Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] MaxiTaxi

praca maxitax maxi taxi

• Please log in to reply
59 odpowiedzi w tym temacie

#1 Geast392 26/04/2017 - 16:26

Geast
  • Gracz

*
Popularny

olzX7Er.png

degl0WG.png

MaxiTaxi to firma z siedzibą w Los Santos, założona w 2017 roku, która ma przynieść klasę i finezję dla branży transportowej. Dzięki doświadczonym kierowcom z perfekcyjną znajomością topografii miasta oraz całkowicie nowym zestawem taksówek jesteśmy w stanie świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Szczycimy się wysokim doświadczeniem, a także umiejętnością bezpiecznego i komfortowego podróżowania z wiedzą i towarzyskimi kierowcami. Gwarantujemy bezpieczeństwo i komfort podczas każdej podróży, dostaniesz się tam, gdzie musisz być z wyprzedzeniem.

YyY3Bhc.png

• Wysokie wypłaty ($305 za 54 minuty pracy)
  • Miłą atmosferę pracy
  • Bogatą flotę pojazdów: 2xIntruder, Emperor, Primo
  • Elastyczne godziny pracy
  • System rang

y5IRomP.png

• Wysokiej kultury osobistej.
  • Prawa jazdy
  • Uczciwości
  • Punktualności
  • Znajomości topografii miasta
  • Stosowania się do regulaminu
  • Dbałości o pojazdy
  • Braku zapędów do szkodnikowania
  • Doświadczenia za kierownicą (100km na /stats)
  • Minimalnie 1000gs
  • Minimum 20h na postaci

Wymagania są dość spore, lecz to wszystko w celu dbałości o dobre imię firmy, wszyscy chcemy pracować w miłej i rodzinnej atmosferze.

ErXHYZm.png

Chcesz skontaktować się z zarządem w sprawie pracy? Dzwoń:

Ozzy Brodway  7852209

Gael Shaw: 7788457
Omar Pankov: 7833268

Jeżeli w jakimś stopniu zachęciliśmy Cię do pracy w taxi, wypełnij podanie według poniższego wzoru:

Imię i nazwisko:Miejsce zamieszkania:Numer telefonu:Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?:Dlaczego akurat my?:Ilość Gs i godzin na postaci:

Użytkownik Geast edytował ten post 12/08/2017 - 12:47

• Do góry
    • 9

#2 NeXteR0 26/04/2017 - 18:52

NeXteR
  • Gracz

Imię i nazwisko: Xiomara Gonzalez
Miejsce zamieszkania: Mulholland

Numer telefonu:  785-43-29
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: W dawnej przeszłości zdarzyło się nawet prowadzić takową firmę.
Dlaczego akurat my?: Widziałem was na serwerze, kiedyś nawet udało się wplątać w akcję RP - po tym zobaczyłem rekrutację więc pomyślałem, że warto spróbować.
Ilość Gs i godzin na postaci: 1500/20 (Nie warto na to patrzeć, gdyż wiele graczy miało kiedyś konta. Takim przykładem jestem właśnie ja i zaczynam jak "Tabula Rasa"

Pozdrawiam! Dawid.

• Do góry
    • 0

#3 Geast392 26/04/2017 - 21:06

Geast
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko: Xiomara GonzalezMiejsce zamieszkania: Mulholland
Numer telefonu:  785-43-29Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: W dawnej przeszłości zdarzyło się nawet prowadzić takową firmę.Dlaczego akurat my?: Widziałem was na serwerze, kiedyś nawet udało się wplątać w akcję RP - po tym zobaczyłem rekrutację więc pomyślałem, że warto spróbować.Ilość Gs i godzin na postaci: 1500/20 (Nie warto na to patrzeć, gdyż wiele graczy miało kiedyś konta. Takim przykładem jestem właśnie ja i zaczynam jak "Tabula Rasa"

Pozdrawiam! Dawid.

Akceptuje, zgłoś się IG, numery masz wyżej ;)
  • Do góry
    • 6

#4 Rakolekk2 27/04/2017 - 15:23

Rakolekk
  • Gracz

Imię i nazwisko: Bradley Jenkins
Miejsce zamieszkania: Mulholland

Numer telefonu:  786 08 08
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Miałem przyjemność pracować w tej branży nawet kilka razy niestety zazwyczaj firmy upadały.
Dlaczego akurat my?: Poszukuję pracy właśnie takiej, znam się na fachu oraz macie nawet ciekawą ofertę
Ilość Gs i godzin na postaci
2328 a godzin 147h

Użytkownik Rakolekk edytował ten post 27/04/2017 - 15:27

• Do góry
    • 1

#5 Geast392 27/04/2017 - 16:33

Geast
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko: Bradley Jenkins
Miejsce zamieszkania: Mulholland

Numer telefonu:  786 08 08
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Miałem przyjemność pracować w tej branży nawet kilka razy niestety zazwyczaj firmy upadały.
Dlaczego akurat my?: Poszukuję pracy właśnie takiej, znam się na fachu oraz macie nawet ciekawą ofertę
Ilość Gs i godzin na postaci
2328 a godzin 147h

Akceptuje, zgłoś się IG, numery masz wyżej  ;)

• Do góry
    • 6

#6 #JajamioMate0 27/04/2017 - 19:56

#JajamioMate
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Nikolas Petrowa

Miejsce zamieszkania: Market

Numer telefonu: 783-66-16

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Doświadczenie mam, można powiedzieć, że dosyć spore. Całą metropolie Los Santos to znam na wylot. Zainteresowała mnie wasza oferta i postanowiłem zostawić dla was moje podanie.

Dlaczego akurat my?:  Jesteście jedyną firmą, która nie wymaga zbyt dużo od kierowców, co skłania, do złożenia podania... Myślę, że rozpatrzą państwo ją pozytywnie.

Ilość Gs i godzin na postaci: 550 ( Trochę mało, ale liczby nie mówią jakim graczem jesteś) / 21 godzin.

• Do góry
    • 0

#7 Geast392 28/04/2017 - 06:12

Geast
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko: Nikolas Petrowa
Miejsce zamieszkania: Market
Numer telefonu: 783-66-16
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Doświadczenie mam, można powiedzieć, że dosyć spore. Całą metropolie Los Santos to znam na wylot. Zainteresowała mnie wasza oferta i postanowiłem zostawić dla was moje podanie.
Dlaczego akurat my?:  Jesteście jedyną firmą, która nie wymaga zbyt dużo od kierowców, co skłania, do złożenia podania... Myślę, że rozpatrzą państwo ją pozytywnie.
Ilość Gs i godzin na postaci: 550 ( Trochę mało, ale liczby nie mówią jakim graczem jesteś) / 21 godzin.

Odrzucam, nie spełniasz wymagań.
  • Do góry
    • 4

#8 Maksix2002-1 28/04/2017 - 18:08

Maksix2002
  • Świeżak

Imię i nazwisko:Baby Bogdanovich

Miejsce zamieszkania:Koło metro

Numer telefonu: 7862411

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?Mam doświadczenie. Miałem przerwe w gta ale pracowalem w waszej firmie. Zainteresowała mnie wasza oferta .Obiecuje pozytywną współpracę.Pozdrawiam!

Dlaczego akurat my?:Ponieważ mam brata na stanowisku kierowniczym tej firmy.Bardzo mi zależy i bede spelniac wszystkie polecenia pozytywnie.

Ilość Gs i godzin na postaci: 400 i 11h

Użytkownik Maksix2002 edytował ten post 28/04/2017 - 18:14

• Do góry
    • 0

#9 Geast392 29/04/2017 - 12:00

Geast
  • Gracz

Imię i nazwisko:Baby Bogdanovich

Miejsce zamieszkania:Koło metro

Numer telefonu: 7862411

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?Mam doświadczenie. Miałem przerwe w gta ale pracowalem w waszej firmie. Zainteresowała mnie wasza oferta .Obiecuje pozytywną współpracę.Pozdrawiam!

Dlaczego akurat my?:Ponieważ mam brata na stanowisku kierowniczym tej firmy.Bardzo mi zależy i bede spelniac wszystkie polecenia pozytywnie.

Ilość Gs i godzin na postaci: 400 i 11h

Przyjmuje na okres próbny- zgłoś się IG.

• Do góry
    • 2

#10 mateo1231231 03/05/2017 - 09:12

mateo123123
  • Gracz

Imię i nazwisko: Jonas Arena
Miejsce zamieszkania: Cetrum

Numer telefonu:  7282209

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: W dawnej przeszłości zdarzyło się nawet prowadzić takową firmę.
Dlaczego akurat my?: Widziałem was na serwerze, kiedyś nawet udało się wplątać w akcję RP - po tym zobaczyłem rekrutację więc pomyślałem, że warto spróbować.
Ilość Gs i godzin na postaci: 2138gs 32h

Pozdrawiam! Mateusz

• Do góry
    • 0

#11 Geast392 05/05/2017 - 16:43

Geast
  • Gracz

Imię i nazwisko: Jonas Arena
Miejsce zamieszkania: Cetrum

Numer telefonu:  7282209

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: W dawnej przeszłości zdarzyło się nawet prowadzić takową firmę.
Dlaczego akurat my?: Widziałem was na serwerze, kiedyś nawet udało się wplątać w akcję RP - po tym zobaczyłem rekrutację więc pomyślałem, że warto spróbować.
Ilość Gs i godzin na postaci: 2138gs 32h

Pozdrawiam! Mateusz

Akceptuje, zgłoś się IG :)

• Do góry
    • 2

#12 blobik 43 06/05/2017 - 10:04

blobik
  • Gracz
Ja Esteban Priselkov chciałbym podjąć sie się pracy w Maxi Taxi
  • Do góry
    • 0

#13 Geast392 06/05/2017 - 19:18

Geast
  • Gracz

Ja Esteban Priselkov chciałbym podjąć sie się pracy w Maxi Taxi

Polecam zastosować się do wzoru, odrzucam :)

• Do góry
    • 2

#14 blobik 43 06/05/2017 - 19:22

blobik
  • Gracz

Imię i nazwisko: Esteban Priselkov Miejsce zamieszkania:hotel-parking Numer telefonu:nie pamiętam lecz jak mnie przyjmiecie podam Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: nie mam lecz chce się sprawdzic na tej posadzie mam przejechane juz 110kilometrow i mysle ze dam sobie rade  Dlaczego akurat my?:Wasza firma dopiero się rozwja chcę pomóc w jej rozwijaniu i cieszyc się z pracy gdyż uwielbiam jezdzic pojazdami  iIlość Gs i godzin na postaci: 710gs 26h na postce i ciągle rosnie

Użytkownik blobik edytował ten post 06/05/2017 - 19:23

• Do góry
    • 0

#15 Geast392 06/05/2017 - 20:10

Geast
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko: Esteban Priselkov Miejsce zamieszkania:hotel-parking Numer telefonu:nie pamiętam lecz jak mnie przyjmiecie podam Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: nie mam lecz chce się sprawdzic na tej posadzie mam przejechane juz 110kilometrow i mysle ze dam sobie rade  Dlaczego akurat my?:Wasza firma dopiero się rozwja chcę pomóc w jej rozwijaniu i cieszyc się z pracy gdyż uwielbiam jezdzic pojazdami  iIlość Gs i godzin na postaci: 710gs 26h na postce i ciągle rosnie

Akceptuje na okres próbny. Zgłoś się IG :)

• Do góry
    • 7

#16 Tark 3 07/05/2017 - 09:51

Tark
  • Gracz
Imię i nazwisko:Joshua Bassi
Miejsce zamieszkania:Sniki Fiki hotel obok metra
Numer telefonu: 7251879
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w Taxi?: Doświadczenie np: w pomoc ludziom i prowadzeniu aut mam duże. Niestety jeszcze nie pracowałem w Taxi ale kiedyś trzeba zacząć, ale za to pracuje w nauce jazdy i wiele osób podchodzi do mnie abym je podwiuzł więc pomyślałem że będę pracował w Taxi.
Dlaczego my: często widzę jak inni pracownicy MaxiTaxi jeżdżą po ulicach i pdworzą ludzi chciałbym sam pracować z takimi ludźmi którzy mają kultórę i szacunek do innych.
Ilość gs i godzin na postaci:
Gs: 186 (wiem trochę mało ale nabije podczas pracy). Ilość godzin na postaci: 32 godziny również nabije więcej podczas pracy.

Pozdrawiam Joshua Bassi (Konrad).
  • Do góry
    • 0

#17 Geast392 07/05/2017 - 10:00

Geast
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko:Joshua Bassi
Miejsce zamieszkania:Sniki Fiki hotel obok metra
Numer telefonu: 7251879
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w Taxi?: Doświadczenie np: w pomoc ludziom i prowadzeniu aut mam duże. Niestety jeszcze nie pracowałem w Taxi ale kiedyś trzeba zacząć, ale za to pracuje w nauce jazdy i wiele osób podchodzi do mnie abym je podwiuzł więc pomyślałem że będę pracował w Taxi.
Dlaczego my: często widzę jak inni pracownicy MaxiTaxi jeżdżą po ulicach i pdworzą ludzi chciałbym sam pracować z takimi ludźmi którzy mają kultórę i szacunek do innych.
Ilość gs i godzin na postaci:
Gs: 186 (wiem trochę mało ale nabije podczas pracy). Ilość godzin na postaci: 32 godziny również nabije więcej podczas pracy.

Pozdrawiam Joshua Bassi (Konrad).

• Do góry
    • 3

#18 Tark 3 07/05/2017 - 10:07

Tark
  • Gracz
A co muszę jeszcze zrobić aby spełnić wymagana?
  • Do góry
    • 0

#19 xNeutralx0 07/05/2017 - 10:08

xNeutralx
  • Świeżak

A co muszę jeszcze zrobić aby spełnić wymagana?

Mieć przypisaną postać,

Min. 300GS

RP na + lub -

• Do góry
    • 0

#20 Tark 3 07/05/2017 - 10:09

Tark
  • Gracz

Mieć przypisaną postać,
Min. 300GS
RP na + lub -

Ok ale konto mam przepisane
  • Do góry
    • 0

#21 xNeutralx0 07/05/2017 - 10:11

xNeutralx
  • Świeżak

Ok ale konto mam przepisane

Aby na pewno? Powinno być tam twoja postać i Joshua Bassi przy tym San Andreas Multiplayer

Zobacz: http://imgur.com/a/AP4MU

• Do góry
    • 0

#22 Tark 3 07/05/2017 - 12:43

Tark
  • Gracz

Aby na pewno? Powinno być tam twoja postać i Joshua Bassi przy tym San Andreas Multiplayer
Zobacz: http://imgur.com/a/AP4MU

Hm no tak ale postać mam podpisaną pod innym kontem
  • Do góry
    • 0

#23 Geast392 07/05/2017 - 18:51

Geast
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko: Maximilien Cutri

Miejsce zamieszkania: Sniki Fiki Hotel

Numer telefonu:7887564

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Nie pracowałem nigdy w taxi, ale byłem prywatnym kierowcą w ochronie i sprawowałem się dobrze, wręcz bardzo dobrze. 

Dlaczego akurat my?: Szukam firmy, gdzie mógłbym rozwinąć swoje skrzydła. Ta firma jest nowa, więc tutaj będzie mi łatwiej. 

Ilość Gs i godzin na postaci: ~27k, ~50h

Akceptuje :P

• Do góry
    • 3

#24 ZiomeqPL-16 10/05/2017 - 17:42

ZiomeqPL
  • Gracz
Imię i nazwisko Danna Campi
Miejsce zamówienia aleja gwiazd
Numer telefonu 7212290
Jakie masz doświadczenie pracowałeś w taxi
Tak pracowałem bardzo wiele razy i było bardzo fajnie zawsze byłem chwalony odnośnie dbania o pojazd
Dlaczego akurat my
Ponieważ kolega polecił mi was pozatym u was widać że jest dobry klimat
Ilość GS i godzin 1700 około 60h
  • Do góry
    • 0

#25 macieeq61 10/05/2017 - 18:03

macieeq
  • Gracz
Akceptuję, zgłoś się IG.
  • Do góry
    • 2

#26 Carone1 10/05/2017 - 18:07

Carone
  • Gracz

Imię i nazwisko Danna Campi
Miejsce zamówienia aleja gwiazd
Numer telefonu 7212290
Jakie masz doświadczenie pracowałeś w taxi
Tak pracowałem bardzo wiele razy i było bardzo fajnie zawsze byłem chwalony odnośnie dbania o pojazd
Dlaczego akurat my
Ponieważ kolega polecił mi was pozatym u was widać że jest dobry klimat
Ilość GS i godzin 1700 około 60h

o Siema, ja tez tu pracuje :D, Elooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, To ja z TS'a mc.cs.pl $THESKYIT$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$44

• Do góry
    • 0

#27 ZiomeqPL-16 10/05/2017 - 18:09

ZiomeqPL
  • Gracz

o Siema, ja tez tu pracuje :D, Elooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, To ja z TS'a mc.cs.pl $THESKYIT$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$44

Siema :) choć na priva
  • Do góry
    • 0

#28 VeedStalker9 10/05/2017 - 20:10

VeedStalker
  • Gracz

Imię i nazwisko: Reilly DeVito

Miejsce zamieszkania: Centrum

Numer telefonu: 789-25-19

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Kiedyś za kilku lat pracowałem przez dwa lata w taksówce jak mieszkałem w Las Venturas

Dlaczego akurat my?: Dużo dobrego słyszałem o firmie, pasuje mi też wasza oferta.

Ilość Gs i godzin na postaci: 1914 GS i 5h na postaci 

• Do góry
    • 0

#29 macieeq61 11/05/2017 - 06:44

macieeq
  • Gracz

Akceptuję, zgłoś się IC :)

• Do góry
    • 2

#30 NinjaOPD0 14/05/2017 - 18:35

NinjaOPD
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Allan Verdino

Miejsce zamieszkania: Hotel w centrum.

Numer telefonu: 790 21 74

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Pracuje Obecnie w Palmer Taxi, PRIDE Taxi, i radzę sobie tam bardzo dobrze.

Dlaczego akurat my?: Slyszałem o was od kolegi, bardzo was polecał.

Ilość Gs i godzin na postaci: 247Gs (Wiem ze trochę mało ale to moje nowe konto, na poprzednim malem 13k) a godzin 16h 23 minuty

Pozdrawiam, Marcin :)

• Do góry
    • 0

#31 PainySzejker2 15/05/2017 - 15:36

PainySzejker
  • Gracz

Imię i nazwisko: Alik Capizzano

Numer telefonu: 769-32-59

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Pracowałem w paru firmach taksówkarskich.

Dlaczego akurat my?: Odpowiada mi wasza oferta.

Ilość Gs i godzin na postaci: 270 (nadrobi się) 42h

• Do góry
    • 0

#32 RamzesIV1 27/05/2017 - 12:38

RamzesIV
  • Gracz

Imię i nazwisko: Rowan Webb

Miejsce zamieszkania: jakiś hotel w centrum

Numer telefonu: 7926793

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Jeździć umiem, doświadczenia nie mam, gdyż nie pracowałem jako taxówkarz ((ale na innych postaciach jak najbardziej) 

Dlaczego akurat my?:A czemu by nie?

Ilość Gs i godzin na postaci: Na tej postaci obecnie godzinka, na koncie ponad 85 godzin i 1470+ GS

• Do góry
    • 0

#33 Geast392 27/05/2017 - 20:40

Geast
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko: Allan Verdino

Miejsce zamieszkania: Hotel w centrum.

Numer telefonu: 790 21 74

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Pracuje Obecnie w Palmer Taxi, PRIDE Taxi, i radzę sobie tam bardzo dobrze.

Dlaczego akurat my?: Slyszałem o was od kolegi, bardzo was polecał.

Ilość Gs i godzin na postaci: 247Gs (Wiem ze trochę mało ale to moje nowe konto, na poprzednim malem 13k) a godzin 16h 23 minuty

Pozdrawiam, Marcin :)

Imię i nazwisko: Laura Morgan
Miejsce zamieszkania: Richman

Numer telefonu:  786-99-33
Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Tak pracowałem w kilku firmach zajmujących się transportem osób.
Dlaczego akurat my?:  
Chcę u Państwa pracować, bo z tego co rozumiem, dla firmy liczy się przede wszystkim zadowolenie klienta.

Ilość Gs i godzin na postaci: 1696 GS, 45h 40 min.

Imię i nazwisko: Alik Capizzano

Numer telefonu: 769-32-59

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Pracowałem w paru firmach taksówkarskich.

Dlaczego akurat my?: Odpowiada mi wasza oferta.

Ilość Gs i godzin na postaci: 270 (nadrobi się) 42h

Imię i nazwisko: Rowan Webb

Miejsce zamieszkania: jakiś hotel w centrum

Numer telefonu: 7926793

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Jeździć umiem, doświadczenia nie mam, gdyż nie pracowałem jako taxówkarz ((ale na innych postaciach jak najbardziej) 

Dlaczego akurat my?:A czemu by nie?

Ilość Gs i godzin na postaci: Na tej postaci obecnie godzinka, na koncie ponad 85 godzin i 1470+ GS

Chwilowo zatrzymujemy rekrutacje, poinformujemy kiedy będziemy gotowi przyjąć nowych :) 

• Do góry
    • 3

#34 mateusz777230 03/06/2017 - 12:55

mateusz77723
  • Świeżak

O co chodzi z podaniem o kluczyki?

• Do góry
    • 0

#35 AnXonek3 07/06/2017 - 13:45

AnXonek
  • Gracz

Imię i nazwisko: Prince Stevens

Miejsce zamieszkania: Chotel w centrum Los Santos

Numer telefonu: 795 016 7

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?:Obecnie pracuje w Pride Taxi, i sprawuje mi się tam dobrze,

od lat to moja praca, mam nadzieję że uda mi się ją znaleźć u was, ponieważ z chęcią pomogę w rozwolu waszej firmy.

Dlaczego akurat my?: Wasza Firma ma oryginalną super nazwę MaxiTaxi, bardzo mi się ona podoba,

a wogóle to kiedyś polecił mi was mój kolega, mówił że macie szybkie, najlepsze taksówki.

Ilość Gs i godzin na postaci: obecnie 278 (Sorki, moja nowa postać, na poprzedniej miałem jakieś 14-15k) na postaci mam obecnie 6h 34min.

Pozdrawiam, Konrad

• Do góry
    • 0

#36 Geast392 10/06/2017 - 14:15

Geast
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko: Prince Stevens

Miejsce zamieszkania: Chotel w centrum Los Santos

Numer telefonu: 795 016 7

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?:Obecnie pracuje w Pride Taxi, i sprawuje mi się tam dobrze,

od lat to moja praca, mam nadzieję że uda mi się ją znaleźć u was, ponieważ z chęcią pomogę w rozwolu waszej firmy.

Dlaczego akurat my?: Wasza Firma ma oryginalną super nazwę MaxiTaxi, bardzo mi się ona podoba,

a wogóle to kiedyś polecił mi was mój kolega, mówił że macie szybkie, najlepsze taksówki.

Ilość Gs i godzin na postaci: obecnie 278 (Sorki, moja nowa postać, na poprzedniej miałem jakieś 14-15k) na postaci mam obecnie 6h 34min.

Pozdrawiam, Konrad

Ponownie wznawiamy rekrutacje, zapraszamy do pisania podanek! :)

• Do góry
    • 5

#37 Nexus06900 10/06/2017 - 14:29

Nexus0690
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Kyle Cairo.

Miejsce zamieszkania: Różne hotele.

Numer telefonu: 795-83-35

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Przegrane na singleplayer ponad 100H, i nie pracowałem, ponieważ bardzo trudno dostać taką pracę.

Dlaczego akurat my?: Zawsze na czas, i miła obsługa.

Ilość Gs i godzin na postaci: Niestety nie wiem ile mam Gs, mam 10H na postaci, myślę że nie robi to żadnego problemu.

Mam zdane Prawo jazdy, i całkiem dobrze prowadzę, za wszystkie szkody zapłacę bardzo proszę o tą pracę, i umiem OOC i IC.

Użytkownik Nexus0690 edytował ten post 10/06/2017 - 14:36

• Do góry
    • 0

#38 AnXonek3 10/06/2017 - 15:30

AnXonek
  • Gracz

Ponownie wznawiamy rekrutacje, zapraszamy do pisania podanek! :) 

Dobrze, nabiorę doświadczenia i napiszę podanie ponownie :)

• Do góry
    • 0

#39 lkjhgfdsa32 10/06/2017 - 17:19

lkjhgfdsa
  • Gracz

Imię i nazwisko: Olivia Canzonetta

Miejsce zamieszkania: Różne hotele

Numer telefonu: 794-79-81

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Tak, lecz na innym serwerze

Dlaczego akurat my?: Kolega polecił mi tą firmę i w sumie macie strasznie fajną nazwę która wpada w ucho :)

Ilość Gs i godzin na postaci: Nie mam pojęcia ile mam Gs, lecz godzin mam 9h

Mam zdane prawo jazdy wszystkie koszty pokrywam ja i na mapie znam się dosyć dobrze.

Pozdrawiam Olivia.

• Do góry
    • 0

#40 Geast392 17/06/2017 - 13:02

Geast
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko: Olivia Canzonetta

Miejsce zamieszkania: Różne hotele

Numer telefonu: 794-79-81

Jakie masz doświadczenie, pracowałeś kiedyś w taxi?: Tak, lecz na innym serwerze

Dlaczego akurat my?: Kolega polecił mi tą firmę i w sumie macie strasznie fajną nazwę która wpada w ucho :)

Ilość Gs i godzin na postaci: Nie mam pojęcia ile mam Gs, lecz godzin mam 9h

Mam zdane prawo jazdy wszystkie koszty pokrywam ja i na mapie znam się dosyć dobrze.

Pozdrawiam Olivia.

• Do góry
    • 9

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych