Witam, powiem krótko i treściwie, mam bloga o gta i szukam ludzi którzy chcieliby sobie na nim dodawać posty, chcieliby podszkolić swój język angielski (bo prowadze go w j. ang) popróbować swoich sił w promocji itp W posty danego autora nie będe sie mieszał bezpośrednio, jak chce z nich czerpać jakieś korzyści to jego sprawa. Chodzi mi o ludzi co chcą współtworzyć ze mną coś co ja sam prowadze od 2013, ale samemu jest mi ciężko i nie mam już takiej zajawki jak kiedyś, nie mam koncepcji na przyszłość, potrzebuje pomocy. Może razem uda nam sie coś zbudować fajnego z pasją bez myślenia od razu o wyciąganiu hajsu za to, pieniądz sam przyjdzie jak sie nie będzie robiło dla niego czegoś.
Ok to tyle już z gdybania, a konkretny kontakt ze mną to skype: kozaostra jak ktoś zainteresowany to niech mnie doda i ja dodam na konferencje na skype.
Do tej pory samemu udało mi się osiągnąć
to znaczy że można coś zbudować z byle czego jak sie chce. Nie chce ludzi rozczeniowych, którzy przyjdą bo będą chcieli zarobić. Chce ludzi którzy mają troszke czasu i nie wiedzą jak go wykorzystać, którzy chcą sie poduczyć j. ang (bo to blog po angielsku) którzy mają pomysły na coś nowego co przyciągnie uwage potencjalnych odbiorców. Pozdrawiam i zapraszam do współautorstwa, może coś fajnego sie uda zrobić