serii, widziałem ostatnią część i muszę przyznać, że mi się spodobała.
Ta część nie jest aż taka zła jak się tego spodziewałem, polecam każdemu zobaczyć.
Jak dla mnie zbyt przesadzone pomimo, że jestem wielkim fanem tej serii.

Popularny
tak oglądałem, nawet spoko film.

Popularny

Popularny

Popularny
Nudny po 3 części mogli już sobie darować
Nudny po 3 części mogli już sobie darować
Hajs po pierwsze. Mają tyle pieniędzy to ładują w efekty specjalnie, od groma. Budżet i tak zwraca im się w przeciągu jednego weekendu pewnie. Oczywiście oglądałem tylko do 3 serii, dalej gówno mnie to obchodzilo.
Użytkownik SQHA edytował ten post 23/05/2017 - 13:18

Popularny

Popularny
Oglądając każdą część mogę polecić również tą.
A według mnie ta ostatnia część, jest "plastikowa" względem wcześniejszych... Bardziej skupili się na scenach "akcji" niż wyścigach. Ale nie jest aż tak bardzo źle, da się oglądać.
No i co w tym filmie było takiego ciekawego? Dziecko ginie Dom ginie a reszta powstrzymuje atomówke, wielkie mi halo.
Spoko film
Oglądałem, przesadzone. Pierwsze pięć części są spoko, reszta do kitu.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych