Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano]Issac Casey, Ace Watson

• Zamknięty Temat jest zamknięty
22 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ziemniak98 44 15/04/2017 - 13:39

Ziemniak98
  • Gracz

*
Popularny

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: https://net4game.com...87159-warianto/

https://net4game.com...-blackpower793/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Issac Casey, Ace Watson

Opis sytuacji: A więc tak byłem sobie na Idlewood i siedziałem na dachu nikogo nie prowokując ani nawet się ni odzywając, po jakimś czasie wyszedł z biznesu Lincoln Creest, Ace Watson oraz Issac Casey, dwóch do mnie podeszło i zaczęli od razu wyzywać i kazali "wypierdalać" no ale z nimi bez BW bez prowokacji na Idlewood by się nie obeszło gdzie jest to surowo zabronione, więc postanowili za mną poganiać i wbili mi owe BW w samym środku idlewood gdzie było ZERO prowokacji z mojej strony, również nie należę do żadnej organizacji przestępczej.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

• Do góry
    • 3

#2 Kasiek4408 15/04/2017 - 14:00

Kasiek
  • Zarząd
Poinformuj graczy o skardze. Mają 24h na wypowiedzenie się.
  • Do góry
    • 0

#3 ICASEY 1059 15/04/2017 - 14:05

ICASEY
  • Gracz

Ogólnie nie rozumiem dlaczego ja zostałem oskarżony, skoro to Ci Ace Watson wbił BW, nie ja.

• Do góry
    • -5

#4 Ziemniak98 44 15/04/2017 - 14:08

Ziemniak98
  • Gracz

*
Popularny

Poinformowani.

• Do góry
    • 3

#5 ICASEY 1059 15/04/2017 - 14:11

ICASEY
  • Gracz

Poinformowani.

Ogólnie nie rozumiem dlaczego ja zostałem oskarżony, skoro to Ci Ace Watson wbił BW, nie ja.

• Do góry
    • 0

#6 Skarga___2 15/04/2017 - 14:17

Skarga___
  • Gracz

Dobra, mam bana na głównym koncie dlatego też piszę z tego.

Więc tak, dlaczego wbiłem Ci BW? Graliśmy IC z Twoim kolegą na melinie, wychodzę z Niej a nagle ty tam jesteś. Pomyślałem więc, że chcesz zadzwonić po LSPD aby odbili twojego kolegę, dlatego też poleciałem za tobą w pogoń, uciekłeś aż do idlewood z motelu, więc tam dostałeś BW. Okej, a dlaczego nie wkleiłeś ss'ów z twojego przedłużania przy oddawaniu telefonu oraz OOC w IC, hm? Dalej, dlaczego gdy kilka dni temu JESZCZE BYŁEŚ w organizacji, daliśmy Cię na przetrzymanie i twój lider wyrzucił cię z niej, aby nie wbijało na tobie punktów podczas walki o strefę, hm? Na dodatek gracz posiada MK: https://net4game.com...011-ziemniak98/ oraz https://net4game.com...9197-pyku1122/. Pozdrawiam oraz powodzenia w udupianiu na siłę. :)

Dodam jeszcze, iż gracz notorycznie łączy postaci, gdy dostał przetrzymanie na Lamar Levis, lider jego organizacji wyrzucił go, a inva do organizacji spowrotem dostał na postaci Levi Bernt i zaczął od razu do nas ostrzał z deagle, gdy dostał przetrzymanie na Levi Bernt zaczął grać przy tej organizacji na postaci Mardock King. :)

Zapomniałem jeszcze o tym, jak gracz obrażał nas OOC w postaci omijania blokady pisząc na czacie IC.

@edit; proszę o sprawdzenie logów tego gracza sprzed kilku dni na wszystkich trzech postaciach - Lamar Levis, Levi Bernt oraz Mardock King. Na dodatek proszę, aby sprawdzić IP logowania na koncie pyku1122 oraz ziemniak98

Użytkownik Skarga___ edytował ten post 15/04/2017 - 14:21

• Do góry
    • 0

#7 Ziemniak98 44 15/04/2017 - 14:20

Ziemniak98
  • Gracz

*
Popularny

Dobra, mam bana na głównym koncie dlatego też piszę z tego.

Więc tak, dlaczego wbiłem Ci BW? Graliśmy IC z Twoim kolegą na melinie, wychodzę z Niej a nagle ty tam jesteś. Pomyślałem więc, że chcesz zadzwonić po LSPD aby odbili twojego kolegę, dlatego też poleciałem za tobą w pogoń, uciekłeś aż do idlewood z motelu, więc tam dostałeś BW. Okej, a dlaczego nie wkleiłeś ss'ów z twojego przedłużania przy oddawaniu telefonu oraz OOC w IC, hm? Dalej, dlaczego gdy kilka dni temu JESZCZE BYŁEŚ w organizacji, daliśmy Cię na przetrzymanie i twój lider wyrzucił cię z niej, aby nie wbijało na tobie punktów podczas walki o strefę, hm? Na dodatek gracz posiada MK: https://net4game.com...011-ziemniak98/ oraz https://net4game.com...9197-pyku1122/. Pozdrawiam oraz powodzenia w udupianiu na siłę. :)

Oj skończ płakać i przypomnę ci jednego SSa nie wiem czy masz dobrą pamięć ale: http://i.imgur.com/4MNKPMP.png odpisałem ci ''dobrze'' i zacząłem biec. ty za mną wziąłem grę w pasek na moment wchodzę znowu patrze bijesz mnie i dostałem reporta.. żałosny jest wasz poziom.

Dodam jeszcze że taka sytuacja zdarza się od 4 dni to nie jest ''wyjątek'' lecz  niestety nie mam dowodów więc o tym nie mówimy.. ale napewno kolega zaraz doda coś od siebie bo nagrywał wasze wybryki ostatnimi dniami. :)

• Do góry
    • 4

#8 Skarga___2 15/04/2017 - 14:23

Skarga___
  • Gracz

Oj skończ płakać i przypomnę ci jednego SSa nie wiem czy masz dobrą pamięć ale: http://i.imgur.com/4MNKPMP.png odpisałem ci ''dobrze'' i zacząłem biec. ty za mną wziąłem grę w pasek na moment wchodzę znowu patrze bijesz mnie i dostałem reporta.. żałosny jest wasz poziom.

Dodam jeszcze że taka sytuacja zdarza się od 4 dni to nie jest ''wyjątek'' lecz  niestety nie mam dowodów więc o tym nie mówimy.. ale napewno kolega zaraz doda coś od siebie bo nagrywał wasze wybryki ostatnimi dniami. :)

Nie płaczę mój kolego. :) Zastanawia mnie tylko, dlatego zawsze, kiedy ja bądź ktoś z kolegów chce Ci wbić BW dajesz grę na pasek, bardzo ciekawe.

Nadal czekam na wypowiedź co do MK, obrażania OOC, przedłużaniu podczas kradzieży telefonu oraz omijania blokady OOC.

• Do góry
    • 0

#9 Ziemniak98 44 15/04/2017 - 14:25

Ziemniak98
  • Gracz

*
Popularny

dwie sprawy jeszcze po 1. Wiesz kto jest liderem? XDD dowiedz się a później się wypowiadaj że mnie lider wyrzucił.

po 2 moje OOC w IC było takie: Ace Watson OOC: ODDAWAJ TELEFON OSTATNI RAZ MOWIE

JA IC: ''dlaczego''

ty też nie jesteś bez winy piszesz OOC a ja mam blokadę. mowie do ciebie IC czego chcesz a ty do mnie OOC żebym oddał telefon i żebym nie udawał debila(?) jakoś tak powiedziałeś nie pamietam dokładnie ale coś w tym stylu. ;)

• Do góry
    • 4

#10 ICASEY 1059 15/04/2017 - 14:25

ICASEY
  • Gracz

Nasz poziom jest żałosny? To my czekaliśmy 10 minut, byś oddawał telefon. W dodatku kiedy pisaliśmy na kropce, to ty pisałeś na czacie IC.

• Do góry
    • -1

#11 Ziemniak98 44 15/04/2017 - 14:26

Ziemniak98
  • Gracz

Nie płaczę mój kolego. :) Zastanawia mnie tylko, dlatego zawsze, kiedy ja bądź ktoś z kolegów chce Ci wbić BW dajesz grę na pasek, bardzo ciekawe.

Nadal czekam na wypowiedź co do MK, obrażania OOC, przedłużaniu podczas kradzieży telefonu oraz omijania blokady OOC.

nie o tym skarga nie zmieniaj tematu. znajdź dowody na moje MK prośże bardzo pisz skargę. na temat OOC się wypowiedziałem właśnie.

• Do góry
    • 2

#12 ICASEY 1059 15/04/2017 - 14:27

ICASEY
  • Gracz

nie o tym skarga nie zmieniaj tematu. znajdź dowody na moje MK prośże bardzo pisz skargę. na temat OOC się wypowiedziałem właśnie.

Wystarczy sprawdzić IP.

• Do góry
    • -1

#13 Skarga___2 15/04/2017 - 14:28

Skarga___
  • Gracz

dwie sprawy jeszcze po 1. Wiesz kto jest liderem? XDD dowiedz się a później się wypowiadaj że mnie lider wyrzucił.

po 2 moje OOC w IC było takie: Ace Watson OOC: ODDAWAJ TELEFON OSTATNI RAZ MOWIE

JA IC: ''dlaczego''

ty też nie jesteś bez winy piszesz OOC a ja mam blokadę. mowie do ciebie IC czego chcesz a ty do mnie OOC żebym oddał telefon i żebym nie udawał debila(?) jakoś tak powiedziałeś nie pamietam dokładnie ale coś w tym stylu. ;)

1. Nie muszę znać lidera, by wiedzieć, że cię wyrzucili, bo sam się przyznałeś.

2. Napisałeś dlaczego, a potem wyzywałeś mnie od pajacy, debili itd (wszystko jest w logach, nie ma co kłamać)

3. Nie powiedziałem, żebyś nie udawał debila, tylko żebyś nie udawał greka. ;)

• Do góry
    • 0

#14 Ziemniak98 44 15/04/2017 - 14:28

Ziemniak98
  • Gracz

Nasz poziom jest żałosny? To my czekaliśmy 10 minut, byś oddawał telefon. W dodatku kiedy pisaliśmy na kropce, to ty pisałeś na czacie IC.

napisałem na czacie IC ''dlaczego'', '' nie jestem w żadnej organizacji" oraz '' co chcesz'' tyle była nasza rozmowa IC gdzie przyznam Isaac nie robił tylko towarzyszył i stał obok. po czym Ace odpowiadał mi OOC gdy pytałem IC o co chodzi.

• Do góry
    • 2

#15 Skarga___2 15/04/2017 - 14:30

Skarga___
  • Gracz

napisałem na czacie IC ''dlaczego'', '' nie jestem w żadnej organizacji" oraz '' co chcesz'' tyle była nasza rozmowa IC gdzie przyznam Isaac nie robił tylko towarzyszył i stał obok. po czym Ace odpowiadał mi OOC gdy pytałem IC o co chodzi.

To nie była cała rozmowa, skończ kłamać kolego.

Potem zacząłeś wyzywać, co wyjdzie z logach zresztą.

• Do góry
    • 0

#16 Ziemniak98 44 15/04/2017 - 14:32

Ziemniak98
  • Gracz

1. Nie muszę znać lidera, by wiedzieć, że cię wyrzucili, bo sam się przyznałeś.

2. Napisałeś dlaczego, a potem wyzywałeś mnie od pajacy, debili itd (wszystko jest w logach, nie ma co kłamać)

3. Nie powiedziałem, żebyś nie udawał debila, tylko żebyś nie udawał greka. ;)

1. może sam siebie wyrzuciłem? :D a może Lider to ja i cie oszukałem? wiele wyjść.

2. wyzywałem cie od debili jedynie gdy przedłużałeś moją przetrzymke gdzie prosiłem ładnie czy możesz szybciej bo muszę kończyć lub odegramy to jutro albo coś ty stwierdziłeś żebym dawał /q bo tobie się nie spieszy. napisałem ze jesteś debilem i dostałem za to kare ooc ;) koniec.

3. a faktycznie przepraszam. mój błąd ;D

• Do góry
    • 1

#17 ICASEY 1059 15/04/2017 - 14:33

ICASEY
  • Gracz

1. może sam siebie wyrzuciłem? :D a może Lider to ja i cie oszukałem? wiele wyjść.

2. wyzywałem cie od debili jedynie gdy przedłużałeś moją przetrzymke gdzie prosiłem ładnie czy możesz szybciej bo muszę kończyć lub odegramy to jutro albo coś ty stwierdziłeś żebym dawał /q bo tobie się nie spieszy. napisałem ze jesteś debilem i dostałem za to kare ooc ;) koniec.

3. a faktycznie przepraszam. mój błąd ;D