Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Detective Agency] Private Investigation Services

private detective agent agency

• Zamknięty Temat jest zamknięty
38 odpowiedzi w tym temacie

#1 RainbowParadise — 618 26/04/2017 - 21:52

RainbowParadise
  • Gracz

*
Popularny

EILheJ0.png

Detective Agency – agencja detektywistyczna zajmująca się obserwacją oraz wszelkimi działaniami detektywistycznymi na terenie stanu San Andreas. Założona w 2015 roku przez Nicholasa Toretto obejmuje działania na terenie wszystkich miast na terenie San Andreas. Dostarcza niezbędnych dowodów, które zlecający potrzebuje, zdobywając je w pełni legalnie. Zleceniodawca zawsze pozostanie poufny, agencja działa w pełni jawnie, zbierając materiały dowodowe w sposób dyskretny, nie wzbudzający podejrzeń oraz zgodny z prawem.

Firma Nicholasa w 2016 roku otrzymała status najskuteczniejszej agencji detektywistycznej w Los Santos. Po otrzymaniu nagrody, działania detektywów pracujących w firmie znacznie się powiększyły. Zaczęto oferować usługi detektywistyczne w takich miastach jak San Fierro, Las Venturas jak również w mniejszych mieścinach takich jak Palomino Creek czy Montgomery.

Z początkiem 2017 roku firma zatrudniała aż 12 profesjonalnych detektywów, którzy odbywali cykliczne szkolenia. Profesjonalna kadra umożliwiła dokładniejsze zbieranie materiału dowodowego co przyczyniło się do większego rozgłosu firmy. W 2017 roku do oferty agencji dodano windykacje, którą zajmowali się specjalnie wyszkoleni w tym celu detektywi. Do tego czasu przeprowadzono aż 24 sprawy windykacyjne w większości zakończone pozytywnie.

W marcu 2017 roku agencja obchodziła dwuletni okres swojej działalności. Do tego czasu udało się skutecznie rozwiązać ponad 150 zleceń. Zebrany materiał dowodowy trafiał odpowiednio do zleceniodawcy, z chronologicznie ułożonymi informacjami, które zostały zdobyte przez detektywów. Zlecenia agencji dostarczały zarówno osoby prywatne jak i przedsiębiorcy czy nawet politycy na wyższym szczeblu.

Dla osób chętnych pracą w branży detektywistycznej oferujemy bezpłatne szkolenia i kursy. Są one wykonywane regularnie. Po pozytywnym przejściu szkolenia detektywistycznego, osoba zyskuje uprawnienia, potrzebne do wykonywania zawodu. Otrzymuje on zlecenia niższego priorytetu, z czasem zyskując coraz to szersze uprawnienia oraz dostęp do trudniejszych zleceń.

Obecnie poszukujemy osób na stanowiska:

-Recepcjonisty

-Detektywa

-Szefa ochrony

W celu złożenia wniosku na odpowiednią posadę należy kontaktować się bezpośrednio z zarządem:

Nicholas Toretto – tel: 771-30-76

Black Anderson – tel: Wkrótce

Rozwiązaliśmy już wiele spraw, które zostały zlecone przez naszych klientów. Niektórzy z nich zezwolili na udostępnienie swoich danych, niektórzy jednak woleli pozostać anonimowi. Oto kilka opinii na temat agencji:

-„Profesjonalne podejście do tematu, szeroka oferta oraz przystępne ceny. Dowody na zdradę żony otrzymałem w ciągu niecałego tygodnia! Z całego serca polecam agencje dla tych, którzy chcą pozbyć się niewiernej baby z domu!” Clinton Baker

-„Trudna sprawa, której rozwiązanie przyszło z łatwością detektywom. Z początku byłem nastawiony nieco sceptycznie do całej sprawy, jednak teraz wiem, że było warto. Chłopcy naprawdę znają się na robocie” ANONIM

-„Świetnie rozwiązana sprawa windykacji. Dług został oddany błyskawicznie po sporządzeniu dokumentów dla agencji.” Tom Randall

-„Mój pojazd został znaleziony po 24 godzinach od przekazania sprawy detektywom! Mam nadzieje że będą nadal tak skrupulatni w swoich działaniach!” ANONIM

Oferta

Nasza firma zajmuje się zbieraniem dowodów dla zleceniodawcy w szerokim zakresie. Oferujemy profesjonalne usługi zarówno dla osób prywatnych jak i przedsiębiorców czy osób wyższego szczebla. Zapewniamy pełną anonimowość oraz dyskrecje.

Oferujemy następujące usługi:

m

·         Zbieranie materiału dowodowego potrzebnego do wyjaśnienia spraw rodzinnych. Dotyczy to również zbierania dowodów zdrady w przypadku małżeństwa czy chociażby kłamstw na tle majątkowym przez członków rodziny.

·         Zbieranie materiału dowodowego na tle karnym. Dotyczy zbierania dowodów przestępstw danej jednostki na którą zlecenie wyda zleceniodawca.

·         Śledzenie oraz obserwowanie zwyczajów danej osoby. Oferta ta jest dostępna tylko po wcześniejszym ustaleniu oraz przekazaniu niezbędnych informacji detektywowi.

·         Poszukiwanie osób zaginionych tudzież porwanych.

·         Poszukiwanie skradzionych pojazdów

·         Windykacja, czyli szerzej rozumiane egzekwowanie w sposób zgodny z prawem długów. Przed rozpoczęciem windykacji detektyw musi otrzymać niezbędne informację od zleceniodawcy.

·         Ochrona imprez masowych oraz ochrona osobista.

m

Wszystkie wyżej wymienione czynności są wykonywane przez specjalnie wyszkolonych detektywów, którzy posiadają odpowiednie uprawnienia do wykonywania owych zleceń.

Cennik

Zbieranie materiału dowodowego potrzebnego do wyjaśnienia spraw rodzinnych – 250$

Zbieranie materiału dowodowego na tle karnym – 350$

Śledzenie oraz obserwacja – 200$

Poszukiwanie osób zaginionych bądź porwanych – 250$

Poszukiwanie skradzionych pojazdów - 300$

Windykacja – 150$

Ochrona imprez masowych – 1500$

Ochrona osobista – 400$

Wszelkie inne działania muszą być ustalane bezpośrednio z zarządem biura. Po rozpoznaniu spawy zarząd zdecyduje czy może zająć się zleceniem oraz poda cenę za rzeczoną usługę. Należy pamiętać że agencja działa zgodnie z prawem stanu San Andreas, więc wszelkie przestępstwa bądź wykroczenia na tle karnym nie wchodzą w grę.

WZcikXj.jpg

Biuro agencji znajduje się na alei gwiazd nieopodal magazynu aut. To tutaj możecie Państwo pozyskać informacje na temat usług które oferujemy oraz skontaktować się z zarządem firmy. Serdecznie zapraszamy do korzystania z naszych usług i zapewniamy, że zostaną one wykonane jak najlepiej potrafimy

Agencja Detektywistyczna

Nicholas Toretto

((Jak nas wezwać? /p tel 333 ---> Ochrona ---> Detective Agency))

Temat do rekrutacji: https://net4game.com...ve-agency-open/

Temat do ochrony:

Temat biura prasowego: https://net4game.com...e/#entry3107809

Zapraszamy!

Credits:

ZipeX

Logo:

SDGHCT
Edited:

CzyToWazne

Użytkownik CzyToWazne edytował ten post 16/05/2017 - 01:06

• Do góry
    • 18

#2 NOFU — 321 26/04/2017 - 21:55

NOFU
  • Gracz

No i to jest coś co chciałem zobaczyć!

• Do góry
    • 0

#3 Easy_ — 628 26/04/2017 - 22:12

Easy_
  • Gracz

Podoba mi się

• Do góry
    • 0

#4 RainbowParadise — 618 26/04/2017 - 22:16

RainbowParadise
  • Gracz

No i to jest coś co chciałem zobaczyć!

Podoba mi się

Podziękował. Fakt projekty pseudo organizacji mi nie wychodzą, i tu Easy się z Tobą zgadzam po tym co pisałeś, ale coś takiego... To raczej mój temat, hehe.

• Do góry
    • 1

#5 Davin Escobar — 84 26/04/2017 - 22:19

Davin Escobar
  • Zbanowani

Oo zawsze to coś nowego.;)

• Do góry
    • 2

#6 Przemek69 — 818 26/04/2017 - 22:21

Przemek69
  • Gracz

generalnie ciekawie, fajna inicjatywa - powodzonka!

• Do góry
    • 0

#7 RainbowParadise — 618 26/04/2017 - 22:23

RainbowParadise
  • Gracz

Oo zawsze to coś nowego. ;)

generalnie ciekawie, fajna inicjatywa - powodzonka!

Dzięki w 2012 już takie coś było i fajnie funkcjonowało i nawet też fajnie współpracowali z porządkowymi liczę, że i nam się uda do tego dojść! :)

• Do góry
    • 1

#8 RedTiger — 645 26/04/2017 - 22:48

RedTiger
  • Gracz
Podoba mi się! Powodzenia.
  • Do góry
    • 0

#9 RainbowParadise — 618 26/04/2017 - 22:49

RainbowParadise
  • Gracz

Podoba mi się! Powodzenia.

Dziękuje Ci bardzo! :)

• Do góry
    • 1

#10 somegirl — 105 26/04/2017 - 22:50

somegirl
  • Gracz

*
Popularny

ciekawe, ciekawe - czekam co z tego wyjdzie i życzę powodzenia ;)

• Do góry
    • 6

#11 RainbowParadise — 618 26/04/2017 - 22:54

RainbowParadise
  • Gracz

ciekawe, ciekawe - czekam co z tego wyjdzie i życzę powodzenia ;)

Dzięki! Co wyjdzie, to zależy wszystko od zainteresowania IC. Bo parę osób już jest! :)

• Do góry
    • 1

#12 eight90 — 1 27/04/2017 - 12:57

eight90
  • Gracz

ciekawe

• Do góry
    • 2

#13 Hiero — 52 27/04/2017 - 13:36

Hiero
  • Gracz
Hmmm... Dosyc ciekawy plan, obyscie mieli zlecenia.

Powodzenia.
  • Do góry
    • 0

#14 RainbowParadise — 618 27/04/2017 - 14:41

RainbowParadise
  • Gracz

ciekawe

Hmmm... Dosyc ciekawy plan, obyscie mieli zlecenia.

Powodzenia.

Zlecenia zawsze się znajdą. Zapraszam również Was do korzystania z usług bądź dołączenia do nas! :)

• Do góry
    • 1

#15 MJay — 1041 28/04/2017 - 12:54

MJay
  • Gracz

Bardzo fajny, oryginalny biznes! Oby się rozwijał, propsik :)

• Do góry
    • 0

#16 RainbowParadise — 618 28/04/2017 - 13:52

RainbowParadise
  • Gracz

Bardzo fajny, oryginalny biznes! Oby się rozwijał, propsik :)

Dzięki, niestety jedna osoba nam to bardzo utrudnia, ale no cóż poradzić. Nie którzy nie odróżniają kosy IC od OOC, a to podobno ja łącze, ekhm... No cóż. :)

• Do góry
    • 2

#17 DJ_Sherry — 2 28/04/2017 - 15:02

DJ_Sherry
  • Gracz
Emm dalej gracie cosik?
  • Do góry
    • 0

#18 Easy_ — 628 28/04/2017 - 15:11

Easy_
  • Gracz

Emm dalej gracie cosik?

Temat wstawiony dwa dni temu, a ty się pytasz czy dalej coś grają. xD

• Do góry
    • 0

#19 RainbowParadise — 618 28/04/2017 - 16:39

RainbowParadise
  • Gracz

Emm dalej gracie cosik?

Owszem, pomijając to, że ja wystaiłem temat nie oznacza, że ja sam to trzymam itd. :P Więc owszem gramy bieżąco.

Temat wstawiony dwa dni temu, a ty się pytasz czy dalej coś grają. xD

Wiesz... Różnie to bywa. :D

• Do góry
    • 1

#20 DJ_Sherry — 2 28/04/2017 - 16:40

DJ_Sherry
  • Gracz

Dzięki, niestety jedna osoba nam to bardzo utrudnia, ale no cóż poradzić. Nie którzy nie odróżniają kosy IC od OOC, a to podobno ja łącze, ekhm... No cóż. :)

Pytam bo autor tematu ma chyba bana także..
  • Do góry
    • 0

#21 Tamten Piotrek — 168 28/04/2017 - 17:06

Tamten Piotrek
  • Gracz

Detektywi ciągle są w grze.

• Do góry
    • 0

#22 RainbowParadise — 618 28/04/2017 - 17:19

RainbowParadise
  • Gracz

Pytam bo autor tematu ma chyba bana także..

Bana mam na 2 tyg w wyniku klątwy, więc nie rozumiem podstaw i podejrzeń dot. zamknięcia biura. :D

• Do góry
    • 0

#23 DJ_Sherry — 2 28/04/2017 - 17:21

DJ_Sherry
  • Gracz

Bana mam na 2 tyg w wyniku klątwy, więc nie rozumiem podstaw i podejrzeń dot. zamknięcia biura. :D

Upsi wybacz źle popatrzyłem. Nie zauważyłem "Klątwa" tylko sam "Ban". Kto wie może coś pogramy IG!

Użytkownik DJ_Sherry edytował ten post 28/04/2017 - 17:22

• Do góry
    • 0

#24 RainbowParadise — 618 28/04/2017 - 18:13

RainbowParadise
  • Gracz

Upsi wybacz źle popatrzyłem. Nie zauważyłem "Klątwa" tylko sam "Ban". Kto wie może coś pogramy IG!

Zapraszamy. :)

• Do góry
    • 0

#25 ziomeczek1111 — 490 29/04/2017 - 08:12

ziomeczek1111
  • Gracz

Bardzo ładna aplikacja, powo

• Do góry
    • 0

#26 RainbowParadise — 618 01/05/2017 - 23:06

RainbowParadise
  • Gracz

Hej, przez czas śledztwa federalnego, nasza agencja zostaje zamknięta.

Niestety, ale [member]Mr Miszczu[/member] odłożył ciała u nas w lokalu tzn. Torbę z ciałami, są one aktualnie w trakcie badań biura federalnego, oczywiście nikt z nas i naszych detektywów nie ma powiązań ze zwłokami z przyczyny iż ciała są z 2012-2015 roku. Rekrutacje dalej mamy otwartą. I możecie pisać śmiało podania. Dodatkowo, w biurze jest nowy zarząd o którym wspomnę po moim UB. Oczywiście liczę, że nie zniechęcicie się do wspólnej gry z nami poprzez wpadkę IC.

P.S. zaraz osoby które pisały podania otrzymają odpowiedzi na forum!

Cóż trzymajcie się! :)

• Do góry
    • 1

#27 LidereK — 6 02/05/2017 - 08:12

LidereK
  • Gracz

Zostawiam zielonka i powodzenia! 

• Do góry
    • 0

#28 saykol jest zajebisty — 140 04/05/2017 - 16:52

saykol jest zajebisty
  • Gracz

Jakie macie pojazdy?

• Do góry
    • 0

#29 RainbowParadise — 618 04/05/2017 - 22:41

RainbowParadise
  • Gracz

*
Popularny

Jakie macie pojazdy?

Raczej jest to nie wazne tym bardziej OOC. Nie uwazasz?
  • Do góry
    • 3

#30 saykol jest zajebisty — 140 05/05/2017 - 12:31

saykol jest zajebisty
  • Gracz

Raczej jest to nie wazne tym bardziej OOC. Nie uwazasz?

No racja. Jest dalej rekrutacja do was?

• Do góry
    • 0

#31 RainbowParadise — 618 06/05/2017 - 11:04

RainbowParadise
  • Gracz

*
Popularny

No racja. Jest dalej rekrutacja do was?

Caly czas jest, zas wszystko zacznie funkcjonowac po moim ub. :P
  • Do góry
    • 4

#32 eight90 — 1 08/05/2017 - 08:32

eight90
  • Gracz

dobry pomysł nawet macie może już hp to napisze podanko ;)

• Do góry
    • 1

#33 RainbowParadise — 618 08/05/2017 - 12:52

RainbowParadise
  • Gracz

*
Popularny

dobry pomysł nawet macie może już hp to napisze podanko ;)

Hp? Rekrutacja oczywiscie jest otwarta. :)
  • Do góry
    • 3

#34 PuszekV2 — 73 08/05/2017 - 12:58

PuszekV2
  • Gracz
Mnie siem to podoba łap zielone.
  • Do góry
    • 2

#35 RainbowParadise — 618 08/05/2017 - 19:14

RainbowParadise
  • Gracz

*
Popularny

Mnie siem to podoba łap zielone.

Zapraszamy rowniez do gry.
  • Do góry
    • 3

#36 RainbowParadise — 618 08/05/2017 - 20:27

RainbowParadise
  • Gracz

*
Popularny

Ostatnie dwie i pół godziny, aby dostać się do naszego biura.

• Do góry
    • 3

#37 RainbowParadise — 618 14/05/2017 - 12:20

RainbowParadise
  • Gracz
Hej! Znowu ruszylismy z rekrutacja. Dodatkowo mamy dla Was nowe systemy motywacyjne i nie tylko! :3
  • Do góry
    • 2

#38 RainbowParadise — 618 16/05/2017 - 01:06

RainbowParadise
  • Gracz

Dodano biuro prasowe! Zachęcamy do czytania artykułów:

https://net4game.com...e/#entry3107809

• Do góry
    • 2

#39 RainbowParadise — 618 30/05/2017 - 20:41

RainbowParadise
  • Gracz

*
Popularny

Cześć.

Jako, że jest coraz więcej niewiadomych pod kątem naszej gry jak i Detective Agency panelu postanowiłem dodać tu kilka słów...

Wiem, że część graczy z organizacji przestępczych jest zniesmaczona grą naszej agencji przez to, że posiadaliśmy pod panelem gracza Mibik co wyglądało tak, jakbyśmy byli w jakiś sposób zrzeszeni z ich organizacją. Rozumiemy Was w 100% i wraz z nowym zarządem uznaliśmy, że nasz panel to nie jest dom pomory charytatywnej i nie będziemy przyjmować znajomych przez to, że znamy ich bądź graliśmy z nimi. Dlatego ów gracz został wyrzucony z naszego panelu, zaś stosunki między agencją, a nim obrały stosunek neutralny.

Idąc dalej... Nie podoba się Wam to, że posiadamy wyciągnięte bronie. Okej, wraz z zarządem przedyskutowaliśmy to i niestety tutaj żadnego z Was nie popieram jeżeli chodzi o ból o to... W życiu realnym czy w Polsce czy w Stanach Zjednoczonych osoby w jakikolwiek sposób powiązane z detektywami tudzież ochroną jak najbardziej posiadają broń palną, oczywiście obiecujemy Wam, że zostanie to przez nas jak najbardziej ograniczone to tzw. minimum czyli jakiś akcji tudzież strzelanin. Na normalnym patrolu bądź objazdówce jeżeli widzicie kogoś z bronią długą prosimy Was o SSa i wysłanie do mnie bądź Magiczny375 lub w celu ograniczenia jakiś niepotrzebnych spin z nami! :) Jedynie w trakcie objazdówek czyli jak jeżdżą po lokalach wtedy mają w kaburze broń krótką bądź białą.

Wprowadziliśmy też wiele zmian:

-Ograniczyliśmy nasze wpierniczanie się w akcje IC organizacji, oczywiście będziemy widoczni, ale że tak powiem z dystansu.

-Nasza gra będzie się ograniczała w dzień na tereny: Mullholand, Market, Commerce, Rodeo oraz poza granicami Los Santos.

-W godzinach nocnych będziemy pojawiali się czasami na S'C' w celu zwykłej obserwacji i ew. pomocy potrzebującym. :D

Dodatkowo zostały wprowadzone zmiany:

Dyrektorem Obecnym naszej agencji jest: Magiczny375

Zastępcą Dyrektora został:

Szefem Agencji został: Brynekk

Obecny nasz panel:

Posiadamy 11 aut pod dwoma panelami.

3 budynki pod nasze biznesy

Posiadamy wlasny warsztat wraz ze stacja

Wlasne ASG oraz silownie!

Goraco zapraszam wszystkich do wspolnej gry z nami! :)

Dodatkowo zapraszamy Was do pisania do nas w celu ogarnięcia jakiś eventów etc. Jesteśmy zawsze chętni na ewentualne propozycje z Waszej strony!

Dodatkowo przypomnę jeszcze, że cały czas trwa do nas nabór, znajdziecie go pod tym linkiem:
https://net4game.com...ncy-solid-open/

https://net4game.com...ve-agency-open/

Dodatkowo będziemy starali się aby nasz wątek prasowy zaczął żyć. :)

https://net4game.com...y-press-office/

Liczę, że wszystko zostało wyjaśnione. Jeżeli jednak coś jest nie tak zapraszam do kontaktu ze mną na forumowym PW bądź po przez discord: ¢σσкιє-мσиѕтєя(◔◡◔)#4108

Użytkownik CzyToWazne edytował ten post 30/05/2017 - 20:43

• Do góry
    • 4

Tematy o podobnych tagach: private, detective, agent, agency

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych