[Odrzucono]Skarga[Nieznajomy121B]
— 166
06/02/2010 - 11:09
— 2435
06/02/2010 - 11:21
— 174
06/02/2010 - 11:25
Panowie z GBF nawet jakby była skarga na 100% słuszna to by pisali, że nie bo to ich OG... Takie życie no ale cóż... są ludzie i parapety.
Myślałeś, że zabłyśniesz - jesteś w błędzie...
Zawsze mam swoje p******e zdanie, a to, że cały serwer tak odgrywa z /do nikt nie ma problemu. Tylko zawsze musi się wychylić jeden pro któremu to się nie podoba xd
//bert: Brak kultury + Niezgodna z regulaminem sygnaturka (+3 za brak kultury, +5 za sygnaturkę).
— 113
06/02/2010 - 11:27
— 184
06/02/2010 - 11:30
Nie, kamilciu.Wróćmy do archiwum i powspominajmy Twoje stare brudne czasy. Przecież nie bez powodu bez banicję, na tyle kont, czyż nie, adasiu?
Te bany są nałożone przez antycheat, sam frank mi kilka PW na ten temat wysłał. Skarga jest na ciebie i jeżeli bronisz się oskarżaniem innych, albo wypominaniem ich głupstw z początku kariery RP to jesteś żałosny i tyle.
Jeżeli nie chcesz czytać moich wypocin, to poczytaj książkę, dobrze ci zrobi.
Bo on z nikim nie gra, jeśli ten ktoś robi coś na jego niekorzyść. Jego zachowanie i wychodzenie z akcji ic drogą ooc jest żałosne, zawsze tak robi, ale nie zostaje ukarany. Ciągle gdy coś nie idzie po jego myśli to się do kogoś teleportuje, a gdy się go grzecznie spyta czemu to zrobił to miauczy: Ja nie będę z wami grał, bo jesteście nooby, bo płaczecie, bo robicie to i tamto...Kiedyś będąc jeszcze w FBI, złapałem Votlta w szpitalu. Był ranny po strzelaninie, a ten mi wybiegł ze szpitala, wskoczył na rower i uciekł z kulką w ciele. Później napisał mi, że z FBI on nie gra..
Kamilku, przypomnij sobie akcję - ustawka na 88st, twoi "zjomale" dostali łomot, poczym ty podszedłeś do ostatniego z nas, który wbił waszemu BW. Zaproponowałeś mu walkę, na co on odparł "chcesz się teraz bić, jak nie mam już sił?"
Na to wesoło wklepałeś komendę dającą Rafaello HP i jakby nigdy nic zacząłeś go bić.
Jak może twoje sprytne oczka zauważyły schowałem się, bo mam problem z GTA. Poza tym dobrze wiesz, bo ci to dosadnie na /w tłumaczyłem, że nie chcę ciągnąć z tobą rozmowy o moich postaciach, zwłaszcza dlatego, że swoimi wypowiedziami reprezentujesz piaskownicę.Adamingo, weź się schowaj z tą twoją terminatorką marią whyte, bo sam nie masz super poziomu rp, a oceniasz innych jakbyś był nie wiadomo kim. Kamil to dobry gracz i GM, ty nigdy nie będziesz na jego poziomie, bo noobisz jak cholera.
Nie chcę być na jego poziomie, bo nie uciekam ooc z akcji ic, nie nadużywam niczego i nie cwaniacze.
@Edit
To powiedz mi, dlaczego zwykły gracz nie ma prawa dać sobie resetu? Bo jest równy, a ty jesteś równiejszy i myślisz że tobie wszystko wolno i będziesz każdego publicznie gnoił za byle co.to mam prawo dać sobie reset do miejsca spawnu - i tak zrobiłem, widzę że masz dalej z tym jakiś problem. Już się uspokój, bo Twój post nic nie wnosi do tematu.
Poza tym, NumLock. Litości... Powiedz mi, dlaczego tak się z nim patyczkujesz, a z każdym innym zrobiłbyś coś takiego:
*NumLock wchodzi do tematu, czyta, ogląda screeny
*NumLock pisze: AJ 100 minut / block / ban / whatever
*NumLock zamyka temat
To jest świetny przykład tego, że Woltejdż jest "równiejszy" i będzie miał zawsze z górki, nawet choćby napadł ze swoimi ziomkami na ratusz i ukradł burmistrza.
— 79
06/02/2010 - 11:32
Panowie z GBF nawet jakby była skarga na 100% słuszna to by pisali, że nie bo to ich OG... Takie życie no ale cóż... są ludzie i parapety.
Zamknij swoją mordą, dobra? Zaczynasz mnie wpieniać po całości. Wasze komentarze, że 'jemu nic nie zrobimi, on ma GMa lvl3 i znajomości' - g***o prawda.
//bert: I tu również brak kultury połączony ze zbyt wielką sygnaturką (łącznie +8).
— 2815
06/02/2010 - 11:34
Kiedyś będąc jeszcze w FBI, złapałem Votlta w szpitalu. Był ranny po strzelaninie, a ten mi wybiegł ze szpitala, wskoczył na rower i uciekł z kulką w ciele. Później napisał mi, że z FBI on nie gra.. Później płakałeś, że FBI wcześniej coś zrobiło nie tak (fakt przyznam) i dlatego nie odegrasz akcji. A czy Grupka z FBI to jestem JA? grałeś o tamtej porze ze mną czy z nimi
'Coś zrobiło' i właśnie za to akcja nie została dokończona. Jak nie wiesz 'co zrobiło', to najlepiej odejdź w cień i siedź cicho.
Nadużywanie władzy, Kiedyś umiejąc słuczkę pod hotelem Idlewood ty się teleportowałeś do kierowcy savanny i wsiadłeś do niej i odjechaliście. Na szczęście kierowca zachował się w porządku i odegrał wcześniej wszystko jak należy. To nie jest nadużywanie ?
Najpierw naucz się pisać - bo nic z tego nie rozumiem. Nie dawałem żadnego teleporta do jakiejś savanny, a później do niej nie wsiadałem. Skończ już kombinować CreaLive, bo widać że żyjesz tylko wielkim płaczem. (sam mówisz, że ja) Zwykłe kłamstwo.
Wczorajsza akcja mówi sama za siebie. Dałeś /do w stylu "nie ma mnie tu- kumple zawieźli mnie na ganton" Ja jestem Ciekawy, czy zrobił byś coś z białasem lezącym na ganton z BW, elegancko obranym i w dodatku nadzianym - bo trochę gra na serwerze. Olał byś go gdyby dał podobne /do do Twojego ?
Znów widać, że jesteś niedoinformowany. YoMen sam przyznał mi racje - skoro m nie tutaj niema, to mam prawo dać sobie reset do miejsca spawnu - i tak zrobiłem, widzę że masz dalej z tym jakiś problem. Już się uspokój, bo Twój post nic nie wnosi do tematu.
No, ale co z tego, że na niego jest wydany list gończy IC ?
Podczas rozmowy na skype, volt po prostu wyszedł nic nie wyjaśniając. Świadczy to o nim.
Jak mam wyjaśniać to z Wami, skoro 3/4 z Was to PD, a ja sam z gangu? To oczywiste, że te 3/4 z Was będzie się broniło i wspierało na wzajem, pomyśl, to nie boli.
Może frytki do tego? Daj spokój. Dowartościowujesz się tylko w ten sposób?
Tak, dowartościowuje się w ten sposób, boli Cię to, ziombel?
Nie potrafisz przyznać się do błędu,
Ja się nie potrafię przyznać do błędu? Człowieku - potrafię, ale zauważ, że nie popełniłem żadnego. Wyjaśniałem z YoMenem i sam powiedział i przyznał mi racje, że miałem prawo wrócić na miejsce spawnu. Już, wystraczy Ci?
Więc powiem tyle Voltage, zapewne dostałeś tam animację "ranny", po czym użyłeś komendy GM'a i niby "uciekłeś". Zwykły gracz bez znajomości na miejscu otrzymałby banicję, blokadę, warn czy bóg wie co bez jakiegokolwiek ostrzeżenia.
To samo co wyżej.
autor jej jest popierany przez większość osób
Bo 3/4 z Nich to FBI/PD, jak On sam? No, nieźle
Zaproponowałeś mu walkę, na co on odparł "chcesz się teraz bić, jak nie mam już sił?"
Na to wesoło wklepałeś komendę dającą Rafaello HP i jakby nigdy nic zacząłeś go bić.
Poszedłem jeszcze na Waszą korzyść, to Ci jeszcze przeszkadza?
Zaprzestańcie tej bezsensownej dyskusji, czekamy na wypowiedź Voltege' który zdecyduje o wymiarze kary dla siebie, a My ją zaakceptujemy bądź odrzucimy.
Ty tutaj rozpatrujesz.
— 1273
06/02/2010 - 11:41
— 4643
06/02/2010 - 11:46
— 900
06/02/2010 - 11:49
Jeśli został zabrany na /ja - oraz posiada GM'a LVL 3 ma prawo się zresetować i jechać z nimi
To co teraz wypisujecie to są bzdury, chcecie komuś powytykać wyimaginowane błędy - czysty płacz i lament, ej.
— 79
06/02/2010 - 11:50
//bert: A ja robię to z Tobą - kolejny brak kultury. Do zobaczenia za 5 dni.
— 2815
06/02/2010 - 12:00
— 109
06/02/2010 - 12:01
— 184
06/02/2010 - 12:04
Cenię sobie swoje zdrowie i nie chcę doznać jego uszczerbku na dyskutowaniu z twoją osobą. Wybierz sobie karę teraz, a nie znowu rzucasz błotem. Powinieneś się cieszyć, że pozostawiono ci prawo wyboru kary, ale nieee, ty musisz pokazać, że jesteś maczo. taa...Weź adamingo już się uspokój, bo nawet tych Twoich wypocin nie czytam. Pisałem Ci już kilkaset razy - chcesz coś mi wyjaśnić/zawrzucać to zapraszam na skype.
To, co ludzie piszą w tym temacie to jest szczera prawda na twój temat, a twoi koleżkowie tak bardzo chcą cię bronić, że uchylają rąbka swojego zasobu kulturalnego i dostają warny za słownictwo.
Każdy inny dostałby blokadę broni albo wielkiego AJ, ale on dostanie godzinkę , bo jest grzeczny i pomaga mikołajowi w święta.Voltage masz dalej GM'a? Smile Według mnie powinien dostać z godzinkę AJ Wink I już ;]
— 900
06/02/2010 - 12:10
— 4643
06/02/2010 - 12:11
— 215
06/02/2010 - 12:16
— 184
06/02/2010 - 12:18
Wiesz co, masz rację, muszę odpocząć od tego.adamingo, nie rozumiem twojego płaczu - ktoś cię skrzywdził, czujesz zazdrość? wyjdż na dwór, pożyj człowieku to tylko gra Smile
Jeszcze małe sprostowanie: Nie czuję zazdrości, tylko jestem rozgoryczony i zniesmaczony przewagą, jaką Voltage zdobył nad zwykłymi graczami drogą ooc i wykorzystuje to IC.
— 900
06/02/2010 - 12:23
— 4643
06/02/2010 - 12:24
Nie masz zamiaru odebrać skype, skargę odrzucam w takim razie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty