Neighbourhood Pride Boyz - Niedawno powstała zorganizowana grupa przestępcza działająca na południowo-zachodnim terenie Los Santos w stanie San Andreas . Jej członkowie to przede wszystkim młodzi ludzie ,którzy stracili wszystko. Organizacja zajmuję się sprowadzaniem do miasta niewielkiej ilości nielegalnego towaru. Ich cel jest raczej dla wszystkich wiadomo , wyrwać się z tej szarej rzeczywistości. Plotki donoszą ,że mają powiązania z działającą na wyższą skale mafią i to z jej poleceń działają.

King Of Boyz - człowiek ,który ma w swojej dłoni każdego ,który należy do organizacji. Gdy się mu postawisz, twój los nie będzie już taki pewny jak wcześniej. To on ma kontakty i to z jego polecenia pada ostateczny wyrok.
Adviser Boyz - to on zarządza tu pod nieobecność szefa, przez którego sam został wybrany. Wszystkie grubsze akcje przechodzą przez jego głowe.
Pride Boyz - chłopak ,który wiele przebył i dużo poświęcił ,aby się tu znaleźć. Stara się trzymać oko na nowych w interesach, jednocześnie sam wypełnia odpowiednio swoje zadania.
Real Boyz - pełnoprawny członek organizacji ,który pod skrzydłami wyższych rang odgrywa pewną rolę ,która została mu wyznaczona. Jego zdanie liczy się tak jak większości.
Fresh Boyz - nikt ważny ,to w jego obowiązku jest zdobyć uznanie A.B i być gotowym na najgorsze. Zacznie wtykać nos w nie swoje sprawy? Niedługo się go pozbędzie.

Październik 2016 - Szpital głowny Detroit
Moja matka ciężko chorowała, lekarze czuwali nad nią dzień i noc kontrolując jej pogarszający się cały czas stan. Pieniądze na leczenie się kończyły.. Całe oszczędności rodzinne poszły w błoto, moja pensja nie wystarczała aby utrzymać się i schorowaną matule. Powoli traciłem już siły do tego wszystkiego.
Tydzień później - Wynajęta przyczepa na obrzeżach miasta
Oglądałem jakiś mecz rugby w telewizji,nie pamiętam dokładnie kto z kim grał ,wiem że moja drużyna miała lekką przewage. Zadzwonił telefon! Była konieczność operowania mojej matki,zerknęłem w ostatnie oszczędności.. Niestety brakowało znacznej sumki. Chwile później zadzwonił telefon. Przedstawił się jako Mr. Jestl . Zaoferował pomoc.
1 listopad 2016
Operacja przebiegła po myśli lekarzy. W dzień operacji wpłyneły pieniądze na dalsze leczenie. Ktoś się zlitował? To Mr. Jestl pomyślałem w pierwszej chwili. Po kilku godzinach zadzwonił do mnie telefon. Szanowny wybawca mojej matki wyznaczył miejsce spotkania. Nagle urwał mi się film, a obudziłem się w luksusowym łoży obok przepięknych bogini. Zaprowadzono mnie na sniadanie z Mr. Jestl'em . Po co ta cała szopka ,rzuciłem takim tekstem na pierwsze spojrzenie. Szybko jednak dostałem solidne wytłumaczenie.. Czułem się jak na jakiejś uczelni podczas tej rozmowy.
27 listopad 2016
Po paru zleceniach od mojego nowego pracodawcy ,wyruszam w podróż. Koniec z tym przeklętym miastem, każdy patrzy zza rogu i czycha tylko na twój najmniejszy błąd. Jeden z omagierów pana Jestl'a zaopiekował się matką ,zapewniając jej najwspanialsze chwile życia. Obiecałem ,że wróce do niej jak tylko nadejdzie okazja. Nowe miasto, nowe otoczenie .. Lecz wiem jedno.
Przygoda z Mr. Jestl'em to droga tylko w jedną strone.

Cześć z tej strony NOVU . Jestem graczem ,który prawie wszędzie grał (nie zawsze długo), no dosłownie prawie. Co tym razem? Mam kilka osóbek do gry ,nie chce się rzucać z motyką na słońce ,gramy narazie tylko we własnym gronie. Nie będziemy grali typowego gangu ,mało również będzie tak zwanego HG,gdyż według nas ciekawsze są zorganizowane akcje ,granie na spontanie to co według nas może dać wiele przyjemności z gry.
Dlaczego to znajduje się w tym dziale? Nie będę robił z tego przez dłuższy czas panelu,dlatego też będzie to wszystko tutaj ,do czasu kiedy nie uznamy tego za słuszne. Nie będę się rozpisywał bo to nie w moim stylu. Każdego zapraszam do wyrażania swojej opinii ,nie ważne jaka straszna ona będzie.
(Temat zostanie niedługo uzupełniony o bardzo ważne aspekty dotyczące rozgrywki)
(TAKIE TAM)
Użytkownik NOFU edytował ten post 18/04/2017 - 21:19